Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 19 сеп 2016 10:49

На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 сеп 2016 11:15

mikata написа:На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето :?:

Те там си ги внасят за да могат да пикаят в тях поради липсата на съоръжения :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2016 11:43

JackPackage написа:
mikata написа:На Армията защо може да се внесе бутилка,а при нас ми взеха и водата на детето :?:

Те там си ги внасят за да могат да пикаят в тях поради липсата на съоръжения :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Пикаят и после мятат по левскарите :lol: Гонзалес показа добро зигзагообразно движение, явно е бил кашик в казармата :mrgreen: Иначе сериозно - за какво ти взимат водата, просто махат капачката и мир ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Kalin_np
Контакти:

Левски е много повече от Мтел

Мнениеот Kalin_np » 19 сеп 2016 11:50

Здравейте,

миналата седмица с погнуса прочетох, че новият спонсор на цска-литекс е Мтел и трябваше да прегледам още няколко сайта, за да се убедя, че това е истина.

Допреди година господата от Мтел повтаряха постоянно как свиват бюджета за спонсорства и не могат вече да помагат на ЛЕВСКИ, а то какво се оказа - те потривали ръчички да станат спонсор на цска-литекс.

Защото това са съшите хора (Александър Димитров - изп. директор, Симеон Донев - маркетинг директор и Георги Томов - търговски директор), които преди години, когато бяха във Виваком, подписаха договор с цска.

Явно това трио цесекари си мислят, че с парите, които получават в Мтел от привържениците на Левски ще могат да спонсорират любимия си червено-оранжев отбор.

Проблемът за мен е основно морален - след като си бил свързан повече от 15 години с успехите на един отбор и си изградил покрай този отбор и имиджът си на номер 1 в българия е някак неетично и неморално за Мтел веднага да скочи в другия лагер. Защото освен футбола в ЛЕВСКИ можеха да станат спонсори на други спортове(баскетбол, волейбол, худ. гимнастика, …) и пак да останат свързани с марката ЛЕВСКИ.

Но да станеш веднага спонсор на цска е нагла и арогантна постъпка на ръководството на Мтел в лицето на А.Димитров. Тези хора направо се изплюват в лицето на хората, обичащи ЛЕВСКИ като им казват - момчета вие не ни интересувате вече, това е " ПРОСТО БИЗНЕС".

Мисля си обаче, че тези хора просто недооценяват силата на синята общност, защото да си с ЛЕВСКИ не може да бъде само бизнес, това е най-голямата емоция за милиони в България. И много скоро те ще разберат, че подигравайки се с тази емоция и разрушавайки по този начин връзката с ЛЕВСКИ, те се обричат на това, което сполетя Ивайло Петев - феновете на ЛЕВСКИ ще им съблекат синята фланелна на лидер и ще ги пратят в блатото на посредствеността.

Защото никой не може да се подиграва с ЛЕВСКИ.

За щастие обаче моят договор изтича в края на тази годината и аз ще сменя оператора след повече от 18 години с Мтел. Може би решението ми е емоционално, но смятам, че е крайно време да покажем на арогантните управляващи в Мтел, че ЛЕВСКИ е най-великата емоция и феновете на ЛЕВСКИ са много по-силни от всяка компания в България и за нищо на света няма да станат спонсори на цска-литекс.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Левски е много повече от Мтел

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 сеп 2016 11:53

Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2016 11:55

boabbb написа:Пикаят и после мятат по левскарите :lol: Гонзалес показа добро зигзагообразно движение, явно е бил кашик в казармата :mrgreen: Иначе сериозно - за какво ти взимат водата, просто махат капачката и мир ...

И пълно с вода шише, дори без капачка не може да нарани човек ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2016 11:58

W84me написа:
boabbb написа:Пикаят и после мятат по левскарите :lol: Гонзалес показа добро зигзагообразно движение, явно е бил кашик в казармата :mrgreen: Иначе сериозно - за какво ти взимат водата, просто махат капачката и мир ...

И пълно с вода шише, дори без капачка не може да нарани човек ли?

Така процедират и на националния ... Вече ти ако си носиш една капачка в джоба :lol: :lol: И пускат само с малки шишета - 0.5л. Половинка няма да ти направи кой знае какво, стига да не е вярно пикано вътре :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 19 сеп 2016 12:00

Mathias_Coureur написа:Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.

Абе как беше мача вчера :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 сеп 2016 12:04

В сектор А се продава вода и ми обясниха,че мога да си взема отвътре в чаша :oops:
Ще има ли наказание за хвърлените бутилки по Гонзо вчера :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 сеп 2016 12:06

luchoni написа:
Mathias_Coureur написа:Мтел си имат три годишен договор с Литекс и сега просто си доизпълняват договора със същия отбор.

Абе как беше мача вчера :lol: :lol: :lol:

Загубихме от Литекс на неутрален терен в София с калитарски гол в 93-тата минута.

Върни се в “Левски”