Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот metodito » 16 май 2016 15:13

wilge написа:
drizhelev1 написа:Начетох се на обиди за Люпко - микренски спиртомер, микренска к....а, брат на ГГ. Абе хора треньор ви става човек печелил КЕШ, значи е Специален, имайте малко уважение , поне заради това.

Тези които сипят обидите против треньора на Левски не са били родени когато Люпко спечели КЕШ. На тях така са им казали- така правят. Виновни са онези, платените, дето "казват". Ако имаха поне малко акъл, щяха да се сетят, че същия този треньор в два мача разказа играта на СС. Не става само с ядене! То и в библията си пише: "Прости им, Боже, те не знаят какво вършат!" Надявам се, че като порастнат ще се усетят.

Аз мислех да ги обиждам нещо, четейки вчера мозъчните лаjna, които са родили, но тях вече някой ги е наказал доста жестоко. Лошото е, че не изключвам провокации от тяхна страна, или от онези, дето ги насъскват. Такава видяхме с Целие, такава видяхме и с Петев. Може от същото място да е дошла и Казанската афера. Нужно е за определени хора "Левски" да не е на върха. Това е истината. За това и Стоев не скача на Лудогорец като треньор на "Левски". Човекът може и да е ставал, но като ти кажат "Няма да скачаш", какво да направи? Я Аниете на крилото, я Прохазка на бека. Прави каквото е нужно, само и само да се изпълни директивата.

Люпко обаче не робува на никого и заради това Гонзо е притеснен, щото после нали на неговата глава сол ще се трие, ако вземе, че стане някаква беля. Като с Литекс да речем. Че се наложи да правят пиеската на Герена,

@Синчец: Продължаваш да се държиш като фен на Ивана, а не на "Слейър", за какъвто претендираш, че си... Заедно със СТАНКО, претърпяхте баси странната метаморфоза в последно време - единия го играе кремльовски трол, другия мразалянко и сърдитко. Улава работа. Не беше такъв. :|

И май ще позная, че Люпко идва като временен вариант. Не знам медиите верни ли са, ма искали Груев. Той обаче вчера би Лайпциг... :roll: Другият бил тоя на "Астра", което звучи смехотворно. Другото, което е, че нямал думата за селекцията. Колкото и Стоев сигурно я е имал... Кой знае. И всичко това на фона на организационен хаос и финансова мъгла.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 15:31

Айде нема нужда от психоанализи. Аман от диванни фенове. Сръбската мазмантия няма място в Левски и точка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2016 15:37

drizhelev1 написа:Начетох се на обиди за Люпко - микренски спиртомер, микренска к....а, брат на ГГ. Абе хора треньор ви става човек печелил КЕШ, значи е Специален, имайте малко уважение , поне заради това.

Ако ще е и галактическата купа да е спечелил, това няма значение, защото Петрович е взет в Левски като временен треньор. Те не го назначават с дългосрочни цели. Е докога в Левски ще се работи на парче, ден за ден ? Това назначение показва, че УС идея си няма за бъдещето на клуба. Нямат визия, нямат стратегия.
Петрович ще направи някакъв отбор и след 5-6 месеца, година да е, ще го уволнят и пак наново. И аматьорските клубове не се управляват така.

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 16 май 2016 16:20

Всички виждаме колко хора има на стадионите без диванните фенове. :lol:
Изгонихте нормалните хора от стадионите. :twisted:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 16:23

орлето написа:Всички виждаме колко хора има на стадионите без диванните фенове. :lol:
Изгонихте нормалните хора от стадионите. :twisted:

Глупости! Стискате се за 10-15 лева, сакън да се не охарчите...ама да плюете по форумите сте първа писта!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2016 16:34

Eminem написа:

Ако ще е и галактическата купа да е спечелил, това няма значение, защото Петрович е взет в Левски като временен треньор. Те не го назначават с дългосрочни цели. Е докога в Левски ще се работи на парче, ден за ден ? Това назначение показва, че УС идея си няма за бъдещето на клуба. Нямат визия, нямат стратегия.
Петрович ще направи някакъв отбор и след 5-6 месеца, година да е, ще го уволнят и пак наново. И аматьорските клубове не се управляват така.

