ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя

Мнениеот koisa » 01 авг 2016 10:44

ММ1914 написа:
koisa написа:Ако Петрович има вина за нещо то е смяната на Аниете. Разбира се нямаше как да знае, че Деса ще се контузи 10 мин. по-късно, но все пак трябваше да извади Венци или Адениджи. Пускането на Адениджи като крило или нещо такова също беше глупост. За мен не е виновен, че Венци и останалите не могат да вкарат от 5 чисти положения един гол. Прав беше човека да иска още няколко попълнения. Дано по-скоро бъде сменен за да приключи мрънкането и реването. Като ни натресат Вуцов ще стане интересно. ;)

Защо се е хванал на хорото, като знае че ще трябват хора а пари няма? Да ходи при брат си - джуджето. Може да заливат с помия Стойчо Стоев, а той човека си каза - трябват ми футболисти, ако няма ще се оправяме с тези както можем. Любко нали е много голям спец, защо тогава му трябват футболисти, ако беше да се харчат пари за футболисти, ами да бяха оставили Стоев. Не ме интересува трезвен ли е или е пиян Петрович, важни са резултатите. Преди две седмици едва ли не щяхме да влизаме в групите на лига Европа, вчера се видя че просто не сме мръднали и на сантиметър от миналата година.
Не исках да пиша след мача, бях достатъчно ядосан.

Малко се бяхме наслушали на оправдания и намеци от Стоев заради липсата на играчи. Поне не пиши глупости.
Петрович сигурно трябваше да влезе на терена и да насочи топката във врата вместо Аниете, Христов, Нар и Иванов. Не знам дали щяхме да влезнем в грипите на ЛЕ, но поне щяхме да играем още два мача ако не бяха същите пропуски, които са проблем на отбора вече над 5 години. Отново търсите вина там където я няма. Тя е на много по-високо от Петрович и Стоев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2016 11:00

Направо не ми се коментира ...

Не ме е яд за парите... Имал съм - дал съм.
Поне ще са за Клуба, който има нужда.

Според мен до прословутото събрание в края на тоя месец, ще станем свидетели на още странни игри и резултати.
После ще се види истинското лице на отбора ( отстъпваме само на "Лудите" и то не с много ) ... Но можеби ще е късно.

Малкото от спортно-техническо естество, което мога да напиша е, че миналият сезон в защита и средата на терена бяхме брутално непромукаеми, в първите 5 мача съперниците ни беха създали не-повече от 3-4 чисти положения, снощи монтанци ги направиха само за 45 мин.
За съжаление почти всички играчи получиха известна доза псувни... Още нещо, което не се бе случвало през целият минал сезон.
Нещата са навързани... Кой и защо отрови атмосферата в отбора, не желая да навлизам в подробности.
Дано изтърпим до края на месеца ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 авг 2016 11:08

Някакво инфо , за Деса Поетеса ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 авг 2016 11:22

Не мога да разбера ръководителите, изгониха треньора, който изпълни поставените цели, а държат този, който не само не изпълнява целите си, а и 5 мача е без победа. Поне да имаше някакво подобрение в играта, а то и това няма. Няма я пресата в противниковото поле, агресията, забравиха да си подават топката, а само някакви безцелни дълги подавания. За защитата нямам думи. И преди съм го казал, че ако има български треньор, който може да ни направи шампиони е само С. Стоев.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2016 11:32

realno написа:Не мога да разбера ръководителите, изгониха треньора, който изпълни поставените цели, а държат този, който не само не изпълнява целите си, а и 5 мача е без победа. Поне да имаше някакво подобрение в играта, а то и това няма. Няма я пресата в противниковото поле, агресията, забравиха да си подават топката, а само някакви безцелни дълги подавания. За защитата нямам думи. И преди съм го казал, че ако има български треньор, който може да ни направи шампиони е само С. Стоев.

Голям проблем е това, че основните ни фигури от миналият сезон, са с разбита форма.
Малкия Сашо, Жоро Костадинов, Венци... Ако съдим от мачовете срещу Марибор, и Прохазка е яко надолу.

Що се отнася до Шампион... Няма как, който и да е треньор.
Но поне да се виждат некви наченки на подредена игра-стил, пък макар и "скучен", а двата сблъсъка със словенците ги изкарахме на мускули, снощи откровено си играхме ганкиното, не без И любезното съдействие на Петрович.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
loveinblue
Контакти:

Мнениеот loveinblue » 01 авг 2016 11:50

Мен пък хич не ме интересува нито хората които са начело на отбора нито треньорите. Резерви имам само за някои футболисти но това не е моя работа. Срам ме е след всеки такъв мач от представянето на отбора,НН избесявам яко след прочитането на коментарите на оранжавочервената паплач. Паплач, казвам защото знам че имат и културни и образовани фенове които коментират обективно нещата. Срам ме е , а как ми се иска веднъж да докажем че можем да мачкаме и по този начин да затворим устите на всички които изливат злобата си по адрес на Левски, обаче само с добра и силна игра, игра която ни е позната от миналите години. Надявам се!
"Ръст среден, тънък и строен; очи сиви, почти сини; мустаци червеникави, коса руса, лице бяло, околчесто и изпито от непрестанната мисъл и бдение, но което се оживяваше от една постоянна и естествена веселост!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2016 13:04

Kotooshu написа:Някакво инфо , за Деса Поетеса ?

1 месец е аут, разкъсан мускул.
Image

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 01 авг 2016 13:09

Добре, Люпко може и да не е виновен, но при положение че сменяш треньора, трябва да го правиш с ясното съзнание, че при новия нещата ще са по-добри от при стария. Е, стана ли това?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 авг 2016 13:56

С този сръбски пияница толкова. Оставям на страна и смешните ни футболисти - може би без 2ма (Йоргачевич и Костадинов) всичко друго е леш. Левски е жалка картинка - която след толкова години даже не ми е интересна да гледам или вълнувам. До къде ни докараха - че хората да спрат да се интересуват.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 01 авг 2016 14:31

Обръщам ви внимание на няколко детайла от мача. Първо, Монтана е отбор ,който ако бъде притиснат рита топката на посоки . Натиск на Герена нямаше нито от първата ,нито до последната минута ,защо ? Второ , монтанци ни бяха разучили перфектно и ако имаха изпълнители си падахме на Герена без проблем. Имаха човек до Пиргов винаги и знаейки ,че Ал.Ал е слаб в изнасянето постоянно му се случваше на него ,а това завършваше или с изритана топка,или върната назад. Корнерите бяха 5-5 с Монтана домакини ???? Отделно ни затваряха бегове и крилата карайки ни да я бутаме на Жоро и Джери ,което уби мача съвсем. Перфектно наредени в схема 4-4-2 като не ни дадоха шанс за опасна атака. Та мисълта ми е как монтанци успяха да ни разучат и,а ние като отбор на най-високо ниво нямахме никаква идея какво да се случи в този мач. Обръщам внимание на Люпко,че този човек е бил светило,а сега е загадка защо не си гледа старините. Никаква модерна визия,никаква креативност и да не си говориме глупости с тия футболисти толкова. Монтана са с 16 нови ,естествено свободни агенти където никой не ги иска и успяха да са грамотни тактически и да си вземат точките от нас. Според мен Ясен Петров е човек ,който обръща внимание на детайлите и със сигурност натрупа опит и знания ,и това би бил най-силния ни коз за момента...

Върни се в “Левски”