Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 май 2016 16:15

delqnski47 написа:
Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Мазмантията на микре, която даже и в ЦСКА щял да иде, ако жужето я повика( факт!), се кълне във вярност на сините! А солташаците му тука - дето я идат на два мача в годината, я не-ни съдят?
Интересно. Радвайте се на мазмантията, ние чакаме в опозиция и засада. :mrgreen:

Ма то може да е ''факт'',ама при вас играе(или вече не играе,съжалявам за невежеството) футболист,който с екипа на Ботев ви показа един жест свързан с ''боцкане'' във вените.Аз лично останах шокиран,без да се заяждам,когато подписа с вас по нататък.Тва направо не мога да го повярвам,ама вие си знаете.Една друга ваша легенда гъза си показваше.Трети(лека му пръст на човека) искал да играе в ЦСКА.Четвърти направо за нас си игра по едно време.Аз лично ме мога да разбера тва плюене по дедко ви Любко.Е,добре...отстрани ви.Враг номер 1.Друга ваша легенда падна от нас за Купата.Айде...враг номер 1.Оня там го съблякахте пред цяла България щот ''бил чорбар''.Че Насо направо бузите си показа пред вас...а седеше точно до съблечения!?
П.П.Сещам се за една друга ваша легенда,дето сега ще играем срещу нея за финала.Като ви беше треньор,след един ваш мач в Европа на летището ви беше обвинил че сте неграмотни и че сте ''наркомани''.За последното не съм много убеден,но мисля че имаше нещо такова.Тази негова реакция беше поради факта че тогава му искахте оставката.А ся ще го подкрепяте срещу нас.Няма лошо,все пак ви е легенда....ама....

Спри да четеш изгъзиците на ГА, ти поне, за разлика от 98% от останалите чичковичервенотиквеничковчета имаш акъл в главата си. Използвай я и за мислене. Минев се извини и с думи, и с играта си. Освен това укора му беше отправен не към нормалните фенове, а към тези, на които и аз ще им кажа, че са наркомани - истински или държащи се като такива. Този с гъза, само платените му клакьори го подкрепят като ръководител на Левски, нали с него започна подмяната на истинските ценности в отбора. Що се отнася до Соколето, то и дебилите разбраха, че това е платен репортаж на червени курви. Що нищо не кажеш за наистина най-големия ви футболист, който сте имали в над 60-годишната ви история - Якимов и признанието му че е бил болен левскар, и само обстоятелствата (районирането) са го принудили да играе при вас. Гибона - можеш да си спомниш, какво скандирахме на мачовете по между ни, когато той играеше и когато топката беше в него. Ако не можеш да се сетиш, питай някой, който е бил на мачовете. За Кокала, упреците срещу феновете - бяха отново срещу тези от платените. Ти смяташ ли, че платените са левскари? Любко - плюенето е не са мача и последиците от него. За това Любко няма никаква вина. Нито за това, че ни е отстранил. Това е част от играта. Плюенете е за следващите му изцепки и фелациото, което правеше на Микренския и на мераците Му.

Не знам що намеси Якимов,както казах идеята не ми беше да се заяждам,а реших да дам примери(като за повечето от тях си има снимков и видео материал),които за мене са доста по крайни от това какво казал Любко,който никъде не ви е обидил.Не ви е наричал наркомани,не си е показвал гъза и т.н.Но това си е ваша работа,просто ми направи впечатление реакциите ви към него,нищо повече.Тва си е ваша позиция,няма лошо. ;)

Пак не си разбрал. Обикновеният син фен недолюбва Петрович, не за това, което е направил като треньор на Селтекса, щото си ни биха качествено и двата мача, нито за това че Селтекса напусна последния мач по средата, за там той няма никаква вина. Дори според думите му в интервютата веднага след прекратяване на срещата каза, че е бил против това. Неприеман е единствено заради последвалите няколко фелация, които направи на работодателя си. Защото каква е гаранцията, че тази негова дейност няма да продължи, и това няма да е в ущърб на Левски, след като поеме отбора...По съвсем друг начин ще запонем да се отнасяме с него, ако с работата си докаже, че това, което е правил на Оня е било само част от длъжностната му характеристика, т.е. част от задълженията му...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 17:17

Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Мазмантията на микре, която даже и в ЦСКА щял да иде, ако жужето я повика( факт!), се кълне във вярност на сините! А солташаците му тука - дето я идат на два мача в годината, я не-ни съдят?
Интересно. Радвайте се на мазмантията, ние чакаме в опозиция и засада. :mrgreen:

