Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Синьо сърце » 01 авг 2016 13:26

korteneca написа:
ralka_levskarka написа:Нормално е, след толкова сливания как да е добре :mrgreen: :mrgreen:

Не е само това. Като гледам регистрацията на момчето и се сещам, че вчера бай Модор прати няколко припознавачи в почивна на БАНАновите острови и сигурно жегата не им понася. 8-) :lol:

Определено.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 авг 2016 13:28

ralka_levskarka написа:Деса с мускулно разкъсване. Честито.

Това беше добрия вариант-за 4 седмици е готов. Щото можеше да е много по-лошо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 01 авг 2016 13:32

Ми той е извън всякаква форма. Не е тренирал.
Люпко му се върза, пусна го и резултатът е налице.
Като се върне още 1-2 месеца ще се "подготвя" и така ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 15:20

Знам, че мнозина ще ми опонират, но ЕДИНСТВЕНИЯТ треньор в последните 6-7 години, който демонстрира топки и се опитваше да налага левскарски стил на играта, да мачкаме, да се опитваме да натискаме, с по-прост, но директен футбол и да излизаме с една и съща нагласа, независимо дали сме домакини или гости и срещу кого играем, се казва Георги Иванов - Гонзо! Да, това беше и проблем, защото той забравяше играта в дефанзивен план, а когато нямаш изпълнители отзад, трябва да помислиш малко. Също така... Спартак Търнава. Вместо да излезем с мисъл да ги излъжем в Словакия, Гонзо искаше да ги бием, а те не бяха случаен отбор... Иначе, това е истината. И някой да е чул по онова време Гонзо да мрънка????

Иначе за Люпко. Аз съм му фен, но не съм със сръбски очила. Коментирах вече Марибор. Ще повторя някои неща, които държа, че са така. Аз смятам, че в средата и напред сме си съвсем добре, освен това трябва да се пускат малките, ама не за по 5 минути в края, а като титуляри. Двама централни нападатели при положение, че използваш крила е чутовна глупост! След това, който ще тва да разправя, но Аниете е централен нападател и трябва да е сам. Венци вероянто е в дупка и трябва да седне на пейката. Не знам, това е някаква прокоба с играчи от Берое. Не е истина, хора. Трети човек, дошъл от Бероя ни проваля в най-важен момент. :|

Съдиите: тенденцията продължава. Шокиращо е,че от първия мач и то на Герена. Какво ни се плашат толкова?

Роко Перота: За чий ни е тоя. Да мачкат балони и да се подсмихват по време на тренировка. Какъвв е тоя кондиционен треньор с шкембе? Пък млад човек е. Не е някакъв на възраст. Ясно е какви са тренировките му щом, когато им се наложи да се напрегнат в истински мач се чупят. Без коментар!

Казах ви, че сърбинът е саботиран от триумвирата. Още ли се съмнява някой.

Ако се е оправдал с футболистите (не го слушах), май-май е ясна работата. :oops:
Аз все още се надявам, че той ще налучка ваксата. Просто не го помня като някой, който сваля гарда. Иначе се видя липсата на:
Първо - на Прохазка.
Второ - на плеймейкър,
до какво води.
Другото, което е... нямаме левскари и мъже - като Прохазка и Йорга. Може да са чужденци, но са истински левскари и им пука за всичко, което се случва. Минев също е така. Дотам обаче. Няма други. Много ми се нрави иначе желанието демонстрирано от Сашко. Ако имаше и техническите способности... :roll: Но никой не може да отрече, че момчето гори на терена. Просто се вижда, че иска.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 авг 2016 15:52

metodito написа:Знам, че мнозина ще ми опонират, но ЕДИНСТВЕНИЯТ треньор в последните 6-7 години, който демонстрира топки и се опитваше да налага левскарски стил на играта, да мачкаме, да се опитваме да натискаме, с по-прост, но директен футбол и да излизаме с една и съща нагласа, независимо дали сме домакини или гости и срещу кого играем, се казва Георги Иванов - Гонзо! Да, това беше и проблем, защото той забравяше играта в дефанзивен план, а когато нямаш изпълнители отзад, трябва да помислиш малко. Също така... Спартак Търнава. Вместо да излезем с мисъл да ги излъжем в Словакия, Гонзо искаше да ги бием, а те не бяха случаен отбор... Иначе, това е истината. И някой да е чул по онова време Гонзо да мрънка????

