Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот korteneca » 09 юли 2016 18:45

TodorT написа:Цена 40 000 евро ?!? :shock: :lol: :lol:

Все пак става дума за звездата им... Не може да е като нашите звезди - безплатно. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2016 19:37

На мен наистина вече ми е смешно. Беше ме яд, беше ми тъжно преди, а сега.... не ми пука вече. :oops: Изключително непрофесионално се работи. След 5 дни ще играем в Европа, а нямаме готов отбор. Взимаме стопер от .... Славия, гоним Карнер, другите ни защитници с контузии, новите нямат картотека, играем контроли с няк'ви почти аматьорски отбори (изкл. ЧМ)... И това се случва в професионален отбор, който няма да играе за пръв път в Европа :( За мен лично ще е голям успех, ако отстраним Марибор. :oops:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2016 20:41

В Спортал пише, че ще платим 200 000 лева. Не го знам каква "класа" е този, но поне играе редовно и няма да му е нужно време, за да навлезе във форма.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юли 2016 21:09

2 млн. шведски крони са малко над 200 хил. евро.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 юли 2016 10:11

modor написа:
korteneca написа:
Kris_men2000 написа:"7 дни спорт": Нов шеф връща Мъри в Левски
Новото ръководство в Левски може да върне на треньорския пост любимец на "синя" България - Станимир Стоилов. Мъри трябва да поеме треньорския пост от началото на 2017 г. в тандем с Наско Сираков. Това ще стане, ако Вълка се върне като президент на "сините".
Треньорът почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на казахстанския клуб Саян Хамиджанов. Богаташът ще освободи поста и обяви, че не може да гарантира оставането на Стоилов при новата власт. "Българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптирал се към нашите реалности. През следващата година е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов", обясни Хамиджанов. При всички случаи новото ръководство на "Герена" няма да остави Люпко Петрович на поста. За негов заместник се завъртяха още имената на Тони Велков и Вили Вуцов. В крайна сметка думата ще има бъдещият президент.

Мхм, а сега четох за Лафчис и Сираков. Не е ли поне малко странно, че всички тези неща се пишат точно преди мачовете с Марибор? :roll:

Странно е че има хора, които вярват на подобни жълтини...... :roll:

Това е много удачно подбран момент за осъществяването на т. н. активно мероприятие на действащи и бивши офицери от службите верни до гроб на червената комунистическа сган и работещи по оста Етрополе- Ловеч- Панчарево- София. Целта им е една едничка- дискредитиране на синия отбор с всички средства. Арсеналът им от простотии е неизчерпаем, а онзи които им плаща явно има достатъчно пари. Ако отстраним словенците очаквайте моментална смяна на стратегията. Но опитите им за очерняне на Левски няма да престанат тъй като са генетично увредени. Живеят с две константи- вярност към покровителите и омраза към врага (в случая Левски).

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2016 12:02

Tommi написа:

2 млн. шведски крони са малко над 200 хил. евро.

Е, така по-става. Мерси за корекцията. :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 юли 2016 12:47

Успех на Зимон. Положителното е, че шведското първенство се играе в момента и кондиционно предполагам е в по-добра форма от нашите играчи. Дано не се окаже въздух под налягане като Рисп :oops:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 юли 2016 15:08

2 млн. шведски крони е договорен трансфера, което е около 200 хил. евро.
Момчето може да играе на поста централен защитник и десен бег, но на последната позиция играе в краен случай.
Положителното е, че идва от първенство, което в момента се играе и няма нужда от подготовка, отрицателното, че му трябва сработване.
В мрежата има репортаж от скорошен мач на отбора му - извади една топка от голлинията, ако той е с номер 5, но мисля, че е той.
Трансферът е договорен, остават прегледите и личните условия.
Дано го вземем и УСПЕХ В ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 10 юли 2016 17:37

Здрав северняк, млад. Само се съмнявам да го използват за в Четвъртък с Марибор, просто сработката няма да я има. Няма начин за 3 дни да се научи на командите на Йорга, да комуникира с Алвеша или Веско на бековето или с другия ц.з.
Поне да беше дошъл преди седмица. Все пак успех на момчето и САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Левски”