Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Geonik » 31 авг 2016 16:03

1982 написа:Добре, няма да вярвам на Петко Симеонов, той лъже ....... Стоян Марков живее по случайност също в Лондон, където живее и този, който не му е бил шофьор. Ебати съвпадението.

За яхтата - предполагам снимката е фотомонтаж, тоест и тя е лъжа, господин Русев никога не би си имал работа с хора като Иван Тодоров - Доктора (също пребивавал често в Лондон, докато беше жив), с печално известния Пепи Амигоса и т.н.

А къде да живеят хората, когато такива като теб хейтърчета, които искат да бъдат на всяко гърне, освен мерудия, ами и похлупак, които искат да оплюят "вся и всё", се вихрят навсякъде. Аман от комплексари разни. Всеки който е решил нещо да свърши го омаскаряват. За това в България сме на това дередже! Още преди да си казал "А", са ти изброили цялата азбука. И целта е да докажат пред себе си своята "значимост" и ако могат да провалят начинанията на другите предваритело.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 авг 2016 16:07

1982 написа:Добре, няма да вярвам на Петко Симеонов, той лъже ....... Стоян Марков живее по случайност също в Лондон, където живее и този, който не му е бил шофьор. Ебати съвпадението.

За яхтата - предполагам снимката е фотомонтаж, тоест и тя е лъжа, господин Русев никога не би си имал работа с хора като Иван Тодоров - Доктора (също пребивавал често в Лондон, докато беше жив), с печално известния Пепи Амигоса и т.н.

Само един въпрос, за да приключим тази тема.Защо нито един от " знаещите" не вдигна телефона и не помоли за отговор Стоян Марков? Знаеш , че има и друг начин да се провери.Черно на бяло.
Второто не го коментирам, по простата причина ,че именно ТЕ-водачите на "перестройката", а по-късно и на "прехода " създадоха по един или друг начин такива като цитираните.
И далеч съм от мисълта, да ти давам съвет, да вярваш или не.
Това е новият собственик на Левски.
Всеки има право на мнение.
До Коледа има време да покаже какъв е точно.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 авг 2016 16:21

1982, защо не извади пари и не купи Левски когато му беше времето? Белким мирясаш. Дори да е истина какво е казал един беден лъжец, интригант и приспособленец, важно е от тук насетне какви ще ги върши новия собственик. Дали ще създаде работеща структура с ефективно функциониращ щаб, който коренно да се различава от досегашната седем годишна посредственост. Дали ще намери точните хора за маркетинг, финанси, администрация и спортно- техническо ръководство. Ако Левски като клуб се промени към добро, ако започне за функционира като европейски клуб, което от само себе си ще доведе до титли, купи, евроучастия и повишена посещаемост на публиката, какво против имаш? Човекът още не е започнал работа, а ти си се нахъсал против него. Всеки е тръгнал от някъде. Аз съм живял по онова време и знам колко еднакво бедни бяхме всички. Изключение правеше комунистическата върхушка. Важното в случая е, че е имал достатъчно акъл да се възползва от ситуацията, да направи пари и още по- важното е, че е успял да ги задържи и даже да натрупа. Защото знам много хора през чийто ръце преминаха милиони, но те и сега нямат. След като въпросния господин все още не е направил нищо, за кое го критикуваш? Оставам с впечатление, че завиждаш на богатството му. Да, така е! Богатите са с яхти и частни самолети, бедните с 15 годишни автомобили втора ръка.
Нека бъдем толерантни и му дадем време до зимната пауза. Тогава нещата ще придобият вид. Най- лесно е като в Коматево. Но тях тепърва ги чака големия...
А ние сме Левски!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 31 авг 2016 16:32

Клуб на шофьорчетата на УБО.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 16:36

Вие сте същите като припознавачите ..... само сменяш имената - при едните е Гриша Ганчев, при другите Спас Русев. Само да каже някой нещичко срещу свещените крави, се скача групово на амбразурата и се брани назначения за Бащица.

