Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tatone
Контакти:

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот Tatone » 30 май 2016 01:08

Pragmatichen написа:Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 2:1 FT

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D475BE

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C6CE92

Честито на всички печеливши!
Не ми се мисли колко пари са направени от мача ви със Славия и Локо Пд ;)
Лудница :)
Гавра с Дякона, гавра с паметта на Гунди и Котков, на Соколов, и зад цялата тази гавра стоят двама тарикати - Тонев и Гонзо!
Изгонете ги бе, клуб на 102 години, не може да изгони двама комарджии!
Срам!!!

Не са давани мачове за пари. През новото първенство Левски ще бие Славия два пъти. За Локото не знам. Ще видим. Там дадоха мача ама после и на Славия легнаха. Може би и Логото ще ги бием два пъти. Другият шампионат много отбори ще ни лягат само и само да вземем нещо но едва ли. Не става само с лягане трябва и ...

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 30 май 2016 01:10

Makarona87 написа:Макарона не гледа БГ футбол, ама му се струва,че момчетата от Левски всяка година се оплакват и оревават света и все някой им е крив за 2-рото място!

Макарона да си гледа фидето и да не се обажда. От кога макароните станаха равни с хората. Седи си у плика и чакай да те свари някоя лелка.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 30 май 2016 01:13

Гавра с Дякона, гавра с паметта на Гунди и Котков, на Соколов, и зад цялата тази гавра стоят двама тарикати - Тонев и Гонзо!
Срам!!!

Ако това е вярно ..... не трябва само да се изгонят, трябва и да бъдат .... ще ме баннат ака кажа това което си мисля, но вие се досещате.
Ако горното е вярно, то тогава думи като "Срам" и "Позор" звучат като похвали .... Лошо, много лошо!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 30 май 2016 01:36

С мъка се съгласявам с автора на темата...
Започнахме миналото лято с планове, без пари, обаче уж с някаква визия за бъдещето. Станахме първи на полусезона, открихме си трибуната, дойдоха спонсори...
Ииии... решиха да надграждат ! :) Съответно се насраха.
Жалко за нас, дето ходим на стадиона. Мача със Славия искам да си го изтрия от главата някак... ама не мога... :(

ПС: Сираков е дал много на Левски , но и много е взел. Пада ми в очите с поредните си изяви и е ясен на всички , какви игри играе :(

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 30 май 2016 02:30

Стига сте се вълнували момчета! Първо трябва да се знае, че футбол в България няма! Аз лично бих бил изненадан, ако в последните 15 години има поне една титла, която някой отбор да е спечелил на терена с играта си! То вече е толкова ясно, че трябва да си пълен малоумник да не разбереш, че футболните резултати в България са плод на едни хора, които сядат на една маса и се разбират какво ще става, отколкото на спорт, който се решава на терена(Това се отнася предимно за ключовите мачове, които решават съдбата на титли, купи, интереси и ПАРИ)! Специално този сезон това лъсна с цялата си мощ! Имаше ли уредени мачове на Лудогорец - както всеки сезон със страшна сила! Само се сещаме за неадекватните треньорски смени на К. Д. (модерно е, затова тако го пиша), които на всички трябва да е ясно, че са нарочни, с цел точно да се постигне желаното, а именно фаворита Лудогорец "изненадващо" да загуби от супераутсайдера Милсами! А отпадането от Локо ГО за купата?!?!И по-пресен пример! Славия - Лудогорец 0-5! Моля Ви изгледайте този мач внимателно и няма какво да говорим! ЦСКА...Аз, ако бях фен на ЦСКА също щях да се кефя на "несломимияТ червен дух", който видиш ли от В група направо смаза конкуренцията и взе купата! "Късмет" - биха казали някои! Как така всички отбори фаворити отпаднаха рано-рано и изведнъж Монтана играе с Литекс на Гриша Ганчев на единия полуфинал, а Берое играе с ЦСКА на Гриша Ганчев на другия...Мачовете ги гледахме и пак трябва да си тъп малоумник, който си затваря очите за тия неща просто защото му се иска те да не са факт, за да видиш колко не-футболна и скандална беше тази купа на България! Сегааа..мачовете на ЦСКА на полуфинала и финала няма да коментирам...аз съм изгледал адски много футбол в живота си и на терена си личи, когато мачът се играе на кръв с цел да спечелиш трофея... и тук не визирам футболистите на ЦСКА, които показаха добри неща чисто футболно...факт!! идваме до любимия син отбор...който съвсем категорично си "легна" и на Славия и на Локо ПД и на Берое (добре де, може би само на Славия и Берое) ..Защо ли?!?! Ми щото може! Днес чета: Футболистите били за Стоев и бойкотирали Люпко! Ама аре моля ви се!!!!! Един добър футболист в А група взима за 1 месец една годишна учителска заплата МИНИМУМ! Тия пичове, повечето от които не могат да кажат едно правилно изречение, са просто едни кукли на конци! Ръководството им казва и те изпълняват (както става на нашите работни места ;) ), щото иначе ще трябва да ходи да бачка строителство! Много е лесно..."Абе, вижте, момчета, тоя мач не се напъваме много, ама не се притеснявайте, може да паднем, ама заплати ще вземем, и ония от миналия месец, също, а пък ако всичко е наред после и скаути ще идват да ви гледат..."...и ЧУДОТО СЕ СЛУЧВА! Аз съм разбрал едно нещо за хората...Никой не си рита поминъка!!! Или играеш на хорото или си ЧАО! Така че...по-спокойно... :)

Потребителски аватар
Rudeboy
Контакти:

Мнениеот Rudeboy » 30 май 2016 03:11

Срам!!!

