ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Не
В кочинката ще градим самочувствие с Монтана, Верея, Нафтата и Чавдар
Категорична победа с 3-0
Ако нашите искат да избегнат отлива на публика, а такъв неминуемо ще има след мача с Марибор, то обезателно трябва да започнем ударно новата кампания.

Ако нашите искат да избегнат отлива на публика, а такъв неминуемо ще има след мача с Марибор, то обезателно трябва да започнем ударно новата кампания.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя
Дерби на дербитата
- drogba_best
- Контакти:
vayk написа:0:0 пред 570 човека.
Викаш друго си е 30000-те хиляди само в А - Сектор срещу удинезе?
Странджата написа:Не знам откъде идват тези катастрофични нагласи. Понеже има и тук фенове на ЦСКА, ще попитам левскарите - нали предпочетохме да се радваме на отбора си, пък и било далеч от предишна слава, отколкото да сме в ситуацията на цесекарите. Откъде е този страх от една Монтана. Как може да се мисли за резултат, различен от 3:0, ако искаме да имаме отбор, който да е наш, син, устремен към победи? КОй ще отиде да го подкрепи, ако ни се мержелее някакво измъчено 1:0? Не казвам, че нищо друго не може да се случи - просто се чудя откъде е тази психика на "ела, Вълчо, изяж ме" в самото начало на сезона, преди всички следващи мачове, след два добри мача на Левски и след надеждата, че отборът ни не е лош, но е незрял и засега без късмет. Къде отива левскарската подкрепа, която не помръкна и тогава, когато Левски не беше Левски. Какво ни е сега, че да не сме доволни. Не е истина, че причината е Лудогорец. Десетки години сме били горди левскари независимо от доминацията на ЦСКА по причини, независими от нас. Какво от това, че Лудогорец е новият ЦСКА от онези първи девет години - не заради властта на Партията, а заради властта на Парите. И в края на краищата Лудогорец е това, което е, не толкова заради парите на Домусчиев, а заради парите, които бяха ограбени от ЦСКА и Левски поради нашето, на привържениците, късогледство, залисани в дребните ежби помежду си.
Някои тука отправят призиви за обединение - обединение може да има срещу Лудогорец, макар че аз се потрисам от мисълта, че може да съм в един лагер с Гриша Ганчев ...Но врагът обединява и довчерашните врагове - историята ни е пълна с примери. Въпросът е да се види кой е истинският враг на българския футбол. А в днешно време най-големият враг на всичко и всички е монополът, който ражда имперското поведение ...
Допада ми голяма част от написаното и този начин на мислене. Трябва да бъде събуден духът и да се концентрираме върху важните неща - да се усъвършенстваме, клубът да се управлява ефективно и професионално, да спрем да се занимаваме с въпросните "дребни ежби" и да излезем от ролята "сами срещу всички".
По отношение на Лудогорец не съм толкова краен. Иска ми се в съвременния футбол "парите" да са по-често на губещата страна, иска ми се да го имам този романтичен начин на мислене и до голяма степен го имам. Реалностите обаче са други, заложено е във ФИФА и УЕФА ценностите да остават на по-заден план и всичко да се върти около парите. Редом с вредите, които носи монополът на Лудогорец се срещат и някои ползи като по-високата летва, по-високите национални коефициенти и сверяването на часовника с "големите". И вредите обаче не са малко.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Странджата написа:Не знам откъде идват тези катастрофични нагласи. Понеже има и тук фенове на ЦСКА, ще попитам левскарите - нали предпочетохме да се радваме на отбора си, пък и било далеч от предишна слава, отколкото да сме в ситуацията на цесекарите. Откъде е този страх от една Монтана. Как може да се мисли за резултат, различен от 3:0, ако искаме да имаме отбор, който да е наш, син, устремен към победи? КОй ще отиде да го подкрепи, ако ни се мержелее някакво измъчено 1:0? Не казвам, че нищо друго не може да се случи - просто се чудя откъде е тази психика на "ела, Вълчо, изяж ме" в самото начало на сезона, преди всички следващи мачове, след два добри мача на Левски и след надеждата, че отборът ни не е лош, но е незрял и засега без късмет. Къде отива левскарската подкрепа, която не помръкна и тогава, когато Левски не беше Левски. Какво ни е сега, че да не сме доволни. Не е истина, че причината е Лудогорец. Десетки години сме били горди левскари независимо от доминацията на ЦСКА по причини, независими от нас. Какво от това, че Лудогорец е новият ЦСКА от онези първи девет години - не заради властта на Партията, а заради властта на Парите. И в края на краищата Лудогорец е това, което е, не толкова заради парите на Домусчиев, а заради парите, които бяха ограбени от ЦСКА и Левски поради нашето, на привържениците, късогледство, залисани в дребните ежби помежду си.
Някои тука отправят призиви за обединение - обединение може да има срещу Лудогорец, макар че аз се потрисам от мисълта, че може да съм в един лагер с Гриша Ганчев ...Но врагът обединява и довчерашните врагове - историята ни е пълна с примери. Въпросът е да се види кой е истинският враг на българския футбол. А в днешно време най-големият враг на всичко и всички е монополът, който ражда имперското поведение ...
Допада ми голяма част от написаното и този начин на мислене. Трябва да бъде събуден духът и да се концентрираме върху важните неща - да се усъвършенстваме, клубът да се управлява ефективно и професионално, да спрем да се занимаваме с въпросните "дребни ежби" и да излезем от ролята "сами срещу всички".
По отношение на Лудогорец не съм толкова краен. Иска ми се в съвременния футбол "парите" да са по-често на губещата страна, иска ми се да го имам този романтичен начин на мислене и до голяма степен го имам. Реалностите обаче са други, заложено е във ФИФА и УЕФА ценностите да остават на по-заден план и всичко да се върти около парите. Редом с вредите, които носи монополът на Лудогорец се срещат и някои ползи като по-високата летва, по-високите национални коефициенти и сверяването на часовника с "големите". И вредите обаче не са малко.
Всъщност ползи от каузата Лудогорец няма. Домузът ще извърви пътя на Микренския - безславно отпадане преди групите от ЕКТ и тази година, вероятно и догодина следва ограничаване на бюджета, бягство на негърчетата. С един-два мача на сезон без купен съдия толкова.
А вредите са видни - българско първенство без българи, коефициент в ЕКТ съизмерим с Лихтенщайн, празни порутени стадиони и никаква перспектива за бъдещето.
2 - 1
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- georgitemelkov
- Контакти:
Очаквам победа с 2:0. Дано стадионът да се напълни. Успех на момчетата! САМО ''ЛЕВСКИ''!
- modor
- Контакти:
Мачкаме 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.