Тъжно е колко е пропаднал българският народ ..... та същите тези, като цитираните по-горе, го ограбиха и днес живеят охолно на неговия гръб, а вие ще си счупите коленете от коленичене пред тях. Само защото ще ви подхвърлят по някоя трохица при поредната схема за източване на държавата. А всеки, който си позволи да каже нещо срещу Бога, бива веднага дамгосан - "хейтър", "лъжец", "интригант" ..... :mrgreen: :mrgreen:

Не бил си признал човекът ..... хохохох, та назовете един мафиот в България, да си е признал, че навремето е назначен за богаташ от службите ??! Аз един не знам, всичките твърдят, че са забогатели по най-честния начин ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 31 авг 2016 16:47

Моето мнение за този човек е , че има много добри съветници и консултанти - как , кога и по какъв начин да инвестира!
Що се отнася до самата му личност - на мен ми изглежда прост човечец!
Вчера и въобще тия дни слушам хвалебствия за Спас Русев - все едно е извънземно чист , ерудиран "фин" човек...
Достатъчно показателен е факта , че през цялото време четеше от лист текст , който със сигурност не е написал! Искрено се съмнявам ,че въобще е левскар и т.н. Мен по никакъв начин не ме убеди ,когато го гледах и слушах!
На 99% са верни нещата казани и писани за него от съратниците му , относно бързото забогатяване и връзките му със сиви кардинали. И ако в Англия не им пука откъде се е взел , а и парите му откъде са се взели , то е странно че в България не се коментира в момента това и не се извършват проверки за такива бързи забогатявания!
За мен този не е читав човек!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 16:49

Абе, щом живее от 30 години в Лондон и е написал "If the phone don't ring, it's me" ... ясна е работата, било Лом, а не Лондон :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 31 авг 2016 16:57

Player написа:Добре дошъл на Спас Русев! Благодарности и към досегашните собственици за свършената работа. Малко или много, не е толкова важно. Щом са работили за благото Левски трябва да получат уважение и благодарности. На новият пожелавам успех. Дано знае в каква джунгла наречена БГ футбол влиза и че за да успее срещу тарикати като агата, микре и БФС трябва твърдост и никакви компромиси. Не всички се решава на терена все още у нас. И само културното му поведение няма да е достатъчно. Да направи така, че никакви фенове повече да не паразитират на гърба на Левски и ниакви комисийки и реферчета да не се подиграват с нас.

И УЕФА, забрави УЕФА. И там разни реферчета и комисийки се пордиграват с вас. И там трябва твърдост.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 31 авг 2016 17:03

1982 написа:..............

Тъжно е колко е пропаднал българският народ ..... та същите тези, като цитираните по-горе, го ограбиха и днес живеят охолно на неговия гръб,.....................
А всеки, който си позволи да каже нещо срещу Бога, бива веднага дамгосан - "хейтър", "лъжец", "интригант" ..... :mrgreen: :mrgreen:
.................

Аз един не знам, всичките твърдят, че са забогатели по най-честния начин ......

Хайде вземи се похвали какво ти си свършил, а не да анатемосваш всички! Това е хейтърство. Никой не скочил като Матросов ( ако знаеш кой е де ) да защитава Русев. Дори като пуснах линка, съм писал "

Geonik написа:Това интервю е от декември 2015. Все пак нека видим как мисли.

Само, че ти скачаш като ужилен от стършел, защото евентуално има хора, които да не възприемат твоята "ПРАВИЛНА" трактовка на нещата.
Не зная дали знаеш каква е другата поговорка, аналогична на тази:

Geonik написа: на всяко гърне,освен мерудия, ами и похлупак

ама ще я спестя, защото е леко цинична и обиждаща!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2016 17:12

boabbb написа:Абе, щом живее от 30 години в Лондон и е написал "If the phone don't ring, it's me" ... ясна е работата, било Лом, а не Лондон :lol: :lol:

Е браво ве, намери му кусура :mrgreen: :mrgreen: Това ли е новата мантра?! Отделно да ти кажа, че този израз е верен, ама откъде да знаеш ти, в Етрополе английски сигурно не се учи... Да пробваме ли Джуджи колко думи ще върже на английски? На него българския му е труден даже...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”