Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Мнениеот Мистри » 23 май 2016 15:16

MAXIMUS написа:Изображение
Къде го видя този втори етаж? :shock: Просто снимката е наслагвана ;) Виж терена.....

В дъното в дясно до пилона за осветление ! Виж колко "стърчи" сектор В над Г ! Доста сте се разширилили, пък и толкова публика нямаше на мача в сектор В срещу Лудогорец ![/quote]
Ти да не си простинал?[/quote]
Може и да съм, ама ти май си кьорав ! Мързи ме сега да пускам лаптопа да ти го очертая .[/quote]

Пиша ти бавно ,за да може някой до теб да ти превежда на майчиния ти език.Цитат от Модор: "Къде го видя този втори етаж? :shock: Просто снимката е наслагвана ;) Виж терена..."

[offtopic]Кой сега е кьорав и кой-глупав?[/offtopic] :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 23 май 2016 16:30

Мистри написа:
MAXIMUS написа:Изображение
Къде го видя този втори етаж? :shock: Просто снимката е наслагвана ;) Виж терена.....

В дъното в дясно до пилона за осветление ! Виж колко "стърчи" сектор В над Г ! Доста сте се разширилили, пък и толкова публика нямаше на мача в сектор В срещу Лудогорец !

Ти да не си простинал?[/quote]
Може и да съм, ама ти май си кьорав ! Мързи ме сега да пускам лаптопа да ти го очертая .[/quote]

Пиша ти бавно ,за да може някой до теб да ти превежда на майчиния ти език.Цитат от Модор: "Къде го видя този втори етаж? :shock: Просто снимката е наслагвана ;) Виж терена..."

[offtopic]Кой сега е кьорав и кой-глупав?[/offtopic] :lol:[/quote]
А аз какво питам ? Кой "син гений" се учи на фотошоп ? Сигурно същия където ви реди хореографиите и ви пише транспарантите !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 май 2016 08:52

Някой в този форум беше писал наскоро, че верните на Гонзо и Стойчо футболисти ще бойкотират Люпко Петрович. Мисля, че това се получи срещу Славия. Много тънко, почти незабележимо. Говоря за определени играчи от средната линия. През целия мач Христов, Нар и Бедоя се връщаха в нашето наказателно поле и бранеха вратата. През целия мач Йоргачевич крещеше по дефанса и онези пред тях, но те си драпаха макарите. Мисля, че управниците трябва да се замислят над думите на Мъри: "Нормално ли е да махат треньора, а спортният директор да каже, че се е борил за оставането му? То тогава не трябва ли и той да си ходи?“ Много хора тук пишат, че след онзи злощастен мач на Герена с Литекс Люпко бил говорил против Левски. Нямах възможност да чуя тези изказвания. В нета намерих това:"Нищо не се получи както трябва, заради съдийството. Жалко за публиката, че мачът бе прекратен. Жалко е, че се случи точно срещу Левски, отбор, който съм ръководил. Моето желание бе да се играе, дори и с девет души, с дузпа срещу нас. Щяхме да паднем, да, но това не е от значение, трябваше да се играе. Но аз съм само треньор и се съгласявам с решението на ръководството“, заяви Петрович пред камерата на Diema Sport." Друго, всъщност, не съм и търсил. Може би защото не съм очаквал, че точно той ще каже нещо против Левски. Ето тук го прочетох: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/inte ... ega-356486
Дайте линк, моля, да чуя изказването му против Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 май 2016 10:05

wilge написа:
Някой в този форум беше писал наскоро, че верните на Гонзо и Стойчо футболисти ще бойкотират Люпко Петрович.

Ей ме на. :lol:
Разбира се, няма нищо смешно, ако е вярно, че някои бойкотират сърбина.
За съжаление, стават такива работи по нашите ширини.

