Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот metodito » 12 юли 2016 09:59

eelche написа:Мисля,че ще има нови играчи! Футболната логика е такава, важното е да не се променя пътя по който сме поели с младите играчи.

:roll:
Ние за последните три-четири години сме интегрирали цифром и словом 2-ма - Краев и Дидо. Единият се счупи, другият го объркаха със смяната му на позицията. Мисяк и близнаците са отпреди тях... Не знам защо ги мъчиха, а не пробваха други да наложат. Мъри помня пробваше. Дава му време, не става, следващия. Един от тези, които според мен можеше да стават например беше "Матераци" - Симо Иванов. То не, че не го харесаха де, нали Райо Валекано (ох, това Райо... :lol: ) го взеха. Не трябваше да го пускат толкова млад. Та, така де.

Много смешно ми стана като се изцепи Гонзо как били интегрирали ОСЕМ младежа... :lol: Един Кабов страшно ме изкефи. Нали и той подаде за гола срещу Юргорден?

Определено съм убеден, че има млади играчи на "Левски", които с нищо няма да са толкова по-зле от сегашните Алвеша, големия Сашо, Нар... Но такива, които да заместят пълноценно Роман, Мечката, Венци, Йорга, Аниете, не мисля, че има в школата. За Де Ноойер съм на кантар.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2016 12:35

metodito написа:
eelche написа:Мисля,че ще има нови играчи! Футболната логика е такава, важното е да не се променя пътя по който сме поели с младите играчи.

Ние за последните три-четири години сме интегрирали цифром и словом 2-ма - Краев и Дидо. Единият се счупи, другият го объркаха със смяната му на позицията. Мисяк и близнаците са отпреди тях... Не знам защо ги мъчиха, а не пробваха други да наложат. Мъри помня пробваше. Дава му време, не става, следващия. Един от тези, които според мен можеше да стават например беше "Матераци" - Симо Иванов. То не, че не го харесаха де, нали Райо Валекано (ох, това Райо... :lol: ) го взеха. Не трябваше да го пускат толкова млад. Та, така де.

Много смешно ми стана като се изцепи Гонзо как били интегрирали ОСЕМ младежа... :lol: Един Кабов страшно ме изкефи. Нали и той подаде за гола срещу Юргорден?

Определено съм убеден, че има млади играчи на "Левски", които с нищо няма да са толкова по-зле от сегашните Алвеша, големия Сашо, Нар... Но такива, които да заместят пълноценно Роман, Мечката, Венци, Йорга, Аниете, не мисля, че има в школата. За Де Ноойер съм на кантар.

Да добавим и Найденов към перспективните юноши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юли 2016 13:34

W84me написа:
metodito написа:

Да добавим и Найденов към перспективните юноши.

И Стаси.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 юли 2016 08:27

Позицията на спортния ни директор Станислав Ангелов много ми хареса.
Щом няма нещо впечатляващо, като играч, който да иска да играе за Левски, значи юноша.
Изграждането на школата на всички нива е приоритет.
Това се искаше, чакаме от толкова време.
Чужденците трябва да са за цвят, а не единствения цвят.
Гръбнакът трябва да е от наши.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2016 11:33

ivaka написа:Позицията на спортния ни директор Станислав Ангелов много ми хареса.
Щом няма нещо впечатляващо, като играч, който да иска да играе за Левски, значи юноша.
Изграждането на школата на всички нива е приоритет.
Това се искаше, чакаме от толкова време.
Чужденците трябва да са за цвят, а не единствения цвят.
Гръбнакът трябва да е от наши.
САМО ЛЕВСКИ!

Гледах му цялото интервю. Значи на популистки глупости се наслушахме последните 7-8 години достатъчно. Като почнеш от Иво Тонев, минеш през Гонзо и свършиш с Пелето.
Има нещо тотално сбъркано в школата. Виж как изглеждаха юношите на Литекс и нашите. Тея изглеждаха като мъже в сравнение с нашите, а са на едни години. Тактически са по-добре. Нашите що са такива рахити не знам.
Относно тактическата подготовка... Близнаците бягат като мухи без глави. Стоев смени позицията на Краев и малкия свърши курса. А в големите школи ги учат да играят на няколко позиции... Тоест, ако той е бил учен, както трябва, нямаше да предаде Стойчо. А той го направи. Не, че е виновен. Не е научен. Не става само с талант. Според мен трябва да бъдат интегрирани по-бързо, за да не ги учат онези там в школата, щото явно нищо не вършат.
Пелето трябва да е наясно с положението на нещата. Айде като стане треньор да си пуска юношки. Аз съм "за". Ама сега, когато е на тази позиция... За мен той откровено подлива вода на Люпко! Да идва Пелето като иска.

