Знам, че мнозина ще ми опонират, но ЕДИНСТВЕНИЯТ треньор в последните 6-7 години, който демонстрира топки и се опитваше да налага левскарски стил на играта, да мачкаме, да се опитваме да натискаме, с по-прост, но директен футбол и да излизаме с една и съща нагласа, независимо дали сме домакини или гости и срещу кого играем, се казва Георги Иванов - Гонзо! Да, това беше и проблем, защото той забравяше играта в дефанзивен план, а когато нямаш изпълнители отзад, трябва да помислиш малко. Също така... Спартак Търнава. Вместо да излезем с мисъл да ги излъжем в Словакия, Гонзо искаше да ги бием, а те не бяха случаен отбор... Иначе, това е истината. И някой да е чул по онова време Гонзо да мрънка????
Иначе за Люпко. Аз съм му фен, но не съм със сръбски очила. Коментирах вече Марибор. Ще повторя някои неща, които държа, че са така. Аз смятам, че в средата и напред сме си съвсем добре, освен това трябва да се пускат малките, ама не за по 5 минути в края, а като титуляри. Двама централни нападатели при положение, че използваш крила е чутовна глупост! След това, който ще тва да разправя, но Аниете е централен нападател и трябва да е сам. Венци вероянто е в дупка и трябва да седне на пейката. Не знам, това е някаква прокоба с играчи от Берое. Не е истина, хора. Трети човек, дошъл от Бероя ни проваля в най-важен момент.
Съдиите: тенденцията продължава. Шокиращо е,че от първия мач и то на Герена. Какво ни се плашат толкова?
Роко Перота: За чий ни е тоя. Да мачкат балони и да се подсмихват по време на тренировка. Какъвв е тоя кондиционен треньор с шкембе? Пък млад човек е. Не е някакъв на възраст. Ясно е какви са тренировките му щом, когато им се наложи да се напрегнат в истински мач се чупят. Без коментар!
Казах ви, че сърбинът е саботиран от триумвирата. Още ли се съмнява някой.
Ако се е оправдал с футболистите (не го слушах), май-май е ясна работата.
Аз все още се надявам, че той ще налучка ваксата. Просто не го помня като някой, който сваля гарда. Иначе се видя липсата на:
Първо - на Прохазка.
Второ - на плеймейкър,
до какво води.
Другото, което е... нямаме левскари и мъже - като Прохазка и Йорга. Може да са чужденци, но са истински левскари и им пука за всичко, което се случва. Минев също е така. Дотам обаче. Няма други. Много ми се нрави иначе желанието демонстрирано от Сашко. Ако имаше и техническите способности...

Но никой не може да отрече, че момчето гори на терена. Просто се вижда, че иска.