ММ1914 написа:koisa написа:Ако Петрович има вина за нещо то е смяната на Аниете. Разбира се нямаше как да знае, че Деса ще се контузи 10 мин. по-късно, но все пак трябваше да извади Венци или Адениджи. Пускането на Адениджи като крило или нещо такова също беше глупост. За мен не е виновен, че Венци и останалите не могат да вкарат от 5 чисти положения един гол. Прав беше човека да иска още няколко попълнения. Дано по-скоро бъде сменен за да приключи мрънкането и реването. Като ни натресат Вуцов ще стане интересно.
Защо се е хванал на хорото, като знае че ще трябват хора а пари няма? Да ходи при брат си - джуджето. Може да заливат с помия Стойчо Стоев, а той човека си каза - трябват ми футболисти, ако няма ще се оправяме с тези както можем. Любко нали е много голям спец, защо тогава му трябват футболисти, ако беше да се харчат пари за футболисти, ами да бяха оставили Стоев. Не ме интересува трезвен ли е или е пиян Петрович, важни са резултатите. Преди две седмици едва ли не щяхме да влизаме в групите на лига Европа, вчера се видя че просто не сме мръднали и на сантиметър от миналата година.
Не исках да пиша след мача, бях достатъчно ядосан.
Малко се бяхме наслушали на оправдания и намеци от Стоев заради липсата на играчи. Поне не пиши глупости.
Петрович сигурно трябваше да влезе на терена и да насочи топката във врата вместо Аниете, Христов, Нар и Иванов. Не знам дали щяхме да влезнем в грипите на ЛЕ, но поне щяхме да играем още два мача ако не бяха същите пропуски, които са проблем на отбора вече над 5 години. Отново търсите вина там където я няма. Тя е на много по-високо от Петрович и Стоев.