Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Green_Eagles » 30 авг 2016 14:30

Поздравления за изявлението на човека! Впечатляващо е!
Само хора с подобно мислене биха изкарали българският футбол от МИЗЕРИЯТА....!
Само Лудогорец!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 30 авг 2016 14:32

Red_Neck написа:
.......................

Мене силно ме вълнуват 2 неща:
1. Какво се случва с козирката и дали г-н Иво Тонев ще си тръгне без да изпълни докрай мечтата на живота си;
2. Какво прави синът на г-н Русев в УС?

1. До колкото имам малка информация, водят се преговори, за публично частно партньорство за изграждането и. Т.е., да има и държавно финансиране по модела на делиорманци, ама нещо на половина. Не както при тях, изцяло финансирано от държавата.
2 Ако някой си мисли, че Спас Русев ще седне да се занимава лично с "Левски", то, той е в дълбока заблуда. Синът му ще е един вид лицето и юмрука на собственика, за да следи развитието на инвестицията на тати си. Ако чуете Спас Русев да се обади нещо за отбора след има няма, една седмица, то все едно ще сте чули глас Божи.

Беше повдигнат въпроса със заплащането на акциите. Те са прехвърлени безвъзмездно. Това означава, че новия собственик поема всички дългове на АД-то, а се обявява, че ще се вдигне капитала на дружеството с 13 милиона лв., т.е., по сметките на АД-то трябва да се влеят тези пари, но..........казва ли ти някой, кога и за колко време ще стане това.
Сега оставете Спас Русев. Въпросът е, кой ще поеме оперативната власт, Надзорният съвет ще упражнява надзор над инвестицията, а кой ще я управлява е важно. Как той ще убеди собствениците за разходването на едни или други пари и какъв ефект ще има за отбора.
Аде, че стана много дълго. :oops:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 авг 2016 14:40

рано е за оценки, поне можем да имаме позитивни очаквания
истината е, че всички фенове сме доста предпазливи и с право

доколкото знам, Спас Русев се очакваше в Левски още от миналото лято когато прехвърлиха акциите на тези тримата, просто не знам какво се чакаше тогава, може би човека е искал една година време да се "запознае" с бъдещата му собственост.
още миналото лято се знаеше, че Виваком или Спас Русев ще станат мажоритарен собственик на Левски
така бих отговорил на всички подмятания за безвъзмездното прехвърляне на акции от Тонев, Ангелов и Иванов към Русев.

п.с. мисля, че от времето на Томас Лафчис, не сме имали собственик левскар.
даже и за него не съм сигурен какъв левскар е бил.
Последна промяна от yasen на 30 авг 2016 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 30 авг 2016 14:42

Нека кажа нещо на Вас, припознавачите, което предполагам, няма как да знаете от собствен опит, пък и нашите момчета да прочетат : Когато имаш достатъчно кинти, ти е АБСОЛЮТНО ВСЕ ЕДНО по какъв начин си ги придобил, важното е, че ги имаш ! И ти дреме точно на дедовия, какви и колко безмислени цървули ти обсъждат количеството и начините на придобиване на кинтите...

Накратко - колкото и да плямпате и да риете, колкото и да грухтите, колкото и да копирате и да пускате снимки и статии, Киро Гела, микренския великан, кюрда, Спас Русев и др., с пренебрежителна усмивка само може да си го преместят в другия крачол, и да продължат да си правят точно КАКВОТО СИ ИСКАТ, те даже и не четат, а и да четат, не им пука !

Така че, ще ви дам един съвет - ако отделяхте толкова време да се образовате, да мислите, да обмисляте схеми и далавери, да четете, да четете и да създавате контакти, колкото време отделяте да хейтвате по форумите, може би по някое време щяхте да сте някъде в подножието на горната група богати и известни, вместо да сте млади хора без бъдеще и без амбиции !
Запомнете това, което ви казвам, безкористен и искрен съвет е !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 30 авг 2016 14:44

Geonik написа:
Red_Neck написа:
.......................

Мене силно ме вълнуват 2 неща:
1. Какво се случва с козирката и дали г-н Иво Тонев ще си тръгне без да изпълни докрай мечтата на живота си;
2. Какво прави синът на г-н Русев в УС?

1. До колкото имам малка информация, водят се преговори, за публично частно партньорство за изграждането и. Т.е., да има и държавно финансиране по модела на делиорманци, ама нещо на половина. Не както при тях, изцяло финансирано от държавата.
2 Ако някой си мисли, че Спас Русев ще седне да се занимава лично с "Левски", то, той е в дълбока заблуда. Синът му ще е един вид лицето и юмрука на собственика, за да следи развитието на инвестицията на тати си. Ако чуете Спас Русев да се обади нещо за отбора след има няма, една седмица, то все едно ще сте чули глас Божи.