Винаги ли се връзваш на тези евтини шашми? Изобщо някога правил ли си си труда да проверяваш първо, преди да почнеш да пишеш глупости?

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 30 май 2016 03:27

Rudeboy написа:

Срам!!!

Винаги ли се връзваш на тези евтини шашми? Изобщо някога правил ли си си труда да проверяваш първо, преди да почнеш да пишеш глупости?

Батенце, пред фактите и боговете мълчат, нали не мислиш, че току-така падате от 2:0 с Локо Пд до 2:3, нали не мислиш, че случайно и Славия ви вкарва гол в 90-мин, както и Локото, щото тогава коеф. е най-висок, нали не мислиш, че току-така повеждате на Берое и за 3 мин ви обръщат до 2:1, моля те, БЪДИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК!
Как пък не погледна статистиката, да видиш кога Левски е получавал последно 3 гола на Герена или е имал 2 поредни загуби на Герена?
Или пък как така, 2 от последните 3 мача са обръщалки на първо/краен??
Левски получи от Берое, Локо Пд и Славия 6 гола, а преди това получи 6 гола за 14 мача, това нищо ли не ти говори??
НАРИЧА СЕ ХАЗАРТ И ЛЕСНИ ПАРИ!
И ТО МНОГО ПАРИ!!!
Последна промяна от Pragmatichen на 30 май 2016 11:53, променено общо 1 път.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 30 май 2016 03:45

Rudeboy написа:

Срам!!!

И понеже на фиш с печалба и на явен разговор относно мача с Берое, че е сигурен и то 100% с обръщалка и коеф. 30.00, НЕ ВЯРВАШ, тогава дано повярваш в нещо, което всеки може да провери във всеки футболен сайт.
Левски е получил 6 гола за 14 мача в А група - ЦЕЛИ 14 МАЧА, ПОЧТИ ПОЛОВИН СЕЗОН - 6 ПОЛУЧЕНИ ГОЛА.
А сега Левски получава 6 гола за 3 мача със Славия, Берое и Локо Пд.
Как така, по дяволите, един отбор може 14 мача да е с 6 гола, а после за 3 мача да допусне същият брой голове и в 2 от тези 3 мача да има обръщалка 2:0-2:3 и 0:1,2:1.
Моите факти са глупости, извади твоите, да видим тях?
И ако правилно следиш разговора около мача в линка по-горе, човекът пита " Уоу, два мача от България ли са уредени, и Локо Пд и Берое- Левски?" и онзи какво му отговаря" Да, брато, и моля те не споделяй с никого във ФБ тази информация"
И на края му казва "2/1 е Берое - Левски - 1000000000000% СИГУРЕН ЗАЛОГ, потвърди си сумата"
И после всичко това са глупости, нали? ;)
И фиша с ръката, която го държи и пръста долу е глупост и печалбата от 28 500 лв с 500 лв залог и той е глупост, нали?
Само Гонзо и Тонев са светци, и са чисти като сълза.... :lol:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 май 2016 07:34

Определени хора се облажиха в два мача.С Локо Пд и Славия.Не за първи път гледам сините на Герена.Някой да им поведе или да изравни,ще изорат терена.Един треньор беше казал,,няма начин наставника да не разбере че някой играе симулативно'' и е абсолютно прав.Феновете също го разбират и следват критики и отлив на публика.И до като един осмокласник е директор нещата при вас няма да се променят.Чета че без титла или купа щял да си подаде оставката....следващата година.Това го слушам не знам вече колко години.Бил вкарвал на ЦСКА,браво и лек път.Но наистина който дава парите той поръчва музиката.Така е и в другите клубове.За жалост.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 май 2016 08:20

Съгласен съм със Синчеца и с почти всичко казано от него. Единствено за Петрович мнението ми е малко по-различно, не го виждам като част от проблема или като причина за бъдещи неуспехи, макар че аз харесвах Стоев и свършената от него работа и не мисля че трябваше да бъде уволнен. Не ми се вярва да е имало бойкот от страна на футболистите, няма логика. Особено в последния мач участие взеха предимно чужденци, част от които не се ползваха с доверието на Стоев и това им бе шанса да се докажат пред новия треньор, за да не си заминат скоропостижно. Друг е въпросът, че толкова си могат, както и че мотивацията при решен шампионат, при задаваща се почивка и европейско е на много ниско ниво. Може и така да им е било наредено, но се надявам да не е така. Иска ни се играчите да се борят за победата във всеки мач, трябва да го изискваме от тях, обаче реалностите просто не са такива. Някой освен Минев ставал ли е шампион? Чужденците освен Прохазка и Йоргачевич имат ли изобщо представа какъв клуб е Левски и за какво става въпрос?
С всичко казано по адрес на ръководството съм напълно съгласен. Много е важно феновете да сме единни, да можем да очертаем пътища за излизане от настоящото положение, да се обединим около конкретни неща, които трябва да се свършат и яростно да ги отстояваме по всички възможни начини. При това ръководство дори евентуална титла може да ни донесе много повече разочарования в бъдеще, отколкото щастливи моменти. Всичко трябва да се срине до основи, всякакви Гонзовци, Тоневци да бъдат навряни там, където им е мястото, но и да имаме единна позиция как да бъде изградено.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Левски”