dunedanetz написа:Огромна грешка е махането на Стойчо... Един загубен мач, по ебаси каръшкия начин, един гол от рикошет, един от засада и един автогол.... И то в мач без значение... И на мен играта на отбора не ми харесваше, но причините са ясни - на всеки 6 месеца се играеше с различни футболисти, махнат се 6, дойдат 6, от тия 6 най-много 2 да стават, а е ясно, че Стойчо не си избира сам играчите, води му ги Гонзо.... Така че Стойчо е най-малко виновен за тази ситуация... Единствения му минус е, че беше прекалено честен и откровен и доста хора му се нервираха как хвали Лудогорец на всяко интервю... Ако има и 1% шанс да го върнат, стискам палци.... А дано, ама надали... Дядката Люпко ни направи шампиони преди незнам си колко години, но не мисля, че ни трябва треньор от старата школа със закостенели разбирания за играта... Пък и както колегите по-горе споменаха, в последните 10-ина години не се е задържал в един отбор повече от година... Да бием сега Пирин с 3-4 на нула и да размислят за Стоев!
Колко заблудени могат да бъдат някои хора.