Ма то може да е ''факт'',ама при вас играе(или вече не играе,съжалявам за невежеството) футболист,който с екипа на Ботев ви показа един жест свързан с ''боцкане'' във вените.Аз лично останах шокиран,без да се заяждам,когато подписа с вас по нататък.Тва направо не мога да го повярвам,ама вие си знаете.Една друга ваша легенда гъза си показваше.Трети(лека му пръст на човека) искал да играе в ЦСКА.Четвърти направо за нас си игра по едно време.Аз лично ме мога да разбера тва плюене по дедко ви Любко.Е,добре...отстрани ви.Враг номер 1.Друга ваша легенда падна от нас за Купата.Айде...враг номер 1.Оня там го съблякахте пред цяла България щот ''бил чорбар''.Че Насо направо бузите си показа пред вас...а седеше точно до съблечения!?
П.П.Сещам се за една друга ваша легенда,дето сега ще играем срещу нея за финала.Като ви беше треньор,след един ваш мач в Европа на летището ви беше обвинил че сте неграмотни и че сте ''наркомани''.За последното не съм много убеден,но мисля че имаше нещо такова.Тази негова реакция беше поради факта че тогава му искахте оставката.А ся ще го подкрепяте срещу нас.Няма лошо,все пак ви е легенда....ама....

Спри да четеш изгъзиците на ГА, ти поне, за разлика от 98% от останалите чичковичервенотиквеничковчета имаш акъл в главата си. Използвай я и за мислене. Минев се извини и с думи, и с играта си. Освен това укора му беше отправен не към нормалните фенове, а към тези, на които и аз ще им кажа, че са наркомани - истински или държащи се като такива. Този с гъза, само платените му клакьори го подкрепят като ръководител на Левски, нали с него започна подмяната на истинските ценности в отбора. Що се отнася до Соколето, то и дебилите разбраха, че това е платен репортаж на червени курви. Що нищо не кажеш за наистина най-големия ви футболист, който сте имали в над 60-годишната ви история - Якимов и признанието му че е бил болен левскар, и само обстоятелствата (районирането) са го принудили да играе при вас. Гибона - можеш да си спомниш, какво скандирахме на мачовете по между ни, когато той играеше и когато топката беше в него. Ако не можеш да се сетиш, питай някой, който е бил на мачовете. За Кокала, упреците срещу феновете - бяха отново срещу тези от платените. Ти смяташ ли, че платените са левскари? Любко - плюенето е не са мача и последиците от него. За това Любко няма никаква вина. Нито за това, че ни е отстранил. Това е част от играта. Плюенете е за следващите му изцепки и фелациото, което правеше на Микренския и на мераците Му.

Не знам що намеси Якимов,както казах идеята не ми беше да се заяждам,а реших да дам примери(като за повечето от тях си има снимков и видео материал),които за мене са доста по крайни от това какво казал Любко,който никъде не ви е обидил.Не ви е наричал наркомани,не си е показвал гъза и т.н.Но това си е ваша работа,просто ми направи впечатление реакциите ви към него,нищо повече.Тва си е ваша позиция,няма лошо. ;)

Пак не си разбрал. Обикновеният син фен недолюбва Петрович, не за това, което е направил като треньор на Селтекса, щото си ни биха качествено и двата мача, нито за това че Селтекса напусна последния мач по средата, за там той няма никаква вина. Дори според думите му в интервютата веднага след прекратяване на срещата каза, че е бил против това. Неприеман е единствено заради последвалите няколко фелация, които направи на работодателя си. Защото каква е гаранцията, че тази негова дейност няма да продължи, и това няма да е в ущърб на Левски, след като поеме отбора...По съвсем друг начин ще запонем да се отнасяме с него, ако с работата си докаже, че това, което е правил на Оня е било само част от длъжностната му характеристика, т.е. част от задълженията му...

