Как заобичахте "Левски" и защо ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Как заобичахте "Левски" и защо ?

Мнениеот Neron » 01 авг 2016 01:07

Дядо ми от страната на майка ми беше болен чорбар и ме агитираше постоянно, но се радвам, че баща ми е левскар и съм избрал правилната страна. Първите ми ясни спомени са от периода 2003-2004, когато играхме с Апоел Рамат Ган и следващите мачове със Славия Прага и Ливърпул.
Щастлив съм, че съм левскар и не ми се налага да се излагам, като припознавам Литекс от Етрополе за Левски...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 01 авг 2016 01:09

За пръв път отборът на Левски ме впечатли през 1946г.,когато спечели първия финал за купата на Съветската армия срещу Черноломец Попово с 4:1.Изключителна роля да заобичам Левски изигра името на Апостола.Следях резултатите на Левски и специална роля окончателно да заобичам отбора бяха епичните битки от по три последователни мача с ЦСКА/тогава може би Септември при ЦДВ или ЦДНВ/през 1949 и 1950г.И двете години първите два мача бяха равни, а третия беше спечелен от Левски!Бяха наистина вълнуващи битки,които слушахме по радиото/естествено ,нямаше телевизия/.Левски беше прекръстен на Динамо , а по-късно си върна името.Впоследствие в периода 1955- 1960 ,като студент в София, вече можех да гледам любимия отбор на живо!Тогава доминираше ЦДНА,в същност нац отбор на България ,но Левски три пъти в този период печелеше Купата и това бяха незабравими мигове на ст.В.Левски със запалените факли от вестници ... и така до ден днешен любовта не угасва!Любимият отбор трябва да се подкрепя най- силно ,когато е в най тежко положение!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 01 авг 2016 08:45

Аз съм четвърто поколение ЛЕВСКАР, всички в рода са ми ЛЕВСКАРИ, първият мач който ясно си спомням и съм бил на стадиона е ЛЕВСКИ - Рейпас 12-2 , бил съм ипо-рано на мачове но съм билмного малък и нямам спомени. ЛЕВСКИ е религия, независимо от моментни състояния на отбора.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2016 08:48

dindan написа:
koisa написа:Може да се каже, че съм трето-четвърто поколение левскар. Баща ми е левскар, но никога не е избирал вместо мен и братята ми. Остави ни сами да изберем за кой отбор да сме и затова единия избра грешния път към червената страна. :mrgreen: За щастие сега не подкрепя ГМО-то на Ганчев. Помня, че когато си избрах Левски беше на един международен мач и нашите биха. Тогава поисках от баща ми да ме заведе на следващия домакински мач и така...

Кога как и защо само ти си знаеш,щом не си помниш първия мач за мен не си левскар

Нормално е да не помня като съм бил едва на 4 години. Дори не съм знаел срещу кой играем. Впоследствие баща ми ми е разказвал, че това е мача с Люцерн. Важното е, че съм избрал сам да бъда от Левски без да знам с кой играят, какъв отбор и колко пъти е бил шампион Левски. Нито пък някой ме е водил насила на стадиона. :) А това колко съм левскар точно ти да определяш при положение, че се отказа от ЦСКА за да станеш фен на Литекс... Пффф :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 01 авг 2016 09:03

От баща ми разбира се ,лека му пръст! Левски не е обич ,Левски е религия!
Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 01 авг 2016 09:26

Баща ми ме водеше от малък. Може да се каже, че се учех да броя на "Васил Левски" - 6("Ботев"), 7(ЦСКА), 8(Локо) :mrgreen:

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 01 авг 2016 09:33

И аз бях 4-5 годишен когато се запалих най-вече покрай баща ми.От провинцията беше трудно да се ходи по мачове и никой не ме е водил.Чак на 15 гледах първия си мач на живо.Сам отидох на стадиона.Сам се вписах в агитката и постепенно се опознавахме.След това аз водих баща ми на мачове.А навремето от Троян до София връзките бяха такива че отиваха повече от 24 часа в двете посоки.През 1991 за Ямбол тръгнахме с товарен влак.Имаше периоди когато гледах по 20-25 мача на година сега ходя по-рядко но не спирам да се вълнувам

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 01 авг 2016 09:39

3-то поколение ( а децата ми са 4-то ) ЛЕВСКАР съм и никога не съм си представял, че мога да обичам друг клуб в България!!!
Брат ми ме заведе за пръв път на стадион "Васил Левски" около 90-та година, онези ни поведоха с 2 : 0, но ги обърнахме до 2 : 3 и онзи дето беше с нас щеше да се удави в злобата си, а на мен ми беше тооооооооооооооолкова приятно да му гледам изкривената физиономия, че няма на къде повече

Това е в общи линии
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 авг 2016 10:06

Доста отдавна - през 1986 година. Откриване на световното първенство, мъка, мъка и на края на мача Сираков изравни. Тогава си избрах отбор. Оттогава досега, имаше и хубави моменти имаше и не толкова хубави. Сам започнах да ходя на стадиона, после при организираните фенове.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 авг 2016 10:12

veni__85 написа:Пускам тази тема , защото ми е много интересно как съфорумниците са станали фенове на най-обичния от мен отбор.Първо ще помоля феновете на ЦСКА да не пишат тук!

Лично аз станах фен на Левски след един мач който се играеше 23.09.1994, това беше първото дерби което аз гледах. Тогава бях на 9 години и колкото и смешно да звучи си казах, че който победи него ще подкрепям. От тогава съм фен на Левски и не съжалявам.

veni_85, съгласен съм с молбата ти, тук да не пишат фенове на ЦСКА - темата си е ваша и вярвам много приятна, като спомени и начало.
Но имам една забележка - защо не помоли левскарите, в тази тема да не пишат/споменават ЦСКА?
А то, като прочетох няколко коментара...и защо в тази ваша тема, за любовта и привързаността към любимия отбор, не можете да се въздържите от...ми детински и глуповати нападки, към ЦСКА???
Че и няколко от коментарите, направо плачат за изтриване, или бан, поради нарушение на правилата на форума, по точка 9! - "не изписване правилно името на съответен отбор"! - Литекс не е ЦСКА, но и ЦСКА не е Литекс!!!
Хайде сега да видим, дали модераторите ще бъдат повече модератори, т.е. независими служители на национално ниво или отново ще бъдат повече левскари, отколкото служители? - "има една страна и в нея има един отбор..." А на Земята има много страни и в тях има много отбори, и всичките имат право на съществуване и любов от привържениците си!!!
...но няма да се учудя, ако моята забележка бъде изтрита, както по-често се случва, специално във вашия форум! - забеляза съм че тук има още едно правило, към общите правила: Да не се пише против, да не се критикува "Левски" и за беля, всички левскари, каквато и...идиотщина да са написали, против други отбори или привърженици, само защото са левскари! - това, като човек разумен, не го разбирам?!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”