Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 25 май 2016 17:27

sin4ec написа:Преди две години, ако не се лъжа, в последния кръг Левски би Литекс насред Ловеч и така направи ЦСКА втори, качвайки ги в по-горен кръг на ЕКТ. Между другото уволнихме Плешич с този мач. За какви благодарности говорим, че не се сещам?

Точно така. В последния кръг в един порой в Ловеч и терена приличаше повече на басейн. Ние бихме за честта си а онези не можаха да бият в София, Локо Пд. Та трябваше нас да чакат за да са втори да прескочат кръг, ама след това дойде Зимбру, ако не греша.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 17:40

sin4ec написа:Преди две години, ако не се лъжа, в последния кръг Левски би Литекс насред Ловеч и така направи ЦСКА втори, качвайки ги в по-горен кръг на ЕКТ. Между другото уволнихме Плешич с този мач. За какви благодарности говорим, че не се сещам?

Аз говоря за пукане на жлъчки,не за благодарности.Мисля че го пиша за четвърти път. :lol: Правете разлика между двете,хора.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 май 2016 17:42

delqnski47 написа:

Аз говоря за пукане на жлъчки,не за благодарности.Мисля че го пиша за четвърти път. :lol: Правете разлика между двете,хора.

И на кой му се е пукнала жлъчката, че не ми е много ясно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 17:46

W84me написа:
delqnski47 написа:
Player написа:Никой за нищо не злобее. Да има човек позиция която е против правилата законите и честността, не е злоба. А класирането за ЕКТ си е изцяло наша заслуга. Въпреки отнетите ни точки заради ГГ. Класирахме се сами и няма за какво да се благодари.

Не знам кой ви е ''отнел'' точките.Дали е бил ГГ,ММ,ЗЗ и т.н.,но с тях и без тях пак си оставахте втори. ;) Виж класирането и ще видиш как поредното оправдвание отива на вятъра.
П.П.Никъде не съм искал благодарности.Моля ти се.Тва не е нормално да се иска и то от вечен опонент.А темата за ЦСКА мисля че се коментира в червения подфорум.Не знам що толкова клоните всички тук към ЦСКА,но вие си знаете.През цялото време коментирам вас,както виждаш.

Стана ясно, че грам не зацепваш от футбол. Класирането не е просто една математика на събиране и изваждане на точки, както се опитваш да го изкараш, след отнемането на 5 точки от актива на Левски. И точно това джудже - ГГ нареди Литекс да напусне напълно неоснователно терена, с което прееба най-добрия вариант на нашето първенство, а сега иска да се връща на бял кон.

Не е просто,ама е просто.Иначе оправдания могат да се намерят винаги. ;) Лудогорец е заслужено шампион.Ето го там класирането..+ - 5 точки.А Домусчиев може и да е дал некви кинти на ГГ да изкара Литекс,нищо чудно.Но това там си е ваша работа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 май 2016 17:49

sin4ec написа:
delqnski47 написа:

И на кой му се е пукнала жлъчката, че не ми е много ясно?

На мен, от яд, че такива недоразумения достигнаха до Купата по най-мизерния, дори за тях, възможен начин
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 май 2016 17:53

W84me написа: И на кой му се е пукнала жлъчката, че не ми е много ясно?

На мен, от яд, че такива недоразумения достигнаха до Купата по най-мизерния, дори за тях, възможен начин[/quote]
Ами всъщност снощи спокойно можеше и да не стигнат, ако Монтана малко поне си вярваха. Второто пак спукани гуми в 60 минута, пак търкаляне и накъсване на играта, но на Кокала просто няма кой да му вкарва голове отпред. Онзи бастун му я слагат на главата, а го пази едно...червено джудже 1.48 м-беше му до гърдите. ЦСКА са отбор от ранга на Монтана, Ботев и Пирин-но така се стекоха нещата, такива са правилата. Купата си е Купа!

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 25 май 2016 18:02

Tommi написа:
vency75 написа:
Tommi написа:Не мога да разбера какво сте захапали тези приказки за юноши и българи. Ако искаме да сме конкурентоспособен тим трябва да търсим качество, което не може да се намери в България на този етап. Извинявайте, но аз не искам моят отбор да прилича на снощния ЦСКА, който играе като равен с изпадналия Монтана (не са изпаднали само благодарение на изваждането на Литекс). И ние имахме подобни мачове срещу Монтана този сезон, ама това го приемаме като незадоволително представяне, нали? Представете си, че днес прехвърлим целия състав на червените на Герена. Според вас можем ли да имаме шампионски амбиции и да се противопоставим на Лудогорец? А ако Монтана снощи се беше преборила за купата, тогава щяхте да искате да сме като тях ли? Навсякъде по света се е случвало, случва се и ще се случва по-скромни отбори да стигат до финал и да печелят купи и титли, но това не променя концепцията за развитие на останалите отбори.
В събота гледайте финала на ШЛ и пребройте колко чужденци има на терена. Бъдете сигурни, че никой от двата отбора няма да излезе само с испанци.

