Nuke написа:eddie написа:Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори!
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение

....
Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.
Русев е бивш шофьор от УБО към тузарите в БКП, ДС изтривалка, източила Агенцията за чуждестранна помощ в началото на 90-те.. така се става "бизнесмен" в България, за съжаление.. чувам, че синчето щяло да се занимава с Левски..
Всеки е бивш нещо си. Бил Гейтс да не би да се е родил с Майкрософт в джоба?
Че е така, е така. НО, проблемът на България идва от това, че все бивши от най-ниското ниво - петия ешалон на номенклатурата, ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ НА НОМЕНКЛАТУРАТА - оглави държавата и бизнеса, а това са все прости хора, които ама съвсем явно са нечии пионки!!!
И България отива по дяволите...а най-странното е, че много хора ги припознават за..."свои"?!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?