Нефтохимик (Бургас) - Левски (София)| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

dimov
Контакти:

Re: Нефтохимик (Бургас) - Левски (София)| 1:2 FT

Мнениеот dimov » 11 сеп 2016 08:25

Винаги съм се чудил кои са по големи оли....ни чорбата или говедата,няма разлика между тях.Сега за мача-от 3 месеца не е валяло,терена се поливаше преди обяд,защото беше много сух.Но на супер техничните левскари им пречише,особено на Жоро Костадинов-национала(все пак може да я спира с нос).Първия гол чиста засада(бях в сектор А почти на линията до ъгловия).Още в реално време се видя.Но в интерес на истината много заплетено положение и според мен страничния не се ориентира. Това беше бутането ви-за мен несъзнателно.Втората дузпа кристална.Фен съм на другия Бургаски отбор,очаквах рутинна победа за Левски ,но много сте зле,ама много.И накрая Нафтата не си повярва,игра като малък отбор(лежаха,бавеха)абе както вие играете с лудите,като малък отбор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 сеп 2016 08:38

NOMER14 написа:2/3 от отборите не играят на собствените си стадиони, заради изискването за хубави терени. Това е похвална идея на администратора на първенството - шефа на работодателите в България. Пияното бефесе ще се самосезира ли за смотания терен?

Много им дреме на тези от БФС за терените. Целта беше отбора на ГГ да бъде в първия ешелон. Търсеха как да заобиколят правилата. Само защо прокуратурата си трае?

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Кой наводни терена на Лазур?

Мнениеот BEROE_StZ » 11 сеп 2016 08:56

sin4ec написа:В Бургас дъжд скоро не е валял, но на всеки , разбиращ от футбол е направило впечатление състоянието на терена в квартал Лазур. Влажен, подгизнал, мазен, чимове хвърчат, неравен...как става тая работа?
В последните 20 минути се търкаляха арабия зелени по тревата, раздаваха се бутилки, сандвичи, разпъваха се палатки-нищо ново под Слънцето! Миналата година даваха по 100 000 лева за отнети точки на сините. Струват си подгизнал и осран селски терен. Скоро мизата ще скочи и очакваме нови драматични изпълнения в полза на определени каузи...
Липсваше само грес в сектора на гостите, но това лесно се поправя!

Това с греста е патент на феновете на "минката" :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2016 10:12

Ще има и такива мачове. Скучни,закучени... Важното е футболистите да не се отказват до края.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 сеп 2016 10:17

Въобще не съм сигурен ,че този мач се игра
То левскарите се влачиха кат мекотели по терена докат зеленити им са схващаха краката .Изключително грозен , безобразен , гнусен футбол и от двете страни .
Най-доволен съм ,че мазутите отново си изпотрошиха Храма ;) , а иначе зилен Бургас не можаха да напълнят и една трибуна цяла срещу Левски ве лек :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 сеп 2016 10:32

Това момче Генов трябва даполучи премия от Левски заради победата. Пълен продажник и смешник. Ако аз съм му колега в съблекалнятя щеше да яде бой до посиране. За мен абсолютна нередовна победа с дузпа в 93 минута направена нарочно! Нека Левски да се радват, че са първи, но с тази игра и подаръци са наникъде. Пълна пародия, като футбол, пълна трагедия, като резултат и абсолютно смешна развръзка. Сините нямаше, как да вкарат втори гол още 100 минути и затова се намеси Генов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 сеп 2016 10:42

angelofdeath написа:Това момче Генов трябва даполучи премия от Левски заради победата. Пълен продажник и смешник. Ако аз съм му колега в съблекалнятя щеше да яде бой до посиране. За мен абсолютна нередовна победа с дузпа в 93 минута направена нарочно! Нека Левски да се радват, че са първи, но с тази игра и подаръци са наникъде. Пълна пародия, като футбол, пълна трагедия, като резултат и абсолютно смешна развръзка. Сините нямаше, как да вкарат втори гол още 100 минути и затова се намеси Генов.

Споко, знаем, че УЕФА, ФИФА, БФС, съдиите и противниците са купени. Направо да ни връчват титлата и да не се мъчат останалите. 8-)
Само един мач, в който съдията направи грешки и те се оказаха в полза на Левски е достатъчен да изкара мишките от малките им дупчици. Когато рязаха Левски в първите кръгове същите тези мишлета си траеха и се радваха като ни казваха, че не бива да ревем. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 сеп 2016 10:43

angelofdeath написа:Това момче Генов трябва даполучи премия от Левски заради победата. Пълен продажник и смешник. Ако аз съм му колега в съблекалнятя щеше да яде бой до посиране. За мен абсолютна нередовна победа с дузпа в 93 минута направена нарочно! Нека Левски да се радват, че са първи, но с тази игра и подаръци са наникъде. Пълна пародия, като футбол, пълна трагедия, като резултат и абсолютно смешна развръзка. Сините нямаше, как да вкарат втори гол още 100 минути и затова се намеси Генов.

кой е тос Генов ве лек ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 11 сеп 2016 11:25

boabbb написа:
Player написа:Не може в сухо време да е подгизнал терена и да няма последствия за домакина. Това си е удар под кръста и трябва да се прекратят тези номера.

Е, то от това какви по-големи последствия :lol: :lol: Три дузпи за всеки случай :?: Влезте още един път в наказателното, поне :mrgreen:

А бре все се чудя защо някои хора като няма какво смислено да кажат вместо да си замълчат почва да пишат и говорят глупости . Ама то явно си е от интелекта.Иначе за мача слаб мач за ЛЕВСКИ то и нямаше как да е с този терен и това лежане особено последните 20 мин. футбол не се игра.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 сеп 2016 11:39

Аааааааа кеееф-Левски Вековен гази,микренци квичат на умряло,коматевци,гагаузи,марули и мазути също пукат жлъчки от яд -радост за окото и духа! :lol: .Домуса трепери, Дришата и Литекс се връщат на село :mrgreen:

Върни се в “Левски”