Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот Eminem » 02 юни 2016 20:58

ivaka написа:Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.
Дали са подставени или не е все тая щом "ТИЯ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НА ЕДНИ ДРУГИ ХОРА", ПО ВАШИТЕ ТЕОРИИ НИ ОТЪРВАХА ОТ УЧАСТТА НА ЦСКА!
ОМРЪЗНА МИ ДА ИЗКАЗВАМ СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ НА ДРЕБНИ ХОРИЦА!

Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.

Не съм казал, че са случайни хора, но не са и чак толкова големи, че да издържат Левски.

Дали са подставени или не е все тая щом "ТИЯ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НА ЕДНИ ДРУГИ ХОРА", ПО ВАШИТЕ ТЕОРИИ НИ ОТЪРВАХА ОТ УЧАСТТА НА ЦСКА!

Това е много жалко изказване и то от уж Левскар. Стана ми ясно вече, няма смисъл.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юни 2016 21:00

Кои са хората зад Тонев :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 юни 2016 21:02

Не каза най - важното, че не се съобрази с гласа на автентичните фенове, а не с платените от УС и това му изяде главата. Който се опита да застане срещу феновете е сигурен губещ. Затова си тръгна Батков, затова си подаде оставката Тонев. Подмолната смяна на Стоев не беше прието от феновете и това му беше голята грешка, защото това показа стила му на работа. Нямам претенции да ли ще напусне или не, но се надявам да си е взел поука, той и всички от УС. Феновете са най - важните и футбола е заради тях. УС трябва да служи на феновете и да работят в хармония с тях иначе проблеми без край.
П.С. Щях да забравя, да се отърве от Сираков, който най-вероятно му мъти главата.
Последна промяна от realno на 02 юни 2016 21:08, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

perkotos

Мнениеот perkotos » 02 юни 2016 21:03

Red_Pride написа:Гонзо кога?

като ви набута още 10 гола ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 юни 2016 21:03

Tommi написа:
Eminem написа:Ти да не мислиш, че сме в Англия или Германия ? Сега ще споменеш спонсорите, нали ?

Нещата за спонсорите съм ги писал тук още когато властта беше еднолично в Батков. И съм предлагал фенските организации да насочат усилията и влиянието си в намирането на малки и средноголеми спонсори, които да помагат при финансирането на клуба. Нещо лошо ли има в това?

Питаш ме защо един собственик трябва да издържа клуба си, а Левски според теб може ли да се самоиздържа ?
Като казах за спонсорите, имах предвид, че те са средство, чрез което реалните собственици финансират клуба.
Разбира се и черното тото, което видяхме в три мача за няколко седмици.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 02 юни 2016 21:04

mikata написа:Кои са хората зад Тонев :?:

Като видиш с кой ще го сменят, ще разбереш.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юни 2016 21:04

Eminem написа:
ivaka написа:Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.

Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.

Не съм казал, че са случайни хора, но не са и чак толкова големи, че да издържат Левски.

Това е много жалко изказване и то от уж Левскар. Стана ми ясно вече, няма смисъл.
ММ1914 написа:
ivaka написа:Щом на феновете не им дреме за нищо друго, освен за титли, ЗНАЧИ ФЕНОВЕТЕ НА АТЛЕТИКО МАДРИД, НЕ СА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ И ОЩЕ УТРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ОТБОРА СИ ТАКА ЛИ?
Вие всички болни ли сте нещо?
ЦСКА тая година взе титла, вие всички в това положение ли искате да сме?
Да вземем нещо и после марш в небитието!
Браво, браво!
Ами да ви направим президенти на Левски под условие, че на другия ден ще се гръмнете доброволно.
Тук наистина има много, ама много болни хора!

Този сезон целта не беше титла, някой да е пискал? Само идиот. Въпросът е че се направиха една камара глупости. Ти приемаш ли че тоя индивид става за нещо, по начина по който сроковете за каквото и да е при него са пожелателни? По начина по който обясни треньорската смяна? За финансирането на отбора? Всичко което Тонев казва са едни добри пожелания и нищо повече. Звучи убедително, да това не може да му се отрече. В Левски продължават да работят като любители.

Посочи ми поне един отбор в България, в който не работят, като любители.
Само не ми споменавай Лудопилец, защото знам кой е Домуса, откъде е тръгнал и какъв точно експеримент са тия.
При първия удобен случай, ще изгърми и тоя бушон, както стана с Литекс.
Истината е съвсем друга, приятел.
Микренският ГГ вкара в българския футбол неща, които са повече от отвратителни и няма да се изчистят с десетилетия.
Я се замисли дали той не извъртя тоя гнусен номер на Левски с изваждането на Литекс?
Единствените, които му мътят водата сме ние - ЛЕВСКИ!
Помията тръгна от там, а Венци Стефанов е само рупор!
Какво очаквате ние пак сме сами срещу всички!

perkotos

Мнениеот perkotos » 02 юни 2016 21:05

много странно решение, дали не е принуден от някого, точно сега , когато нещата в отбора тръгнаха и намерихме правилния треньор и имаме доста добри футболисти , много странно !!! най-добре е да си остане !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юни 2016 21:09

fiesta написа:
mikata написа:Кои са хората зад Тонев :?:

Като видиш с кой ще го сменят, ще разбереш.

С кой :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юни 2016 21:13

Eminem написа:

Нищо не ти е ясно, ако беше нямаше да напишеш това!
Не ми се прави на много правоверен левскар, защото може и да не събереш моите години, броя на посетените мачове, а що се отнася за дадените на Левски пари съвсем ще издъхнеш!!!
Няма да говорим колко настоящи левскари съм посветил в идеята и колко в момента възпитавам!
Само леко с мебелите и с изявленията за уж Левскарите, че сериозно се засягам!

Върни се в “Левски”