А лично при нас, това няма да е за първи път... Сещам се за загубата от Родопа, когато махнаха Г. Василев и за равният с Миньор, когато си отиде Н. Костов.
А можеби и на Ил. Илиев му скроиха шапка... Но това са недоказуеми неща.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 24 май 2016 15:01

Дайте време на треньора, млад и перспективен е плюс това може и няколко стажа да изкара при по-възрастни треньори в големите отбори кеф ти Барса, кеф ти Байерн в Манчестър също може плюс това е енергичен и налага младите( Ташев блесна срещу Славия) а и не мрънка с шампионска осанка знае какво е Левски :oops:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 май 2016 18:25

wilge написа:Някой в този форум беше писал наскоро, че верните на Гонзо и Стойчо футболисти ще бойкотират Люпко Петрович. Мисля, че това се получи срещу Славия. Много тънко, почти незабележимо. Говоря за определени играчи от средната линия. През целия мач Христов, Нар и Бедоя се връщаха в нашето наказателно поле и бранеха вратата. През целия мач Йоргачевич крещеше по дефанса и онези пред тях, но те си драпаха макарите. Мисля, че управниците трябва да се замислят над думите на Мъри: "Нормално ли е да махат треньора, а спортният директор да каже, че се е борил за оставането му? То тогава не трябва ли и той да си ходи?“ Много хора тук пишат, че след онзи злощастен мач на Герена с Литекс Люпко бил говорил против Левски. Нямах възможност да чуя тези изказвания. В нета намерих това:"Нищо не се получи както трябва, заради съдийството. Жалко за публиката, че мачът бе прекратен. Жалко е, че се случи точно срещу Левски, отбор, който съм ръководил. Моето желание бе да се играе, дори и с девет души, с дузпа срещу нас. Щяхме да паднем, да, но това не е от значение, трябваше да се играе. Но аз съм само треньор и се съгласявам с решението на ръководството“, заяви Петрович пред камерата на Diema Sport." Друго, всъщност, не съм и търсил. Може би защото не съм очаквал, че точно той ще каже нещо против Левски.
Дайте линк, моля, да чуя изказването му против Левски.

С удоволствие, колега. Ще разделя мнението на парчета, защото форума има ограничение от 2 линка в рамките на един пост.

Първо, чуй тук колко приятно лиже топките на Гриша Ганчев - https://vidozz.com/3A9. Човекът се обяснява в любов не само на хомо дружката си, а и на червените - треньор иска да им става. Общо взето - който има жълти стотинки за даване, на Люпко гъза се дава под наем! И за да не останат съмнения, преди точно 2 месеца, даде интервю, в което потвърди същата теза - тук.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 май 2016 18:26

В допълнение, освен червените, наш Люпко явно има и друга любов. На въпрос кой е отбора на сърцето му - Левски или Литекс, той отговаря "Като пре­тегля нещата, може би по-близо до сърцето ми след Цървена звезда е Литекс". Понеже вече сериозно започвам да се съмнявам в интелектуалния капацитет на някои от вас, ще ви помогна да преброите предполагаемите любими отбори на наш Люпко. Да кажем, че ЦСКА не е сред тях, нищо че дава мило и драго да им е треньор. Да кажем, че и Левски все пак го има някъде там - в дъното. На първо място - Цървена звезда, на второ - Литекс, на трето - Левски. Общо: 3 (три).

Сега слушаме отново пресконференцията на същия симпатяга, който изобщо не проявава симптоми на деменция - тук. Около 19:50 минута, нашето белокосо приятелче заявява "В моя живот има 2 тима". Заявява също така, че ще запази в тайна имената им. Един от журналистите, който сигурно не е разбрал човечеца, пита наш Люпко да си помисли дали не бяха три любимите му отбори. Люпко пак категорично заявява "два"! Отново отказва да спомене имената им.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 май 2016 18:26

После, този толкова симпатичен и не-напикаващ се човечец, реши да изтърси, че, цитирам: "настоящия състав не е готов за титлата и не разбирам откъде имат това желание. Имат само един добър футболист и това е Живко Миланов. Преди в Левски имаше поне 5-6 футболисти с добри качества, а сега нямат нищо". А, сега, същият този, не-проявяващ симптоми на старческа деменция симпатяга, заявява, цитирам: "Не съм казвал това за Живко Миланов" (за твое улеснение, превърти на 20:30).

Странно, ако някой от нас е на мястото на Йоргачевич, Прохазка, Минев, Костадинов, Бедоя и т.н. и този отново подчертавам, не-напикаващ се и не-изкуфял, субект каже, че не ставаме за нищо, как ли бихме реагирали? На всичкото отгоре, няколко месеца по-късно идва и най-нагло твърди, че не го е казвал, вместо да застане като мъж, да се извини и да им стисне ръката. Но не - подходът на безгръбначното винаги е по-лесен.

Та, в крайна сметка, интересно ми е да чуя - куpва ли е Люпко, или е мъжкар? Какво мислиш, колега?

Върни се в “Левски”