Извинявай, но ти в какви отношения си с работодателя си?
След като Любко и Гриша Гначев са по-скоро приятлеи отколкото работодател и служител защо пък да няма по-специално(приятeлско) отношение kъм него. Ти как се държиш с приятелите си? Това, че на теб Гриша Ганчев не ти е приятен, не означава, че на всички не трябва да им е приятен и, че те са лоши хора.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 май 2016 17:50

[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13237871_1021104834647143_2867654428958078323_n.jpg?oh=cbe94d681151985904551d4a9ed2c854&oe=579EE869[/rimg] :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 09:00

Нар какво прави в Левски :?:пак провалена селекция на гонзо :arrow:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2016 09:35

"От скрина": Да унижиш лидера с 8:0
http://www.sportal.bg/news.php?news=603868

Това беше отбор, а не като днешния :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 май 2016 09:43

Между другото съм почти сигурен, че Петрович няма да има шанс да вземе много нови играчи. Което може да е за добро, де. Няма да се разбива отбора.
Обаче се вижда, че трябва играчи в защита. Крила също нямаме, освен Нар. Сега може би Краев ще заиграе зад нападателя , където може да е по-полезен.
Много хора казват, че той попринцип не е крило, а и виждаме, че в ляво, особено, е пълен фигурант.
Аз него си го представям, като играч, тип Мюлер. Като свободен нападател от втора позиция, който да търси празните пространства. Бърз е, жилав е, въпреки, че изглежда крехък, висок е, а и още ще порасне.
Трябва с него да се работи за това - да чете играта на противника, да намира коридори, да подобри завършващия си удар, особено с едно докосване, да може да играе добре с глава, щото ръста е предимство.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 май 2016 11:22

Някой желаещ да се редуваме с пускането на теми за мачовете?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 16 май 2016 11:31

Люпко Петрович е само временен треньор на Левски и след като "запълни дупките" на "Герена" може да отстъпи мястото си в клуба, както го направи и в Литекс.

Вариант за треньорския пост е Илия Груев, който в момента води германския Дуисбург.

Младият специалист не можел да даде категоричен отговор на момента, защото отборът му е замесен в битката за оцеляване във Втора Бундеслига, заради което е бил привикан Люпко.

Надеждите за възраждане на Левски отново са свързани със славния сръбски ветеран в треньорския занаят.

Не е изключено обаче ако Дуисбург не успее да се пребори за оставане в шампионата и изпадне, Груев да склони да поеме "сините", въпреки договора на Петрович с клуба.

Именно заради това спортният директор на столичани Георги Иванов не беше особено убедителен и категоричен в отговорите си на въпросите, касаещи назначаването на Петрович.

Груев изобщо да не идва, защото още в първия си мач трябва да бие Реал М с 8:0 или ще му се стъжни. :)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2016 11:33

Не го разбирам това за треньорите. Този обичал един, онзи - друг. Аз не обичам никого и не мразя никого. Поставят им се задачи и или успяват или - не. Те са наемници. И най-големите левскари и най-големите антилевскари са наемници. Днес са тук, утре - там. Естествено като са в клуба ще говорят ласкаво за него, а ако не са - ще защитават интересите на конкуренцията и своите. Хубаво е да има някакво приличие в тона, но то зависи от възпитанието, а не от чисто професионалните качества.
Проблемът ни е, че може би 16-17 години бяхме най-професионално работещия клуб у нас. Добри играчи се вземаха евтино , поставяха се спортни цели и целият клуб в отделните звена работеше за реализирането им. Имаше и скандали и неуспехи, но посоката беше винаги ясна (тук нямам предвид клишетата "ние се борим винаги за титла и купа и добро участие в евротурнирите", а начините, по които горните неща могат да се постигат и работата, който трябва да се върши). Някъде около 2008 година това се промени и постепенно се задълбочи напълно в негативна насока. Гоненето на Овчия, след това на Кокала бяха много сериозни непрофесионални грешки на ръководството, а Казанската афера вече показа, че то ще има други, различни от спортните приоритети. За да има промяна трябва да се чисти от главата. Днес Левски е на едно от последните места по професионализъм, отстъпва дори на някои отбори от В групите. :oops: Дори Гонзо не е толкова голям проблем, колкото написаното по-горе. Това е и причината за рухналата посещаемост. Невярата, че някой в самия клуб иска той да просперира, което е смисълът на всяка фирма. Аз лично не съм ходил от години на Герена, по-рано когато не живеех в София ходех много по-често. И златен стадион да направят, няма да отида докато не се случи писаното по-горе.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 16 май 2016 11:40

Причината за ниската посещаемост е че Левски е изнасилен политически. Една управляваща партия е го е обладала. Имаме си партиен секретар Иво Перчема. Левски винаги е бил отбор на свободни хора , а не на управляващите. Стойчо беше "сготвен" по образцов политически сценарий. Статии в платени медии и журналисти. Платени тролчета които с копи- пейст блъскат под всички статии. Платена агитка, тръстове и всичко което е съгласно за някой лев и майка си да продаде. Това е Левски в момента

Върни се в “Левски”