Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2016 11:45

CSKA69 написа:Вярно, че съм пийнал малко, ама наистина ли чета, че левскари искат Любо Пенев за треньор :shock: .....

То и нашите хора очевидно си пийват. Ти какво мислиш, че тук сме все въздържатели ли? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 02 авг 2016 13:02

Не съм сигурен как точно стоят нещата с треньорския лиценз на Топчо, но веднага щом той получи такъв очаквам един хубав ден Люпко да си тръгне от Левски по "семейни причини". Не че съм "За" този вариант, но мисля че така ще стане.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2016 13:13

Топчо май ни води при една от поредните загуби от цска :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 авг 2016 13:14

Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 02 авг 2016 13:18

Нищо ново под слънцето. Докато Левски се управлява по подобен аматьорски начин, няма какво друго да очакваме. Постоянна смяна на директори, треньори и футболисти. Пълен хаос и анархия. А най-голямата трагедия е, че феновете търпим отборът ни да се командва от такива палячовци като Тонев и Ко. Дано спрягания нов собственик на Левски да е сериозен човек, който ще успее да оправи този хаос в клуба.
Последна промяна от angmitov на 02 авг 2016 13:27, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 авг 2016 13:20

Altarf написа:Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?

щото 2.2.16.16 или както вече е известен при вас "г-н Премиера" ни праща толкова много спонсори, които дават толкова много милиони, че не стигат за всички - а и ние имаме още задължения за погасяване към НАП, сектор А трябва да се изплаща... то не е да доведем Септември Своге, да му сложим една боя и да ударим рестарта :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 авг 2016 13:39

JackPackage написа:
Altarf написа:Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?

щото 2.2.16.16 или както вече е известен при вас "г-н Премиера" ни праща толкова много спонсори, които дават толкова много милиони, че не стигат за всички - а и ние имаме още задължения за погасяване към НАП, сектор А трябва да се изплаща... то не е да доведем Септември Своге, да му сложим една боя и да ударим рестарта :roll:

Май далеч по-практично излиза да се удари рестартът. И сега вие като фенове страдате заради некадърните управленци на АД-то, което почва с дълговете си да тежи като воденичен камък на клуба. Сега пишете, че чакате нов собственик като спасител, после ни обвинявате, че сме курви, щото искаме един доказан спортен деятел да върти делата на дружеството. Недейте така, моля ви се.
Да питам в тоя новия сектор има ли нещо друго, освен музей и фен магазин? Има ли търговска площ за магазини, заведения?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2016 13:50

Altarf написа:
JackPackage написа:

Май далеч по-практично излиза да се удари рестартът. И сега вие като фенове страдате заради некадърните управленци на АД-то, което почва с дълговете си да тежи като воденичен камък на клуба. Сега пишете, че чакате нов собственик като спасител, после ни обвинявате, че сме курви, щото искаме един доказан спортен деятел да върти делата на дружеството. Недейте така, моля ви се.
Да питам в тоя новия сектор има ли нещо друго, освен музей и фен магазин? Има ли търговска площ за магазини, заведения?

Не, благодаря. ;) Ние сме си от Левски, без значение от финансовото му състояние, и няма да се пренасочим към друг клуб. Това не е компютърна игра, за да биеш рестарт, докато не излезеш най-добрия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 авг 2016 14:00

Tommi написа:Не, благодаря. ;) Ние сме си от Левски, без значение от финансовото му състояние, и няма да се пренасочим към друг клуб. Това не е компютърна игра, за да биеш рестарт, докато не излезеш най-добрия.

Аз имам роднина, която е бил добър футболист на Левски преди десетилетия, така че нямам никакви лоши чувства към клуба.
Ако продължава да затъва финансово, дружеството просто ще фалира и като всяко друго юридическо лице ще бъде ликвидирано. Вторият вариант е да се балансира с години, което означава слаб клуб с надеждата в близко бъдеще отнякъде да дойдат сериозни инвестиции. Аз все си мисля, че положението в ПФК Левски АД е по-добро от това в ПФК ЦСКА АД, та може и да се намери инвеститор, който да преглътне пасивите.
Когато ПФК ЦСКА АД почна да затъва, спортно-технически продължавахме да бъдем на ниво. Все ни закриваха, пък накрая излязохме по-живи отвсякога. При Левски за съжаление не виждам това. Има примирение и апатия, отборът не играе добре. В официалния форум пък виждам една тема със заглавие "Кур за Дришата ташак-лига, сезон 2016/2017. Да пукнат всички". Злоба и отчаяние, вместо гняв и хъс.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2016 14:06

Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”