Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот futbolqga » 15 май 2016 14:30

milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:
ЕМИЛ написа:
buhovo написа:Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...

Люпко е недолюбван в момента заради връзката му с Ганчев .А знаем какъв е в момента Ганчев в ЦСКА .
А за най-добър вариант е трудно да се каже .И със Стоев не ставаше и без него пак няма да се оправят нещата .Ръководството в момента нямаше правилен ход .

Винаги има начин, но трябва да се пречупим и да спрем с този криворазбран морал. За един футболен клуб са важни успехите, останалото са чесане не езиците.

Милене, винаги съм се обръщал към теб с уважение, ама как можа да го изсереш това лайно? Успехите били важни, морала - не. Напротив, колега! Това е мисленето на един друг клуб - там нямат скрупули и успехите са единствената причина, те да са фенове на онзи отбор. Ние сме Левски - Левски е идея, Левски е МОРАЛ. Левски не е тенекиени купи. По твоята логика, щом са важни успехите, дайте да ходим наистина да се молим на Пеевски - ако той наистина дойде в Левски, едва ли ще имаме проблеми с успехите. Че може и Стойчо Младенов да си вземем за треньор - и той в българското първенство успехи - доста.

Някой по-горе го написа, нека тогава си държим Гонзо до живот, нали е най-големият левскар нищо, че с него успехи няма как да имаме.

Изкривяваш думите ми. Никъде не казвам, че трябва човек задължително да е левскар, а казвам, че трябва да има морал, да бъде мъж на място. Стойчо Стоев също не беше левскар, но пък за сметка на това е интелигентен и достоен мъж, за разлика от настоящото ни треньорче, което си продава гъза за петаче. Има повече от достатъчно доказали се професионалисти, които могат да изведат Левски до успех, но това никога няма да се случи, ако ръководството на клуба продължава да е в ръцете на сегашните паразити.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 май 2016 16:05

milen.hristov написа:
Мистри написа:
balef написа:
Мистри написа:
balef написа:Стара лисица е Люпко и гаранция Левски ще бъде Левски с нападателен и открит футбол - Справка Ювентус - Левски със старши треньор Люпко Петрович !

1 000 класи над Ст.Стоев е бате Люпко !!!

Това беше преди 15 години.Тогава колелата бяха квадратни. :lol:

Няма стари и млади има можещи и не можещи !!! ;) :roll:

Доообре...Нещо морал има ли?
Или само сръпска скара и дюлевица.
А да не си развалям настроението, че Гранада държи нулите.

Кое от действията му е неморално, единственият неморален в случая е директорът му.

Че директорът е увяхнала мушмула като Директор, това и на децата стана ясно. Това, заради което феновете са срещу Люпко е фелациото, което той прави на Микрето, както един друг отЪ сините лИгенди, който също се натиска да идва отново, за кой ли път, в Левски. К'во обаче шЪ прай там, само сперматозоидите в устата му знаят.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 май 2016 16:11

Бъдещият наставник на Левски Люпко Петрович говори пред БЛИЦ СПОРТ за заставането си за трети път начело на "сините". Сръбското светило постигна договорка с клуба, за която първо БЛИЦ СПОРТ съобщи.

"Смятам, че всичко е договорено. Подписвам договор за 1+1 години и пристигам в България понеделник или вторник. Днес празнувам рождения си ден, а и завръщането в Левски", започна Петрович.

"Следих изявите на Левски през последните месеци, а преди това се срещнахме докато водех Литекс. В Сърбия съм и ще гледам мача с Пирин по телевизията. Наясно съм със състава, с който разполага Левски. Тепърва ще опозная играчите и техните качества", продължи сърбинът, който днес става днес на 69 години.

"Аз съм напълно наясно какво означава Левски. Голям клуб, който трябва да побеждава постоянно. Името задължава да се постигат победи във всички турнири. Целите са ясни - успехи в България и Европа. Историята, името, публиката - всичко това задължава да побеждаваме и да вървим напред", завърши Петрович.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 май 2016 17:04

Люпко не се е задържал в клуб повече от година в последните си 7-8 отбора.
Защо не работи никъде? Защо го търсят само от Литекс и Левски?
Дърт продажник без капка морал, който е готов на всичко за пари, помня как се кле във вярност на Левски при предишните му два престоя.
Сега пак ще започне да се подмазва на фенове и ръководство.
Вие такъв треньор ли искате? Вие чувате от него това, което трябва да каже.
Стоев, например, е достоен човек, също е водил друг наш враг, но разликата с Люпко е огромна.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 17:21

tevez написа:

"Аз съм напълно наясно какво означава Левски. Голям клуб, който трябва да побеждава постоянно. Името задължава да се постигат победи във всички турнири. Целите са ясни - успехи в България и Европа. Историята, името, публиката - всичко това задължава да побеждаваме и да вървим напред", завърши Петрович.