Аз съм за отбор, съставен от юноши, но това не трябва да е самоцел! Много са условностите - добри треньори в школата, приемственост между мъжкия и юношеските формации, да случим на поколение и тъ нъ. Нещо да се прави, заради самото нещо е не глупаво, а тъпо! Просто с годините, ако се появи добър младеж го качваш горе, добър вратар, добър нападател, дотогава с наемници на тези позиции и след три-четири-пет години, постепенно ще имаш отбор, съставен почти изцяло от юноши. Но не може да му поставяш цел титла с юноши и то със задна дата. Абсурдно е!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 юли 2016 22:06

Десен бек, крило и плеймейкър трябва да се вземат :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 юли 2016 14:27

metodito написа:

Определено съм убеден, че има млади играчи на "Левски", които с нищо няма да са толкова по-зле от сегашните Алвеша, големия Сашо, Нар...

Понеже е тема за трансфери, та се заговорихме за Нар и другото "наследство" от инж.Иванов:

Гонзо интегрира единствено и само оправдания и се опита всячески да съсипе "Левски" по свой образ и подобие.Той се опита по доказано неработеща стратегия да направи отбор,но не само че не успя,ами и продължи да копае дъното.По време на престоя си като спортен директор/мениджър/треньор на всеки полусезон пристигаха поне 4 до 5 чужденци от Африка,Америка или съмнителни европейци,изиграли 3-4 мача за 1 календарен сезон.За съжаление еуфорията покрай юбилея от 2014 върна недоразумението Гонзо.За мен този тип има основна вина за дълговете натрупани в последните години от ерата "Батков",не само откъм трансфери,но и откъм комисионни...За комисионните нямам преки доказателства,само слухове :roll: Какво и как е въртял като игра заедно с приближените му мениджъри не знам,а и вече не искам да знам.Този път той сам осъзна,че разочарова всички фенове, разочарова дори и себе си след като му показаха истината...

Както и да е,за мен този човек има място на "Герена" само като фен или длъжностно лице от противников отбор.Не искам и няма да коментирам това недоразумение повече!

Мето, ти ми даваш пас на празна врата! След обстойно изгледания репортаж от първият мач в Словения,единствената причина Франсис Нар да играе титуляр е...че НЯМА кой друг да играе на крилото! Абсолютно разочарование,какъв пас му даде Аниете ,той тръгна да обръща паса,вместо да търси центриране по земя към Венци или да навлезе в наказателното,ама нейсе...За мен този отбор беше създаден напук на Гонзо и въпреки Стоев.Цялата философия беше сбъркана.Стоев има знания,но нямаше характер на лидер.То и затова подоготовката в Правец беше като проведена като учебна игра,имаше много психология и индивидуален подход от Петрович към играчите...Затова има и добро настроение,няма закрити тренировки,а има позитивизъм.

Виж и Менголо - тотална щета,здрав негър...Нар,стойка на крилото и това е...Сори,но това е истината и е прав Петрович да иска още играчи,защото за мен и Нар ще си тръгне.Поредния с поредната комисионна...

Добри новини са,че травмите на Деса и Бурабия отшумяват.Дано да влезнат в час по-бързо.Сезона в А група започва,а всичко останало е просто част от подготовката.

Имам вяра в нашият отбор.САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 17 юли 2016 21:07

Да дават шанс на Станислав Иванов - момчето има талант, а не да ми гласят някакви Мапукувци! Нуждаем се в момента от десен бек, плеймейкър и дясно крило - по възможност всичките да са по-добри от тези, които в момента играят на тези позиции.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юли 2016 21:15

ще трябва и нападател :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 21:59

Мето, ти ми даваш пас на празна врата! След обстойно изгледания репортаж от първият мач в Словения,единствената причина Франсис Нар да играе титуляр е...че НЯМА кой друг да играе на крилото! Абсолютно разочарование,какъв пас му даде Аниете ,той тръгна да обръща паса,вместо да търси центриране по земя към Венци или да навлезе в наказателното,ама нейсе...За мен този отбор беше създаден напук на Гонзо и въпреки Стоев.Цялата философия беше сбъркана.Стоев има знания,но нямаше характер на лидер.То и затова подоготовката в Правец беше като проведена като учебна игра,имаше много психология и индивидуален подход от Петрович към играчите...Затова има и добро настроение,няма закрити тренировки,а има позитивизъм.

Ами, позволи ми да не се съглася с теб. В смисъл, че Нар свърши доста работа в дефанзивен план. Всъщност кой го направи Нар крило? А той крило ли е? Защото да не се окаже, че не е крило? Помним, че Стоев им разместваше позициите - Китимбала център-нападател, Краев дясно/ляво крило, Роман - бек. Значи много плюех Нар, но в мача с Марибор ми хареса как се бори. Но аз продължава да смятам, че той: първо не е крило. И второ: не обича да подава.
Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал. Не знам защо, но мисля, че там ще е непреодолим за противниците. И не трябва да се увлича в индивидуална игра.
Положителното е, че е млад и може да бъде оформен. Само от него зависи.

Върни се в “Левски”