Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tatone
Контакти:

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот Tatone » 30 май 2016 23:43

metodito написа:Лично аз, колега гледам първо играта. При Ясен играехме много приятно и бях против смяната му. Титли и купи идват след добра игра. А добрата игра привлича и феновете. Ако бяхме били всички, но паднали от Разград и останали втори, щях да съм зад Стоев. По едно време аха да му се получи на Стоев, но тея негри му изядоха главата и мекия му характер. Да не сме шампиони, обаче да гледаме мачове като оня с Виляреал в Испания, с Лил и Гент тук и с шведския шампион! Ще ти е лошо ли?

Няма как да играеш добре няколко сезона и да не си пръв. Няколко мача в годините безсилие са нищо. Левски не играе добре от 2006 пролетта. Вече 10 години регрес. Въпреки че Кокала вдигна титлата - след това трагедия. Да имаше няколко прилични мачове и в Европа и в България но те бяха много малко. Далеч от това което трябва да бъде. Левски е единият от двата хегвмона в България. Но явно истината е че беше. Дори левскарите тук са се примирили с тази съдба.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2016 23:44

metodito написа:Лично аз, колега гледам първо играта. При Ясен играехме много приятно и бях против смяната му. Титли и купи идват след добра игра. А добрата игра привлича и феновете. Ако бяхме били всички, но паднали от Разград и останали втори, щях да съм зад Стоев. По едно време аха да му се получи на Стоев, но тея негри му изядоха главата и мекия му характер. Да не сме шампиони, обаче да гледаме мачове като оня с Виляреал в Испания, с Лил и Гент тук и с шведския шампион! Ще ти е лошо ли?

На първо място трябва да се гледат възможностите на отбора. Защото ако Стоев разполагаше с Гара Дембеле, Тасевски, Жоазиньо, Грийн и т.н. не мисля, че някой можеше да ни спре в "А" група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2016 23:46

Tommi написа:

На първо място трябва да се гледат възможностите на отбора. Защото ако Стоев разполагаше с Гара Дембеле, Тасевски, Жоазиньо, Грийн и т.н. не мисля, че някой можеше да ни спре в "А" група.

Да, и щеше да слага Тасевски на бека. Не, благодаря. Ако вземем да ги сравняваме, Ясен нямаше Йорга и Роман. Сравненията на Роман с Бардон или даже с Дани не са коректни, защото Прохазка е на 24. Той може да се превърне в по-важна личност за "Левски", отколкото един Бардон или Тасевски. За съжаление попадна в лош период... :( Мечката между другото не го подценявай. Евала на Стойчо, че ни го подари! Това момче е удар в десетката. Казвам го като отговор на Грийн.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 30 май 2016 23:55

Гонзо един футболист докара - Дембеле и го изтърва след 20 мача. Страшен е. Не може да не може да направиш отбор 5 години и само да се оправдава и с търсиш вината в другите. Продаде Вутов и го уби. Сега ще продаде Краев и край. Не може три години да наложи Цоневи а все връщаше Гаджев и некви от Берое в средата. Имаме идеални играчи в школата но не, купуваме нигерийска перла ама звезда в друг спорт щото футболът видимо му е чужд.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 31 май 2016 00:03

В Левски последните няколко години имаше не лоши играчи обаче Гонзо не може да ги мотивира. Но и демотивира треньорите. Колко треньори при него се провалиха а след това показаха че не са лоши?

zdvera

Мнениеот zdvera » 31 май 2016 00:11

Всичко е много хубаво , но спомняте ли си кога за последно УС на Левски са показали последователност в действията и мисъл за бъдещето ?!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2016 01:35

Tatone написа: Колко треньори при него се провалиха а след това показаха че не са лоши?

мммм... кого визираш? Ясен във втора китайска лига? Костов се върна в Украйна и загроби още един отбор. Ратко, може би? Или Пепе? Иначе би ми било интересно да видя Стоев без Гонзо. До сега Гонзо кара единствено треньори, които не стават за "Левски".
Последна промяна от metodito на 31 май 2016 01:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2016 01:38

zdvera написа:Всичко е много хубаво , но спомняте ли си кога за последно УС на Левски са показали последователност в действията и мисъл за бъдещето ?!

Аз лично не помня такъв момент въобще. И преди и сега се работи "ден да мине, друг да дойде".

zdvera

Мнениеот zdvera » 31 май 2016 11:39

От там идват всички проблеми. Така е било в много отбори до средата на 80-те на 20 век. Така са били и Барса и Байерн.
Тогава там се появяват Кройф и Ули Хьонес и променят всичко и сега виждаме къде са тези отбори.Толкова ли е трудно да се изкопира това което създали тези гиганти както на игрището така и извън него.И виждаме , че това което създали работи перфектно.Няма срамно да копираш от отбори като Байерн и Барса.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 май 2016 12:46

metodito написа:Да, и щеше да слага Тасевски на бека. Не, благодаря. Ако вземем да ги сравняваме, Ясен нямаше Йорга и Роман. Сравненията на Роман с Бардон или даже с Дани не са коректни, защото Прохазка е на 24. Той може да се превърне в по-важна личност за "Левски", отколкото един Бардон или Тасевски. За съжаление попадна в лош период... :( Мечката между другото не го подценявай. Евала на Стойчо, че ни го подари! Това момче е удар в десетката. Казвам го като отговор на Грийн.

Няма какво повече да коментираме, щом сравняваш Прохазка с Бардон или Дарко... :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”