Точно това е трагедията. Ще използват Петрович и ще го изхвърлят. Той си знае и е ок с това,де. Ще вземе кинти,ще отстрани 1-2 отбора в УЕФА. Пе**расите от УС ще се скрият зад това и всичко е наред. А,тези дето си мислят,че Люпко няма да го командват да тълкуват ""Вече не съм хитов треньор, за да изисквам какво­то и да било - да искам опре­делени помощници или играчи....Всъ­щност новите попълнения ве­че са набелязани, селекцията вече е почти готова."
110 години любов!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 16 май 2016 17:34

Поне на разборите ще се пийва с Любко и ще е по весело. А сериозно човека си взима последно десет в живота, това че тримата глупаци Акционери и платените фенски подлоги махнаха Стойчо е проблем на Левски като отбор. Тези тримата пари нямат ама не пускат друг до отбора и акциите. Обяздиха Левски политически, платиха на дрогите от Б сектор за спокойствие и оп чорбетата в А група. А Васко педера_ко ръси някакви простотии в медиите

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 16 май 2016 18:27

Че Люпко е ще е аут най-късно след 5 месеца, ако не и много по-рано е ясно на всички. Важното е какво правим след това?...По-скоро реторичен въпрос предвид настоящото ръководство, но на мен би ми било итересно да видя отново Топузаков като старши треньор. По мое мнение за малкото време, в което беше (мисля пролетта на 2014) се справи повече от прилично предвид нулевия му опит. Точно тогава бяха наложени играещите сега юноши.

Люпко може и да е бил голям треньор, може и още да я разбира много играта, но е пропаднало пиянде, което за пари се гушка с всеки. Прочетох някъде, че Топузаков и Букарев остават в щаба му. За мен максимума от назначването на Любко е да предаде (ако е и колкото е възможно, докато не го изгонят и ако не е изкуфял съвсем) опита и философията си на помощниците и след него да поеме някой от тях. Топчо винаги е бил един от най-сърцатите Левскари и ще предава духа и на играчите. Нещо, което липсваше на Стойчо Стоев и на други преди него и което ни провали в редица напечени и важни мачове.

Интересно ми е какво мислят други Левскари за подобен вариант?
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 май 2016 19:03

Лично за мен Л.Петрович не е мечтания треньор на Левски. За мен най-добрия вариант се казва Илия Груев - за съжаление не е актуален в момента. Ако зависеше от мен бих го донесъл на ръце до Герена.
За Люпко -страшно ми падна в очите с участието му в онзи цирк ,който се разигра на Герена през декември и на практика предреши първенството. Но нека да не ставаме по-големи католици от папата. Ако ще поставяме такива критерии ,дали пък точно Ст.Стоев ще ги издържи- нека да си припомним как играха довените от него отбори на Миньор и Монтана на Герена - в двата мача ние вкарахме цифром и словом 0 гола и взехме 1т(няма лошо-браво на Ст.Стоев- свършил си е работата). Същевременно един друг отбор от Североизточна България си направи по същото време си направи приятна разходки до Перник и Монтана взе си 6т с общя голова разлика 10:0 . Същия този Ст.Стоев вземал ли е премии за тези групи мачове?
И защо обвиняваме Л.Петрович ,че си свършил работата като треньор на Литекс и го опрекваме в меко казано "не висок морал" , а същото важи и са Стойчо Стоев ,като неговото участие в тези срамни мачове в никакъв случай не е несъщественно.
За мен е по-важно какво прави един треньор когато е начело на Левски. Напълно естествено е докато ЛП е бил в Литекс да защитава интересите на Литекс,както примерно Гонзо,който едва ли някой би го обвинил че не достатъчно левскар, като треньор на Черно Море ни скачаше на кръв( и така трябва да бъде)т.
Няколко пъти писах ,че ЛП не е оптималния вариант според мен,но ако търсим треньор ,който може да поеме отбора в движение и да го настрои за битка и да го подготви за успешно участие в ЛЕ ,то ЛП е точния човек.
За мен един от най-големите проблемите на Левски е липсата на концепция . Какво ще търсим- участие в ЕКТ и търсенене на парични постъпления оттам(за този вариант ЛП е идеалния вариант) ,или пък ще търсим развитие на млади играчи, школа ,налагене на модерни методи на тренировки и игра(в този варинат ЛП не е най-силната кандидатура,но има едно голямо НО- ЛП все още е главен обучаващ н младите треньори от страна на сръбската федерация, на сръбската школа се е доказала в това отношение, болшинството от младите сръбски дарования са създадени от негови ученици, нека не забравяме че Сърбия е и световен шампион за младежи).