Ето по този начин трябва да мисли един треньор или ръководител на Левски, останалото е провален сезон.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 май 2016 17:34

Der Schmarotzer написа:
Че директорът е увяхнала мушмула като Директор, това и на децата стана ясно. Това, заради което феновете са срещу Люпко е фелациото, което той прави на Микрето, както един друг отЪ сините лИгенди, който също се натиска да идва отново, за кой ли път, в Левски. К'во обаче шЪ прай там, само сперматозоидите в устата му знаят.

И аз не знам.Въртим се в един омагьосан кръг от няколко имена.Никаква идея накъде да тръгне клуба.Няма нещо, което да загатне поне, че ще дойде някакъв свеж полъх, човек, който знае , има идеи и най-важното-може да ги реализира.Все някого връщат, доказва невъзможностите си, махат го, и така....все по-надолу.Как да имаш доверие на такъв човек/за Люпко /?
Да беше ни победил, да беше извадил отбора/или "подчинил" за изваждането/, но да беше спрял до там.За другият , споменат от теб дори не ми се говори.
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2016 17:53

Най-вероятно назначават Петрович само заради мачовете в Европа.
Той наистина има способност да подреди добре отбор и да го противопостави успешно на силен противник.
Това прави отборите водени от сърбина, в елиминационите мачове, много опасни и трудни за отстраняване.
Но атакуващ и качествен футбол, в поредица от мачове, няма как да очакваме от Люпко.

И това е притеснителното, очевидно че го назначават за кратък период.
Сигурно до отпадането ни от евротурнирите ...
Тоест, връщаме се към работата на парче.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 15 май 2016 17:54

Огромна грешка е махането на Стойчо... Един загубен мач, по ебаси каръшкия начин, един гол от рикошет, един от засада и един автогол.... И то в мач без значение... И на мен играта на отбора не ми харесваше, но причините са ясни - на всеки 6 месеца се играеше с различни футболисти, махнат се 6, дойдат 6, от тия 6 най-много 2 да стават, а е ясно, че Стойчо не си избира сам играчите, води му ги Гонзо.... Така че Стойчо е най-малко виновен за тази ситуация... Единствения му минус е, че беше прекалено честен и откровен и доста хора му се нервираха как хвали Лудогорец на всяко интервю... Ако има и 1% шанс да го върнат, стискам палци.... А дано, ама надали... Дядката Люпко ни направи шампиони преди незнам си колко години, но не мисля, че ни трябва треньор от старата школа със закостенели разбирания за играта... Пък и както колегите по-горе споменаха, в последните 10-ина години не се е задържал в един отбор повече от година... Да бием сега Пирин с 3-4 на нула и да размислят за Стоев!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 18:32

dunedanetz написа:Огромна грешка е махането на Стойчо... Един загубен мач, по ебаси каръшкия начин, един гол от рикошет, един от засада и един автогол.... И то в мач без значение... И на мен играта на отбора не ми харесваше, но причините са ясни - на всеки 6 месеца се играеше с различни футболисти, махнат се 6, дойдат 6, от тия 6 най-много 2 да стават, а е ясно, че Стойчо не си избира сам играчите, води му ги Гонзо.... Така че Стойчо е най-малко виновен за тази ситуация... Единствения му минус е, че беше прекалено честен и откровен и доста хора му се нервираха как хвали Лудогорец на всяко интервю... Ако има и 1% шанс да го върнат, стискам палци.... А дано, ама надали... Дядката Люпко ни направи шампиони преди незнам си колко години, но не мисля, че ни трябва треньор от старата школа със закостенели разбирания за играта... Пък и както колегите по-горе споменаха, в последните 10-ина години не се е задържал в един отбор повече от година... Да бием сега Пирин с 3-4 на нула и да размислят за Стоев!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE_%D0%A0%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B8
Ето ти още един дядка
Claudio Ranieri

Роден 20 октомври 1951 г. (на 64 г.)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 май 2016 18:51

Писал съм много срещу Петрович напоследък. Че и цяла тема пуснах. Но щом той е новият треньор на Левски, то пожелавам му успех. В крайна сметка не е важно кой е треньор, а как играе отбора и какви резултати има. Дано Петрович успее да надгради направеното до тук.Само Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”