Левски ще има нов собственик ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски ще има нов собственик ?
Това значи само едно зимата нови 10 футболери, нов тренер и ново 3-то място. Когато не е смешно е трагично, дано не съм прав. Дано поне докарат повече пари за новата тумба футболисти.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
modor написа:[center]Един вече го отнесе. Моля, пишете по темата![/center]
Не знам кому е нужно да се пише "по темата".За мен това е поредната глупост на жълт сайт собственост на Пеевски.За мен е редно да се цитира само информация от телевизии,интервюта и репортажи.Целта на всичко това е да се дестабилизира и без това крехкия баланс в нашия отбор.Нищо повече от тема за начесване на езиците.
Докато няма нещо официално ставаме като отбора на Етрополе-Ловеч-Панчарево.Време е за ключ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Тъй като говори за Царска България....можем да предположим, че само Цар Симеон ще Ви оправи......за 800 дни.
Да не забравяме, че в момента неговият човек (на царя) - Милен Велчев, дърпа конците във Виваком....

Да не забравяме, че в момента неговият човек (на царя) - Милен Велчев, дърпа конците във Виваком....

eelche написа:modor написа:[center]Един вече го отнесе. Моля, пишете по темата![/center]
Не знам кому е нужно да се пише "по темата".За мен това е поредната глупост на жълт сайт собственост на Пеевски.За мен е редно да се цитира само информация от телевизии,интервюта и репортажи.Целта на всичко това е да се дестабилизира и без това крехкия баланс в нашия отбор.Нищо повече от тема за начесване на езиците.
Докато няма нещо официално ставаме като отбора на Етрополе-Ловеч-Панчарево.Време е за ключ!
Дарик радио се свърза с някогашния началник при „сините“, който позволи да бъде цитиран.
„Левски е единственото нещо в страната, което се е родило в Царска България, преживяло е комунизма и съществува в демокрацията. Левски ще си има собственик, който да излезе с лицето си, той ще е едноличен и ще каже – това съм аз, това са ми парите, това са ни целите“, коментира Марков и продължи:
„Феновете ще си отидат на трибуните и ще се ръководи и управлява клубът, за да вървим напред. Левски заслужава това и то ще се случи. Смятам, че това ще се случи скоро. С цялото ми уважение към хората, които работят в Левски, трябва ни човек с много пари. Има такъв!”
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... nik-386288
- delqnski47
- Контакти:
modor написа:delqnski47 написа:Nuke написа: Той е фин човек. Много богат, доказал се в живота човек",
Евгени Минчев?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6I6I е финото човече
Да,може Шиши да е.Да е имал предвид фината му невинна душа.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
На Диляна Грозданова мъжът е наи вероятно.Тои по принцип почти не живее във България.Изключително богат и има някаква връзка по финансови въпроси със Пеевски....
Вероятно става въпрос за Спас Русев?!Неотдавна името му бе споменато във връзка със Виваком и последва затишие....
- 7 е добро число
Пеефски 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- damyanov1963
Николай Гигов
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CSKA 78 написа:Първо трябва вашето ръководство да каже категорично дали ще напуснете първенството, или не?! Ако напуснете, да отварям шампанското, че стана на лед от изстудяване в хладилника!![]()
![]()
А, след това си сменяйте собственика!
Анаболомен, пенливото вино Искра не е шампанско.

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!