1982 написа:Добре, няма да вярвам на Петко Симеонов, той лъже ....... Стоян Марков живее по случайност също в Лондон, където живее и този, който не му е бил шофьор. Ебати съвпадението.
За яхтата - предполагам снимката е фотомонтаж, тоест и тя е лъжа, господин Русев никога не би си имал работа с хора като Иван Тодоров - Доктора (също пребивавал често в Лондон, докато беше жив), с печално известния Пепи Амигоса и т.н.
1982, защо не извади пари и не купи Левски когато му беше времето? Белким мирясаш. Дори да е истина какво е казал един беден лъжец, интригант и приспособленец, важно е от тук насетне какви ще ги върши новия собственик. Дали ще създаде работеща структура с ефективно функциониращ щаб, който коренно да се различава от досегашната седем годишна посредственост. Дали ще намери точните хора за маркетинг, финанси, администрация и спортно- техническо ръководство. Ако Левски като клуб се промени към добро, ако започне за функционира като европейски клуб, което от само себе си ще доведе до титли, купи, евроучастия и повишена посещаемост на публиката, какво против имаш? Човекът още не е започнал работа, а ти си се нахъсал против него. Всеки е тръгнал от някъде. Аз съм живял по онова време и знам колко еднакво бедни бяхме всички. Изключение правеше комунистическата върхушка. Важното в случая е, че е имал достатъчно акъл да се възползва от ситуацията, да направи пари и още по- важното е, че е успял да ги задържи и даже да натрупа. Защото знам много хора през чийто ръце преминаха милиони, но те и сега нямат. След като въпросния господин все още не е направил нищо, за кое го критикуваш? Оставам с впечатление, че завиждаш на богатството му. Да, така е! Богатите са с яхти и частни самолети, бедните с 15 годишни автомобили втора ръка.
Нека бъдем толерантни и му дадем време до зимната пауза. Тогава нещата ще придобият вид. Най- лесно е като в Коматево. Но тях тепърва ги чака големия...
А ние сме Левски!