yuliyan_rs написа:damyanov1963 написа:yuliyan_rs написа:joro630709 написа:Ама сериозно ли има някой тук, който си мисли, че Дунав има шансове?Теоретично и Долно камарци ги има, ако играят.Освен феновете на Дунав,които много си повярваха и плямпат,колкото да не заспят, Дунав няма шансове или поне докато Люпко е начело.Атракция няма да има, но ще има много мисъл и тактика за да се преодолее бетона на Дунав.Прав е Никодимов,като казва че старата лисица трупа точки и играта не го занимава много,много.Това пролича от интервюто му след безумно слабия мач в Пловдив, според мен.Но, както се казва.....ще видим.
Сериозно ли тука някой си мисли, освен заслепените фенове на Левски, че играете нещо. Слаби сте и с оглед моментната форма на двата отбора не мисля, че ни превъзхождате. Според мен двата отбора са на долу горе едно ниво и много ще
зависи как Левски и Дунав ще влязат в мача.
Ами колега, Левски с тази селекция и на тези победи трябва да се радва. Все пак има напредък от предишните сезони. Какво предлагаш - да си кажат - "Ние сме слаби, не можем да си повярваме, че ще направим нещо" и да се оставят всеки да ги бие ли?
За всеки отбор всяка победа е добре дошла, независимо с каква игра. На този етап това са ни възможностите и за това се радваме.
Пък вие, ако ни биете поне да е с добра игра, та да научим нещо и от вас.
Ето за това говоря, колега. Значи, моето желание е, ако ви бием, а това няма да бъде лесно, разбира се, да е по същия начин, по който вие го правите последните кръгове - калитарската, за да разберете, за какво ви говоря. Левски не играе добре, наистина, до момента нищо стойностно не е показал, а това рязко контрастира с вашите мнения, има изказвания, че сме щели да паднем с 4:0, било логично?!!! За кого е логично, предвид какво? Какви са аргументите това да стане, на базата на какво се крепят тези твърдения? И феновете на ЦСКА-София говореха по същия начин, щяха да ни бият с 6:0, а тя каква стана. Ок, бийте ни с 4:0, футбол е и всичко може да стане, но преди мача няма никаква логика в такива прогнози и докато на терена всичко е възможно, то прогнозите се базират на някакви логични обяснения, така е и с коеф., които слагат букмейкърите... Чета мнения: - "безпроблемно 2:0, тия за какви се помислиха" и т.н. Ние не сме се помислили за повече, отколкото сме, а всички е на базата на постигнати резултати до момента! И дори и да паднем, и дори и да бием, не забравяйте, че сте играли с отбор, който миналата година бе в Б група, със същия отбор на 90% , така че след мача си направете изводи за Левски, а ние ли... ние се борим да останем в групатамисля, че нашите амбиции напълно отговавят на стандарта ни. Вие, в най-добрия случай 2-3 място, но мисля, че на 3, базирано на логиката от видяното до момента, както и на предходните 7 г. Лудогорец става все по-добър, а другите отбори тъпчат на едно място!
Съгласен съм с теб и с колегата по горе ,че ЛЕВСКИ с този потенциал толкова ,но колко отбора му позволиха да играе включително и този чернодрешко онзи ден с тези постоянни накъсвания ,бавения ,лежане и тем подобни селски изпълнения.И пак казвам според моето виждане на нас първо ни трябва качествен плеймейкър защото се видя при няколко добри шанса за атаки как Костадинов и Прохазка забиват глави в земята и атаката пропада.Иначе аз със сина ми сме на стадиона и дано да има поводи за радост от победа, а с добра игра още по добре.