Иначе за Люпко. Аз съм му фен, но не съм със сръбски очила. Коментирах вече Марибор. Ще повторя някои неща, които държа, че са така. Аз смятам, че в средата и напред сме си съвсем добре, освен това трябва да се пускат малките, ама не за по 5 минути в края, а като титуляри. Двама централни нападатели при положение, че използваш крила е чутовна глупост! След това, който ще тва да разправя, но Аниете е централен нападател и трябва да е сам. Венци вероянто е в дупка и трябва да седне на пейката. Не знам, това е някаква прокоба с играчи от Берое. Не е истина, хора. Трети човек, дошъл от Бероя ни проваля в най-важен момент. :|

Съдиите: тенденцията продължава. Шокиращо е,че от първия мач и то на Герена. Какво ни се плашат толкова?

Роко Перота: За чий ни е тоя. Да мачкат балони и да се подсмихват по време на тренировка. Какъвв е тоя кондиционен треньор с шкембе? Пък млад човек е. Не е някакъв на възраст. Ясно е какви са тренировките му щом, когато им се наложи да се напрегнат в истински мач се чупят. Без коментар!

Казах ви, че сърбинът е саботиран от триумвирата. Още ли се съмнява някой.

Ако се е оправдал с футболистите (не го слушах), май-май е ясна работата. :oops:
Аз все още се надявам, че той ще налучка ваксата. Просто не го помня като някой, който сваля гарда. Иначе се видя липсата на:
Първо - на Прохазка.
Второ - на плеймейкър,
до какво води.
Другото, което е... нямаме левскари и мъже - като Прохазка и Йорга. Може да са чужденци, но са истински левскари и им пука за всичко, което се случва. Минев също е така. Дотам обаче. Няма други. Много ми се нрави иначе желанието демонстрирано от Сашко. Ако имаше и техническите способности... :roll: Но никой не може да отрече, че момчето гори на терена. Просто се вижда, че иска.

Да при Гонзи имаше стремеж към директен футбол като по времето когато той беше ЦН. Гонзо има топки и не се съобразяваше много много със съперника, но откъм тактика познанията му куцат.
За последно играехме нещо прилично при Ясен Петров, който не ясно защо беше освободен.

С тези играчи може да направим нещо, но за пореден път отборът е тежък. Та в него няма скорост и движение. Отделно липсват идеи срещу затворени противници като Монтана. как пък няма кой да ритне отдалеч, да не говорим за читав корнер (при Мъри бяха страшно оръжие, да не говорим за по далечни времена).

Отделно изпуснахме да се разбягат някои от младите като Цоневи, и бяхме с 16 души за мача. Това е несериозно.

И НАПЪЛНО съгласен, няма левскари или поне лидер това за вчерашния мача. такива в отбора не липсват - Прохи, Минев, Йоргачевич и донякъде Мечката. Напълно достатъчно да има мотивация в отбора, а вчера защо не се получи....причините може да търсят в Люпко - как пък не завъртя нападателите по време на мача като видя че с Венци отпред не става, играчите - поради някаква причина не им се играеше ?! или немислимото ръководството играе тото или е по свирката на домуза, хибрида и пияниците в бфс (последните нарочно с малка буква).

И да съдиите ни режат макар и полекинка. Вчера имаше отровена игра с ръка, нефутболно действие поради неумение = дузпа. Да не говорим как съдията позволи да се накъса играта ясно в полза на кой.
Последна промяна от olimpi на 01 авг 2016 16:14, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 01 авг 2016 16:05

Венци отпред не ставал, той никъде не става бре ... егати разочарованието е. :| :| :|

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 16:21

Lovech2000 написа:Венци отпред не ставал, той никъде не става бре ... егати разочарованието е. :| :| :|

Според мен психически не е устойчив. Ако не бяха головете му миналия сезон, можеше сигурно да не хванем Европа (не, че нещо стана, де). А може би и той, като Аниете не му е добре с партньор в атака.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2016 16:42

Венци е чорбар.Даже той сам си го каза.Не знам какво толкова искате от него....даже това е много. 8-) И аз да съм на негово място,и аз ще играя зле...нормално.Природа си е това. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 16:53

delqnski47 написа:Венци е чорбар.Даже той сам си го каза.Не знам какво толкова искате от него....даже това е много. 8-) И аз да съм на негово място,и аз ще играя зле...нормално.Природа си е това. :lol: :lol:

Е, той Пелето какъв е? Ама можеше да се разчита на него.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2016 16:57

metodito написа:
delqnski47 написа:Венци е чорбар.Даже той сам си го каза.Не знам какво толкова искате от него....даже това е много. 8-) И аз да съм на негово място,и аз ще играя зле...нормално.Природа си е това. :lol: :lol:

Е, той Пелето какъв е? Ама можеше да се разчита на него.

За това преди няколко години избяга по най-долния начин..........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”