Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- JackPackage
- Контакти:
mikata написа:На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето
Те там си ги внасят за да могат да пикаят в тях поради липсата на съоръжения

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:mikata написа:На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето
Те там си ги внасят за да могат да пикаят в тях поради липсата на съоръжения![]()
![]()
Пикаят и после мятат по левскарите

Леевски, оле

Левски е много повече от Мтел
Здравейте,
миналата седмица с погнуса прочетох, че новият спонсор на цска-литекс е Мтел и трябваше да прегледам още няколко сайта, за да се убедя, че това е истина.
Допреди година господата от Мтел повтаряха постоянно как свиват бюджета за спонсорства и не могат вече да помагат на ЛЕВСКИ, а то какво се оказа - те потривали ръчички да станат спонсор на цска-литекс.
Защото това са съшите хора (Александър Димитров - изп. директор, Симеон Донев - маркетинг директор и Георги Томов - търговски директор), които преди години, когато бяха във Виваком, подписаха договор с цска.
Явно това трио цесекари си мислят, че с парите, които получават в Мтел от привържениците на Левски ще могат да спонсорират любимия си червено-оранжев отбор.
Проблемът за мен е основно морален - след като си бил свързан повече от 15 години с успехите на един отбор и си изградил покрай този отбор и имиджът си на номер 1 в българия е някак неетично и неморално за Мтел веднага да скочи в другия лагер. Защото освен футбола в ЛЕВСКИ можеха да станат спонсори на други спортове(баскетбол, волейбол, худ. гимнастика, …) и пак да останат свързани с марката ЛЕВСКИ.
Но да станеш веднага спонсор на цска е нагла и арогантна постъпка на ръководството на Мтел в лицето на А.Димитров. Тези хора направо се изплюват в лицето на хората, обичащи ЛЕВСКИ като им казват - момчета вие не ни интересувате вече, това е " ПРОСТО БИЗНЕС".
Мисля си обаче, че тези хора просто недооценяват силата на синята общност, защото да си с ЛЕВСКИ не може да бъде само бизнес, това е най-голямата емоция за милиони в България. И много скоро те ще разберат, че подигравайки се с тази емоция и разрушавайки по този начин връзката с ЛЕВСКИ, те се обричат на това, което сполетя Ивайло Петев - феновете на ЛЕВСКИ ще им съблекат синята фланелна на лидер и ще ги пратят в блатото на посредствеността.
Защото никой не може да се подиграва с ЛЕВСКИ.
За щастие обаче моят договор изтича в края на тази годината и аз ще сменя оператора след повече от 18 години с Мтел. Може би решението ми е емоционално, но смятам, че е крайно време да покажем на арогантните управляващи в Мтел, че ЛЕВСКИ е най-великата емоция и феновете на ЛЕВСКИ са много по-силни от всяка компания в България и за нищо на света няма да станат спонсори на цска-литекс.
миналата седмица с погнуса прочетох, че новият спонсор на цска-литекс е Мтел и трябваше да прегледам още няколко сайта, за да се убедя, че това е истина.
Допреди година господата от Мтел повтаряха постоянно как свиват бюджета за спонсорства и не могат вече да помагат на ЛЕВСКИ, а то какво се оказа - те потривали ръчички да станат спонсор на цска-литекс.
Защото това са съшите хора (Александър Димитров - изп. директор, Симеон Донев - маркетинг директор и Георги Томов - търговски директор), които преди години, когато бяха във Виваком, подписаха договор с цска.
Явно това трио цесекари си мислят, че с парите, които получават в Мтел от привържениците на Левски ще могат да спонсорират любимия си червено-оранжев отбор.
Проблемът за мен е основно морален - след като си бил свързан повече от 15 години с успехите на един отбор и си изградил покрай този отбор и имиджът си на номер 1 в българия е някак неетично и неморално за Мтел веднага да скочи в другия лагер. Защото освен футбола в ЛЕВСКИ можеха да станат спонсори на други спортове(баскетбол, волейбол, худ. гимнастика, …) и пак да останат свързани с марката ЛЕВСКИ.
Но да станеш веднага спонсор на цска е нагла и арогантна постъпка на ръководството на Мтел в лицето на А.Димитров. Тези хора направо се изплюват в лицето на хората, обичащи ЛЕВСКИ като им казват - момчета вие не ни интересувате вече, това е " ПРОСТО БИЗНЕС".
Мисля си обаче, че тези хора просто недооценяват силата на синята общност, защото да си с ЛЕВСКИ не може да бъде само бизнес, това е най-голямата емоция за милиони в България. И много скоро те ще разберат, че подигравайки се с тази емоция и разрушавайки по този начин връзката с ЛЕВСКИ, те се обричат на това, което сполетя Ивайло Петев - феновете на ЛЕВСКИ ще им съблекат синята фланелна на лидер и ще ги пратят в блатото на посредствеността.
Защото никой не може да се подиграва с ЛЕВСКИ.
За щастие обаче моят договор изтича в края на тази годината и аз ще сменя оператора след повече от 18 години с Мтел. Може би решението ми е емоционално, но смятам, че е крайно време да покажем на арогантните управляващи в Мтел, че ЛЕВСКИ е най-великата емоция и феновете на ЛЕВСКИ са много по-силни от всяка компания в България и за нищо на света няма да станат спонсори на цска-литекс.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Левски е много повече от Мтел
Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.
boabbb написа:Пикаят и после мятат по левскаритеГонзалес показа добро зигзагообразно движение, явно е бил кашик в казармата
Иначе сериозно - за какво ти взимат водата, просто махат капачката и мир ...
И пълно с вода шише, дори без капачка не може да нарани човек ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:Пикаят и после мятат по левскаритеГонзалес показа добро зигзагообразно движение, явно е бил кашик в казармата
Иначе сериозно - за какво ти взимат водата, просто махат капачката и мир ...
И пълно с вода шише, дори без капачка не може да нарани човек ли?
Така процедират и на националния ... Вече ти ако си носиш една капачка в джоба

Леевски, оле

Mathias_Coureur написа:Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.
Абе как беше мача вчера

В сектор А се продава вода и ми обясниха,че мога да си взема отвътре в чаша
Ще има ли наказание за хвърлените бутилки по Гонзо вчера

Ще има ли наказание за хвърлените бутилки по Гонзо вчера

България има природни богатства,
- Mathias_Coureur
- Контакти:
luchoni написа:Mathias_Coureur написа:Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.
Абе как беше мача вчера![]()
![]()
Загубихме от Литекс на неутрален терен в София с калитарски гол в 93-тата минута.