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 16 май 2016 19:12

Представете си каква умряла държава сме и какъв умрял футбол имаме, щом един 69 годишен сръбски треньор, сменил над 20 клуба в кариерата си, ни е като СПАСИТЕЛ, било то за Литекс, Левски и т.н.
И още по-жалкото е, че този е направо класен треньор по нашите терени.
Смятайте какви са нашите треньори, като Кольо Мастиката, Николай Митов - Жадното, Антони Здравков- Сухия и т.н.
Щом един почти 70 годишен сърбин е наистина класа за България, какъв футбол искаме, какви млади таланти, какви треньорски школи и т.н.?
Когато и да е дошъл, веднага се усеща промяната и в Литекс(която не постигна нито Стоичков, нито Пенев, нито Балъков, нито Регекамп), направи и Левски шампиони преди 15 год.
Добре де, нашите треньори що не могат, а този може, що този направи Цървена Звезда носител на КЕШ 1991 год, а нашите не могат?
Убеден съм и сега, макар и вече стар, че точно за 2-3 мес ще преобрази Левски, но проблемът не е Люпко, проблемът е, че българските треньори са ГОЛА ВОДА!
Да си го кажем направо, с такива треньори, такъв ще ни е и футболът.
Лично за мен нито Петев е марка, нито Дерменджиев, нито Стоев, нито Кокала, нито Николай Костов, под чието ръководство Ботев яде бой от кого ли не, че и с разлика, че и в Плд.
Единствено Мъри Стоилов е лъч светлина в тунела.
Макар, че за мен Астана не е критерий за силен отбор, но все пак..
Майната му какво е казал Люпко за ЦСКА, че се слага на Ганчев за пари и т.н., то всеки от нас работи за пари, а не за мерси, но въпросът е, след като 70 годишен сърбин може за седмици да оправи всеки бг отбор, то защо нашите бг треньори не могат?
Отговорът е прост - ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИ!
Като гледам Клоп как гори във всеки мач, какъв хъс има, как надъхва играчите и Ливърпул за няколко месеца от умрял отбор с Брендън Роджърс, стана ФАКТОР и като гледам как Стойчо Стоев мрънка, и стои с ръце в джобовете, когато Левски губи и гледа тъжно на тъча, се чудя на какво отгоре имат тези претенции за пари?
Ами Николай Митов каква пародия беше?
Ами Стойчо Младенов, на когото все нещо и някога му пречеше, само не и собствената му некадърност?
Ами Вили Вуцов, този е за лудницата директно.
Ами Пенев(старши) с менталните си проблеми, за Пенев младши - самочувствие и нищо повече.
Ами Стоичков?
Ами Балъков каква пародия е?
Ами Кольо Мастиката?
Ами Хубчев - Киселяка, дето се държи като селски гамен след всеки мач?(всъщност си е точно селянин, защото е от Ловешко село родом)
Ами Петев, на когото с право му казват Путев?
Ами Жоро Дерменджиев, тихата стъпка, има вид на дядка - физкултурник, но не и на мотиватор на един отбор с възможности и пари.
ТРАГЕДИЯ СМЕ, ПИЧОВЕ!
ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ СМЕ ТРАГЕДИЯ, ЩОМ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТАМ, ДЯДО ВИ ЛЮПКО ДА НИ ОПРАВЯ ФУТБОЛА! :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Левски”