Eminem написа:ivaka написа:Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.
Дали са подставени или не е все тая щом "ТИЯ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НА ЕДНИ ДРУГИ ХОРА", ПО ВАШИТЕ ТЕОРИИ НИ ОТЪРВАХА ОТ УЧАСТТА НА ЦСКА!
ОМРЪЗНА МИ ДА ИЗКАЗВАМ СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ НА ДРЕБНИ ХОРИЦА!
Даваш ли си сметка, че за да си и подставено лице пак трябва да си някой и да ти имат доверие, иначе си оставаш, като мен - коментатор във форум.
Не съм казал, че са случайни хора, но не са и чак толкова големи, че да издържат Левски.
Дали са подставени или не е все тая щом "ТИЯ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НА ЕДНИ ДРУГИ ХОРА", ПО ВАШИТЕ ТЕОРИИ НИ ОТЪРВАХА ОТ УЧАСТТА НА ЦСКА!
Това е много жалко изказване и то от уж Левскар. Стана ми ясно вече, няма смисъл.
ММ1914 написа:ivaka написа:Щом на феновете не им дреме за нищо друго, освен за титли, ЗНАЧИ ФЕНОВЕТЕ НА АТЛЕТИКО МАДРИД, НЕ СА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ И ОЩЕ УТРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ОТБОРА СИ ТАКА ЛИ?
Вие всички болни ли сте нещо?
ЦСКА тая година взе титла, вие всички в това положение ли искате да сме?
Да вземем нещо и после марш в небитието!
Браво, браво!
Ами да ви направим президенти на Левски под условие, че на другия ден ще се гръмнете доброволно.
Тук наистина има много, ама много болни хора!
Този сезон целта не беше титла, някой да е пискал? Само идиот. Въпросът е че се направиха една камара глупости. Ти приемаш ли че тоя индивид става за нещо, по начина по който сроковете за каквото и да е при него са пожелателни? По начина по който обясни треньорската смяна? За финансирането на отбора? Всичко което Тонев казва са едни добри пожелания и нищо повече. Звучи убедително, да това не може да му се отрече. В Левски продължават да работят като любители.
Посочи ми поне един отбор в България, в който не работят, като любители.
Само не ми споменавай Лудопилец, защото знам кой е Домуса, откъде е тръгнал и какъв точно експеримент са тия.
При първия удобен случай, ще изгърми и тоя бушон, както стана с Литекс.
Истината е съвсем друга, приятел.
Микренският ГГ вкара в българския футбол неща, които са повече от отвратителни и няма да се изчистят с десетилетия.
Я се замисли дали той не извъртя тоя гнусен номер на Левски с изваждането на Литекс?
Единствените, които му мътят водата сме ние - ЛЕВСКИ!
Помията тръгна от там, а Венци Стефанов е само рупор!
Какво очаквате ние пак сме сами срещу всички!