Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bazmanov
Контакти:

Re: Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот bazmanov » 19 авг 2016 15:54

Хубави неща се казват. Жалко е, че написани тук нямат никакво значение. Докато свестните хора ги няма на стадиона и в сектор Б, а си приказват във форум, секторът ще изглежда така, както не ви харесва.

pirgos
Контакти:

Мнениеот pirgos » 19 авг 2016 15:56

На финала в Бургас един монголоид-по късно разбрах че е некъв урод от Асеноград -запали военна димка сред хиляди левскари на сектор В на Лазур някъде към 45-46та минута,имаше жени,деца,сина му на тоя тъпак беше до него-изторви сума народ,добре че бяха отворени вратите на стадиона та хората излязоха навън,под козирката на Лазур не можеше поне за 10 въздух да си поемеш-щеше да го разчекнат от бой,скри се при наркосектора по долу,имаше хора от Кюстендил,София,Пловдив,Варна,баси урода-това ли е хореография,да изтровиш своите фенове...не благодаря :oops:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот 1palq4o1 » 19 авг 2016 15:57

sinqkrepost1914 написа:
1palq4o1 написа:
mon_cool написа:Заради шепа крайни фенове страдат всички.Да търсят от тях отговорност.

По-скоро ние трябва да им потърсим отговорност!!!
Заради тях смених сектора и сега ходя да гледам мачовете в "А" ( изключая последния с Разград )-не съм съгласен вместо да си подкрепям отбора, половината мач да ме обгазяват идиотите с димки и някакъв льольо да ми казва какво и как да скандирам ( половин мач "...ляляляля-ляля-ля...не, не така, хайде пак...лялялялл-ля-ляляяя..." )

За димките не си съвсем прав.В крайна сметка искаме Сектор Б да е на ниво, да изглежда добре, различно и разнообразно.Сектор Б е лицето на публиката на Левски (не говоря в момента). Всеки, който е в сектора съм на мнение, че преди всичко трябва да си оставя гласа там в името на Левски.А това, че заради една димка си пропуснал 2 мин. 3 тъча и 1 корнер, не е толкова фатално.Като се прибереш, репортажи можеш да гледаш на сумати места.Именно за това, хората, които искат да си чоплят семки на спокойствие и седнали не ходят в Сектор Б а във В и А ;)
Лошото е, че напоследък забелязвам все повече хора в Б, които сякаш са объркали сектора.Стоят като статуи все едно са на театър.Който няма желание да вика с пълно гърло от 1-вата до последната минута, по-добре да не ходи в Б :))

И как да викам, като половината мач дишам сяра и производните и ла.на?
Иначе си прав- в "Б" трябва да се подкрепя отбора от началото до края и затова ме е яд, че ме принуждават да ходя в "А"!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 авг 2016 16:02

Отборът може да се подкрепя с цяло гърло и без да става публиката за смях и без да вреди на клуба,
Колкото до обидното 'семкаджии" - кой дава повече за клуба -тези, които плащат в сектор А или тези, които се катерят с маски по оградата в сектор Б.
Сега е време така, както публиката е обръщала и обръща гръб на играчи и отбор, отборът да спре да се покланя пред сектор Б, докато там наистина не се настани духът на Левски! И сега е време за декларация, но такава, която да обяви решения, а не да протестира! И стига с тази чудесна публика - тя колкото по намалява и изпростява, толкова "по-велика става...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2016 16:06

Понеже играем много мачове в Европа, та айде да отнесем един мач санкция. Ама няма нищо, поне пък пари кат' шума. :evil: Ако така останат нещата (спортно-технически), догодина няма да гледаме единственото си домакинство в ЕКТ. Нали в секторите имат стюарди ?! Кой позволява тези знамена да се внасят, че и да се веят ?! :x :x :x

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 авг 2016 16:25

Това нещо с димките и факлите е такава простотия и детинщина, че няма накъде. Малките деца може и да се радват, но не е сериозно на големи хора да им харесва това. Пълни примати са тези които го правя това и тези които му се радват.
Сега пак няма козирка, но сложи ли се някой ден с нов сектор, ще бъде обгазяването тройно. Но и тук клуба си е виновен. Да каже че забранява тези неща и ще търси отговорност от направилите го и да видим дали ще има още такива глупости. Все едно да ми дойдат гости и да ми палят факли и димки... На секундата вън и повече няма и да стъпят.
Време е клуба да се старае стадиона му да прилича на Олд Трафорд, а не на балканска скара.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 авг 2016 16:27

Не е луд този който яде баницата, луд е този който му я дава. Всички знаем за какво иде реч. Хайде сега да видим реакцията на "собствениците"!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 19 авг 2016 16:32

57 000 EU - Някакви си 110 000 хил.лева. Празни трибуни на следващия мач - някакви си 8 000 зрители, да кажем по 12 лв. билета - 100 000 хил лв. К`во му плащаш ?
Май станаха парите за една месечна издръжка. Той отбора нали има мхоооооого пари!

А честито идиоти ! Искайте нови, по-добри играчи. Вие ги купихте.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 19 авг 2016 16:36

Тези лепилари разбират само ако ги накараш да изплатят с труд глобата.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 авг 2016 16:40

wilge написа:Не е луд този който яде баницата, луд е този който му я дава. Всички знаем за какво иде реч. Хайде сега да видим реакцията на "собствениците"!

Моля??? Ти реакция виждал ли си от тях. Тонев дава през няколко месеца някоя пресконференция, за да показва колко много прави за клуба и каква жертва е. Ама другите двама да си чул и гък да кажат по някой въпрос? Не знам и този новия дали няма да е такъв, ако стане работата за която всички приказват. И него не съм го чул да говори за футбол или за клуба.

Върни се в “Левски”