бих бил напълно съгласен с теб ,ако имахме обаче бюджета поне на лестър.тогава можеше да говориш за чужденци.с този бюджет качествени чужденци няма да дойдат,отделно дали ще доидат и в българия.а качество в българия може и трябва да се намери.или искаш да кажеш че в годините ни в шампионска лига и лига европа играехме с чужденци основно?да ти припомням ли състава тогава и колко от играчите бяха БЪЛГАРИ,ЮНОШИ НА ЛЕВСКИ?
според мен един отбор се гради с продажбата на играчи(юноши излезли от твоя отбор),или с покупката на такива.при положение че нямаш пари втората опция отпада,а ако нямаш и юноши означава че НЕ СЕ ГРАДИ отбор.просто съществуване.това ли чакаме и искаме-съществуване?аз не-искам да градим.
относно снощния мач-ясно е на всички защо и как стана цска да вземе купата.ясно е и че не показаха нищо като игра и то срещу монтана.но също така е ясно че ако останат още година две заедно ще ни изпреварят и то с много,а ние пак ще си търсим чужденци без пари.те го правят от зор ,ние от глупост.

Не ни трябва бюджетът на Лестър, защото не сме тръгнали да се конкурираме с Ман Юнайтед, с Арсенал или с Челси. Бюджетът се определя на база поставените цели. Нашата цел е титлата в България, а не в Англия. Ако поставим цел да вземем ШЛ, тогава ще ни трябва някой като Меси или Роналдо, ама нашата цел в Европа е далеч по-ниска.
В ШЛ и ЛЕ имахме Бардон, Томашич, Вагнер, Ричард, Гарата, Тасевски, Жо и т.н. Замени тези играчи с които искаш българи от тогавашната "А" група и да видим какъв отбор ще се получи, дали ще е на същото ниво.

да ти припомня състава срещу барселона(подобен и в другите срещи)-4 чужденци,повтарям 4,заедно с резервите.не съм и казал на 100% българи, а преобладаващи да са.та ето-Левски: Георги Петков, Живко Миланов, Игор Томашич, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Христо Йовов (73-Мариян Огнянов), Елин Топузаков, Валери Домовчийски (57-Георги Иванов), Станислав Ангелов (58-Димитър Телкийски), Лусио Вагнер, Седрик Бардон
а тук е от удинезе-3-ма.ето ги-
ЛЕВСКИ: Петков, Ж. Миланов, Топузаков, Ст. Ангелов, Вагнер, Боримиров, Ричард, Бардон, Телкийски, Йовов, Ем. Ангелов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 12:24

Направили са ни сайта...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 май 2016 12:24

Това с точките въобще не са оправдания, а си е чистата истина. Като започнахме с минус 7 точки, бе ясно какво ще се случи. Дидо, сериозно ли мислиш, че ако разликата в точките бе останала такава, каквато беше и Левски щяха да се предадат? Това е истината, предадохме се, защото нямаше смисъл. Тука играят и психика и самочувствие, а не само някакви си 7 точки. Все едно да работиш, да даваш всичко от себе си, заплатата ти да е 1500 и след седмица почивка да ти я намалят на 500, ще работиш ли със същото желание? Айде стига, всички знаете що се разигра целият скапан цирк и се правите на ощипани. Видиш ли Литекс не може да отстрани Монтана, ама ЦСКА може, защото е ЦСКА :lol: :lol: :mrgreen: Толкова ли сте заслепени не мога да разбера, Литекс, ако искаха можеха да вкарат едни 3 гола на Монтана, ама цирка щеше да е пълен, ако финала бе Литекс- ЦСКА.. Не, че е не е пълен срещу съперници като Поморие, Созопол и Спартак Плевен.. Пълна клоунщина, ние трева пасем.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 май 2016 13:49

ralka_levskarka написа:Това с точките въобще не са оправдания, а си е чистата истина. Като започнахме с минус 7 точки, бе ясно какво ще се случи. Дидо, сериозно ли мислиш, че ако разликата в точките бе останала такава, каквато беше и Левски щяха да се предадат? Това е истината, предадохме се, защото нямаше смисъл. Тука играят и психика и самочувствие, а не само някакви си 7 точки. Все едно да работиш, да даваш всичко от себе си, заплатата ти да е 1500 и след седмица почивка да ти я намалят на 500, ще работиш ли със същото желание? Айде стига, всички знаете що се разигра целият скапан цирк и се правите на ощипани. Видиш ли Литекс не може да отстрани Монтана, ама ЦСКА може, защото е ЦСКА :lol: :lol: :mrgreen: Толкова ли сте заслепени не мога да разбера, Литекс, ако искаха можеха да вкарат едни 3 гола на Монтана, ама цирка щеше да е пълен, ако финала бе Литекс- ЦСКА.. Не, че е не е пълен срещу съперници като Поморие, Созопол и Спартак Плевен.. Пълна клоунщина, ние трева пасем.

Ралке, защо подценяваш отборите на Поморие, Созопол и Спартак Пл?
Явно си забравила, че на Левски бяха нужни дузпи за да отстранят Поморие, като т.нар. "домакини" накрая бяха с 9 души!!!
Литекс ви уши 3:0 .... също в намален състав!
Виж си вашето представяне в КБ и ми кажи на какво отгоре си тръгнала да коментираш представянето на другите в този турнир.

Созопол отстраниха ли Ботев?
Спартак Плевен биха ли Славия?

Уважавай съперниците ..... още повече, когато твоят любим отбор се е усрал като малаче.

Колкото до точките, донякъде си права, но е факт, че след 5-тата минута на мача в Разград бяхте развели белите байряци.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”