Беше повдигнат въпроса със заплащането на акциите. Те са прехвърлени безвъзмездно. Това означава, че новия собственик поема всички дългове на АД-то, а се обявява, че ще се вдигне капитала на дружеството с 13 милиона лв., т.е., по сметките на АД-то трябва да се влеят тези пари, но..........казва ли ти някой, кога и за колко време ще стане това.
Сега оставете Спас Русев. Въпросът е, кой ще поеме оперативната власт, Надзорният съвет ще упражнява надзор над инвестицията, а кой ще я управлява е важно. Как той ще убеди собствениците за разходването на едни или други пари и какъв ефект ще има за отбора.
Аде, че стана много дълго. :oops:

Пф, за 9 страници тема това е първото смислено мнение по въпроса ... И мен силно ме интересува, кой ще седне на кормилото на отбора.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 авг 2016 14:46

Наблюдавайте с интерес как червено- оранжевите тролчета, "хейтъри, интриганти и дребни малки душици" изпълзяха от дупките си и започнаха да провокират обществеността с манипулационните си коментари. Не могат да преглътнат факта, че Левски прескочи трапа. Сега най- нормалното е да тръгне нагоре. Пожелавам го и на червените. Да се стабилизират, да наберат скорост и да се върнат отново в професионалния футбол. За да гледаме пак вечното дерби. Това с делиорманци е просто трудна среща, а етрополско- микренската орда ...те самите не знаят кои са. Само с пари не става. Майтапът ще стане когато истинския армейски клуб влезе в първия ешелон. Но нещастниците не могат да го осъзнаят, защото не знаят какво е да обичаш клуба си. За това бързо се отрекоха от своите и припознаха по- богатите. Те могат само да мразят. Но каква им е работата в нашия форум? Нямат ли си техен? Или пак припознават?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 авг 2016 14:48

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2XrWtR-vkX4[/youtube]

Човекът е фен на Челси,а като малък е бил от Левски.И за разлика от Киро Фалкона,чийто проект ще приключи по етрополски,Русев има тежкарска класа,лъха на елит.Гела,независимо от парите,може да се долови оня провинциален манталитет,типичен за новобогаташ.

Не знам дали е добре,но знам,че със сигурност няма да е по-зле от Батков + Тонев,Пеевски и ко.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 авг 2016 14:48

Yoda_ написа:Нека кажа нещо на Вас, припознавачите, което предполагам, няма как да знаете от собствен опит, пък и нашите момчета да прочетат : Когато имаш достатъчно кинти, ти е АБСОЛЮТНО ВСЕ ЕДНО по какъв начин си ги придобил, важното е, че ги имаш ! И ти дреме точно на дедовия, какви и колко безмислени цървули ти обсъждат количеството и начините на придобиване на кинтите...

Накратко - колкото и да плямпате и да риете, колкото и да грухтите, колкото и да копирате и да пускате снимки и статии, Киро Гела, микренския великан, кюрда, Спас Русев и др., с пренебрежителна усмивка само може да си го преместят в другия крачол, и да продължат да си правят точно КАКВОТО СИ ИСКАТ, те даже и не четат, а и да четат, не им пука !

Така че, ще ви дам един съвет - ако отделяхте толкова време да се образовате, да мислите, да обмисляте схеми и далавери, да четете, да четете и да създавате контакти, колкото време отделяте да хейтвате по форумите, може би по някое време щяхте да сте някъде в подножието на горната група богати и известни, вместо да сте млади хора без бъдеще и без амбиции !
Запомнете това, което ви казвам, безкористен и искрен съвет е !

и идея си нямаш колко си прав
100% подкрепям какво си написал.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 30 авг 2016 15:00

добро изказване от новия собственик, съгласен съм с всички точки, по които говори.

да се усмири малко сектор б.

надявам се да подобри значително детскоюношеските структури и скаутските звена.

надявам се да подобри значително структурата на клуба и малко от малко отбора да заработи по английски модел, в който треньора е най-важния човек, що се отнася до спортно-техническата част.

надявам се да не се излага, като кифладжия по медиите, като домус бей.

дали това ще стане само времето ще покаже.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 30 авг 2016 15:01

Не знам дали да се радваме още, но определено човека звучи като по-сериозен от Тонев и ко. И въпреки това - най-важното е, че благодарение на всички "важни" до този момент хора в клуба оцеляхме и не ни се наложи да се обявяваме за мъртви и да чакаме възкресението. Така че - благодарим на деятелите и се надяваме намеренията на този "лъскъв бизнесмен" да са сериозни и да обръща внимание на инвестицията си.

Стига сме си мерили мутрите, собственици на отборите, щото изглежда жалко. Има един критерий, по който трябва да си ги мерим, и това е на терена. Другото е толков идиотско. А няма по-хубаво нещо от това да имаме пак сериозни отбори в първенството и да има КОННКУРЕНЦИЯ. Дреме ми на мен дали Спас Русев има повече пари от Домусчиев, Ганчев или който и да е!

Само ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Върни се в “Левски”