CSKA69 написа:Вярно, че съм пийнал малко, ама наистина ли чета, че левскари искат Любо Пенев за треньор.....
То и нашите хора очевидно си пийват. Ти какво мислиш, че тук сме все въздържатели ли?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA69 написа:Вярно, че съм пийнал малко, ама наистина ли чета, че левскари искат Любо Пенев за треньор.....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Altarf написа:Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Altarf написа:Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?
щото 2.2.16.16 или както вече е известен при вас "г-н Премиера" ни праща толкова много спонсори, които дават толкова много милиони, че не стигат за всички - а и ние имаме още задължения за погасяване към НАП, сектор А трябва да се изплаща... то не е да доведем Септември Своге, да му сложим една боя и да ударим рестарта
Altarf написа:JackPackage написа:Altarf написа:Защо в ПФК Левски АД няма пари? Заради строежа на сектора ли? Проблемът ми се вижда финансов - видях Люпко да се оплаква, че никой не иска да Дойде в Левски. Не виждам друга причина, освен парите. Тия спонсориот миналата година само задълженията ли покриха?
щото 2.2.16.16 или както вече е известен при вас "г-н Премиера" ни праща толкова много спонсори, които дават толкова много милиони, че не стигат за всички - а и ние имаме още задължения за погасяване към НАП, сектор А трябва да се изплаща... то не е да доведем Септември Своге, да му сложим една боя и да ударим рестарта
Май далеч по-практично излиза да се удари рестартът. И сега вие като фенове страдате заради некадърните управленци на АД-то, което почва с дълговете си да тежи като воденичен камък на клуба. Сега пишете, че чакате нов собственик като спасител, после ни обвинявате, че сме курви, щото искаме един доказан спортен деятел да върти делата на дружеството. Недейте така, моля ви се.
Да питам в тоя новия сектор има ли нещо друго, освен музей и фен магазин? Има ли търговска площ за магазини, заведения?
Tommi написа:Не, благодаря.Ние сме си от Левски, без значение от финансовото му състояние, и няма да се пренасочим към друг клуб. Това не е компютърна игра, за да биеш рестарт, докато не излезеш най-добрия.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Plamen_i00 и 19 госта