Мнениеот CSKA_1948_ » 04 окт 2016 11:37
ММ1914, а вие какво ще направите, ако отбора ви има над 25 млн. задължения, половината от които са към разни глупаци футболисти играли едно полувреме с договори за по стотици хиляди левове? Какво ще направите, ако всяка година треперите за лиценз или има опасност да ви изхвърлят от А група, Европа или да ви отнемат точки? Заплати се бавеха с месеци, дори не се плащаха, по стадиона не се барна нищо, постоянни дела във фифа и уефа и още и още! Тоя ли клуб да спасяваме?
И на мен не ми харесваше идеята на Г.Г., но ВИДЯХ, че друг вариант НЯМА! Още през 2013 Гришата искаше да направи тая врътка, като никой не ревеше тогава, но пък отгоре не му позволиха.
Щях да подкрепя нов ЦСКА от А окръжна, но не с такива хора, които в момента се подвизават в ЦСКА 1948... Можете да видите колко хора има в А сектор на националния...
Единствената ми забележка към Ганчев е че можеше да я направи по финно тая врътка, като вместо в ППЛ, да продължим във ВПЛ както си му е реда. Ако говорим за морал, така щеше да е по-морално. Хубаво, не ни припознавайте, не искаме и не ни пука, но не ни дръжте сметка кой да подкрепяме и не ни втълпявайте, че това не е ЦСКА, че е умрял и т.н. Това е футбол, искаме да го гледаме, а няма как да го гледаме, ако ЦСКА не е в него, независимо, че е прекръстен, преименуван, сливан, преливан, обединяван и т.н.
Последна промяна от
CSKA_1948_ на 04 окт 2016 11:38, променено общо 1 път.