ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ММ1914
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот ММ1914 » 04 окт 2016 11:11

kiril.a.d написа:НО, левскари, ако не биете в тази среща или пък вземете че паднете, просто...жална ви майка тук, по форумите! - ще ви награчат не само...animals-четата, ами и ония от Ловеч, които имат много да си ви връщат ;)...И именно от ловчанлийските..."нови цесекари" ще си патите най-много!
Така че, стегайте се и...бой и изхвърляне на ментето! :mrgreen:

Надявам се да се поздравим с успех в мача, иначе ще си заслужаваме подигравките.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 11:26

Левскарите бая са се надъхали, не знам на каква основа :lol: :lol: И тяхната игра е като нашата - трагедия ... Мачът ще се реши с едно дърводелско отиграване - дано не е от наша страна :lol: 1:0 ми е прогнозата 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 04 окт 2016 11:37

ММ1914, а вие какво ще направите, ако отбора ви има над 25 млн. задължения, половината от които са към разни глупаци футболисти играли едно полувреме с договори за по стотици хиляди левове? Какво ще направите, ако всяка година треперите за лиценз или има опасност да ви изхвърлят от А група, Европа или да ви отнемат точки? Заплати се бавеха с месеци, дори не се плащаха, по стадиона не се барна нищо, постоянни дела във фифа и уефа и още и още! Тоя ли клуб да спасяваме?

И на мен не ми харесваше идеята на Г.Г., но ВИДЯХ, че друг вариант НЯМА! Още през 2013 Гришата искаше да направи тая врътка, като никой не ревеше тогава, но пък отгоре не му позволиха.
Щях да подкрепя нов ЦСКА от А окръжна, но не с такива хора, които в момента се подвизават в ЦСКА 1948... Можете да видите колко хора има в А сектор на националния...

Единствената ми забележка към Ганчев е че можеше да я направи по финно тая врътка, като вместо в ППЛ, да продължим във ВПЛ както си му е реда. Ако говорим за морал, така щеше да е по-морално. Хубаво, не ни припознавайте, не искаме и не ни пука, но не ни дръжте сметка кой да подкрепяме и не ни втълпявайте, че това не е ЦСКА, че е умрял и т.н. Това е футбол, искаме да го гледаме, а няма как да го гледаме, ако ЦСКА не е в него, независимо, че е прекръстен, преименуван, сливан, преливан, обединяван и т.н.
Последна промяна от CSKA_1948_ на 04 окт 2016 11:38, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 окт 2016 11:38

:) ММ1914, а бе имаме си отбори бе! - те, наш Бойче се изцепил ,че "Армейците" могат да бъдат доволни, защото имат отбори във всички групи и могат да ходят на мач всеки ден"! :lol: :lol: :lol: ....е Бойчо ако не изтресе някоя смешка, просто... няма да е Бойчо!
Само не знам, кой ни е "армейския" отбор във В група?...
Но пък е пропуснал, че във Втора лига имаме цели два "армейски" отбора! - ЦСКА-София 2 и Септември София!!! Тия, вторите и тях ги направихме "армейци" през 1968 г. ;) пък и да не забравяме, че първообразът на ЦСКА е точно Септември София, когото обединяват с ОНВ ;)...
А пък аз, като малък, точно на стадион Септември съм тренирал в ЦСКА - кварталния ми стадион тогава - през 1969 г.
И те така, сега се напълних с отбори!!! :lol: - само ЦСКА ми ги няма :(
Последна промяна от kiril.a.d на 04 окт 2016 11:50, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 окт 2016 11:49

CSKA_1948_
Слушай, кажи ми, какво цесекарско намираш в този отбор, който искаш да подкрепяш??? - парите, от собственика на Литекс. Ръководството - на Литекс. Играчите - на Литекс, плюс нови и плюс един от ЦСКА! - е, решил да премине в Литекс...Треньора - топлата връзка на Литекс с Румъния...може би Джиджи Бекали? ;)
И аз подкрепях този отбор, НО, докато там беше треньора на истинския ЦСКА, заедно с 12 от момчетата от ЦСКА и мислех че около тях ще се гради новия ЦСКА! И след като нищо не остана от ЦСКА, как да подкрепям този отбор, че и да го припознавам за ЦСКА???
А Гришата, просто направи огромна грешка, че и ни излъга!!! - вместо да направи от този отбор ЦСКА, той зави обратно и се върна към Литекс! - в пълния му облик, както писах по-горе.
Е, не си спомням да съм признавал Литекс за мой отбор....
Последна промяна от kiril.a.d на 04 окт 2016 11:52, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 04 окт 2016 11:51

Бах смеха - Чиликов като дойде да рита в ЦСКА,Левски ли станаха?
Да ви имам измислената логика...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 окт 2016 11:57

CSKA_1948_ написа:Хубаво, не ни припознавайте, не искаме и не ни пука, но не ни дръжте сметка кой да подкрепяме и не ни втълпявайте, че това не е ЦСКА, че е умрял и т.н. Това е футбол, искаме да го гледаме, а няма как да го гледаме, ако ЦСКА не е в него, независимо, че е прекръстен, преименуван, сливан, преливан, обединяван и т.н.

А вие не се мъчете да втълпявате на всички, че това е ЦСКА или дори има нещо общо с ЦСКА. Защото няма. Иначе си прав за подкрепата. Всеки има правото да си подкрепя който прецени отбор.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 окт 2016 11:58

BulgarianSS написа:Бах смеха - Чиликов като дойде да рита в ЦСКА,Левски ли станаха?
Да ви имам измислената логика...

:lol: бе и аз да ти имам твоята логика - ще ти припомня, че "едно пиле пролет не прави"! ;) - това важи и за останалия "там" Чорбаджийски...
НО, като целия Литекс дойде да рита в ЦСКА-София, а целия ЦСКА отиде да рита...на майната си, кой отбор е това бе???
Слушай, сега съм много по-склонен да призная Нефтохимик, за ЦСКА, доколкото там се напъни с цесекари!!! - и треньора Янев и десетина момчета от нашата школа и последния ни отбор, преброих в мача с Лудогорец!
И да, сега като си нямам отбор в Първа лига, с интерес ще следя развитието на Нефтохимик!

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 04 окт 2016 12:03

Можеш да гледаш и да следиш каквото ти е интересно-не ми пречи.
Просто ми е странно,защо определяте един отбор какъв е,спрямо това от къде са дошли играчите му.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 окт 2016 12:03

ZinedineZidane написа:
CSKA_1948_ написа:Хубаво, не ни припознавайте, не искаме и не ни пука, но не ни дръжте сметка кой да подкрепяме и не ни втълпявайте, че това не е ЦСКА, че е умрял и т.н. Това е футбол, искаме да го гледаме, а няма как да го гледаме, ако ЦСКА не е в него, независимо, че е прекръстен, преименуван, сливан, преливан, обединяван и т.н.

А вие не се мъчете да втълпявате на всички, че това е ЦСКА или дори има нещо общо с ЦСКА. Защото няма. Иначе си прав за подкрепата. Всеки има правото да си подкрепя който прецени отбор.

:lol: Обаче, явно и на вас бяха успели да втълпят, щото играхте страхливо, като че играете срещу ЦСКА, а не срещу Литекс ;) Та....ето че медийната пропаганда влияе и на други отбори, за мое огромно учудване...

Върни се в “Левски”