Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 29 сеп 2016 03:10

Хахахахахаа, вижте чАрвените кви са жалки - темите за младежката ШЛ и темата Лудогорец - ПСЖ. Аз знам, че тея не са представителна извадка, ама яко се забавлявам. Тея нещастници съвсем изпушиха. :twisted:
Как ми се иска да видя и създателите им от бкп така да погинат също, ама надали... :|
Със смърта на ЦСКА се отваря една напълно нова страница в бг футбола. Ако можем да изгоним с една метла отведнъж всички номенклатурчици и кадровици на БКП.... е, то Домусчиев е такъв, и явно и нашия Спасчо... :|
Последна промяна от metodito на 29 сеп 2016 03:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2016 03:15

futbolqga написа:Меко казано странно решение. Чиликов не го виждам на ръководен пост - поне от интервютата му, които съм чувал.

а жужо и онова с Ивелин?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 сеп 2016 09:30

metodito написа:Хахахахахаа, вижте чАрвените кви са жалки - темите за младежката ШЛ и темата Лудогорец - ПСЖ. Аз знам, че тея не са представителна извадка, ама яко се забавлявам. Тея нещастници съвсем изпушиха. :twisted:

Нормално е когато нямаме загуба в 11 мача при мъжете да се чудят с какво да се заяждат. Преди една-две седмици сестрите им от Коматево също бяха пуснали тема как децата им победили нашите. Горките не са виждали победа над нас скоро и вече не издържат. Мен това само може да ме радва и дано продължаваме така. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ekzos

Мнениеот ekzos » 29 сеп 2016 13:08

тръста искал да бъде в управата ! този тръст ли дава парите за издръжка на клуба та ще решава нещо , от къде накъде ,нямат място в управата и точка . като искат да идват на стадиона и да подкрепят отбора ,на феновете там им е мястото !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2016 13:25

Като гледам класирането и след снощния мач на зелените бездарници така ми е в душата и настроението
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 сеп 2016 13:28

Те вече бяха в управлението, но аз лично не видях някакъв забележителен резултат. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2016 13:36

ekzos написа:тръста искал да бъде в управата ! този тръст ли дава парите за издръжка на клуба та ще решава нещо , от къде накъде ,нямат място в управата и точка . като искат да идват на стадиона и да подкрепят отбора ,на феновете там им е мястото !

Тръста не може да си оправи гамените,тръгнали клуба да оправят!!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 29 сеп 2016 14:07

евем ти и тръста :twisted: тикви прости !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 сеп 2016 14:13

Въй на дилърите им спряха едно от кранчетата и пак се разпищяха.
Дано тоя собственик изгони и последния наркоман от това да се бърка в управлението на Левски.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2016 14:50

Tommi написа:Какво всъщност означава "главен мениджър" в случая? :) Главен скаут ли?

Значи синекyрен клатикyрец. Ще поседи максимум година-две (2 е утопия даже), нищо няма да свърши, освен да даде няколко интервюта пред Гонг и Левски ТВ, ще прибере малко парички и ще дойде следващият.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”