Искам да ви кажа колко много ми тежи!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!
Ей къв си татон ли си татуиировчик ли си като има такива като теб гъзолизачи ще има тъпи теми по форумите ходи и целувай гъза на Раев тъпак
plamenst7 написа:Разбирам те, но моят съвет е - не драматизирай толкова! Онези романтични времена никога няма да се върнат. Според моето виждане отборът върви в правилна посока и нещата макар и бавно ще се подобряват. В днешно време нещата са свързани с много пара, а в Левски въпреки цивренето на някой наши приятелки, парите не са в изобилието което трябва да бъдат за да се постигат желаните от нас резултати. Колкото по-скоро осъзнаем реалността в която живеем, толкова по-малко ще ни тежи. Не може да очакваме, че само заради едното име и славните традиции в миналото ще мачкаме всички наред. Обвинявате Стойчо и Гонзо, но ако така лесно с трици се ловяха маймуни, то те би трябвало да могат да постигнат търсените от вас резултати с който и да било отбор. Защо Стойчо достигна до 1/8 финал в ЛЕ с Лудогорец, а не го направи с Миньор или Монтана? Именно защото са от значение и условията при които работиш, възможностите с които разполага клуба. Да случва се понякога малки отбори с по-скромни възможности да напрват някой фурор както стана тази година с Лестър, но това са изключително редки случай и са в резултат на редица благоприятни за тях обстоятелства.
Така. Мислиш че само за Левски важи това???? Ми, едва ли. ЦСКА ни бие вече не знам колко мача а при тях пари - ЙОК?? Тук издишаш много. Аз не искам да идва Локо Пловдив на Герена и от 2:0 да прави 2:3. Те и при тях парите са много, така ли? Аз не искам Пирин да изпуска дузпа на Герена в 90-та мин при 0:0 или да треперя от Берое или Монтана. Толкова много ли искам? Това ли е правилният път???? Гонзо води футболисти и треньори. Не може да купим онзи от Нигерия не му знам името щото игра в три мача по 15 мин и накрая да забележат нашите капацитети че всъщност той не ставал????
Това ли е нормално и за това ли да го оставя Гонзо. Кой друг човек е имал толкова дълъг периода на провали в Левски. Да, вече се смениха поколенията и за по-малките е нормално Левски да е толкова посредствен ама за мен не е ...
-
- Контакти:
Всички от-до дължите обяснение от тотонев до последния наркоман от фракциите...
Първо защо онлайн букмейкър час преди мача върна всички залози за двойка и за обръщалка и извади мача от тиража???
Второ Левски по този начин ли ще се издържа???
Трето така ли ще изплатим трибуната??? Щото ако ще е така спокойно можем да вдигнем стадион като ноу камп... Ама някак си ще е грозно празен ще са останали само платените наркомани на които чинно си плащате да ви вършат мръсната работа...
Не ви ли е срам бе господа??? Как спите нощем? Вие се гаврите,разрушавате и съсипвате отбора на народа??? Любовта и болката на стотици хиляди Българи които сте прогонили от стадиона и сте ги докарали до там да не се интересуват от отбора!!! Но те се интересуват въпреки вас..въпреки помията... Истинския Левскар следи какво става в отбора и го боли и го е срам ...защото обича... Истински!!!
Извинявам се на шепата малоумници за които Левски е просто час и половина да отидат на стадиона пияни и дрогирани да се бият и да правят зулуми... И за това да им се плаща.. те няма как да разберат какво значи Левски. Никога няма и да разберат...
В Левски е време за мъже,а в момента мъже там няма за това всички до един вън... Без извинения,без оправдания и без сълзливи обещания ( и ако може си вземете с вас и шайката платени фенчета..)
Левски има достатъчно фенове ще минем и без тези!!!
Първо защо онлайн букмейкър час преди мача върна всички залози за двойка и за обръщалка и извади мача от тиража???
Трето така ли ще изплатим трибуната??? Щото ако ще е така спокойно можем да вдигнем стадион като ноу камп... Ама някак си ще е грозно празен ще са останали само платените наркомани на които чинно си плащате да ви вършат мръсната работа...
Не ви ли е срам бе господа??? Как спите нощем? Вие се гаврите,разрушавате и съсипвате отбора на народа??? Любовта и болката на стотици хиляди Българи които сте прогонили от стадиона и сте ги докарали до там да не се интересуват от отбора!!! Но те се интересуват въпреки вас..въпреки помията... Истинския Левскар следи какво става в отбора и го боли и го е срам ...защото обича... Истински!!!
Извинявам се на шепата малоумници за които Левски е просто час и половина да отидат на стадиона пияни и дрогирани да се бият и да правят зулуми... И за това да им се плаща.. те няма как да разберат какво значи Левски. Никога няма и да разберат...
В Левски е време за мъже,а в момента мъже там няма за това всички до един вън... Без извинения,без оправдания и без сълзливи обещания ( и ако може си вземете с вас и шайката платени фенчета..)
ico49 написа:Ей къв си татон ли си татуиировчик ли си като има такива като теб гъзолизачи ще има тъпи теми по форумите ходи и целувай гъза на Раев тъпак
А като има такива като теб, ще има тъпи хора по света!
Ти ако беше истински Левски немаше да пишеш глупости против отбора а беше вчера на мача или само висиш по цял ден пред компа а що не се фанеш с оня от Япония и курдов направете си парти или голо хоро.писна ми от псевдолевскари
Iv4o88 написа:Всички от-до дължите обяснение от тотонев до последния наркоман от фракциите...
Всеки който обича Левски го е срам от това което става! Дали е тото или не?!? Не знам! Ако е тото, лошо! Ако не е също лошо! Едно знам, Левски в момента изглежда срамно а аз като човек опознат като "болен" левскар там където живея отнасям в най-големи дози този срам. Боолка! Срам! Унижение! Тъга! Дете ми расте със срама. Стига вече
Tatone написа:plamenst7 написа:Разбирам те, но моят съвет е - не драматизирай толкова! Онези романтични времена никога няма да се върнат. Според моето виждане отборът върви в правилна посока и нещата макар и бавно ще се подобряват. В днешно време нещата са свързани с много пара, а в Левски въпреки цивренето на някой наши приятелки, парите не са в изобилието което трябва да бъдат за да се постигат желаните от нас резултати. Колкото по-скоро осъзнаем реалността в която живеем, толкова по-малко ще ни тежи. Не може да очакваме, че само заради едното име и славните традиции в миналото ще мачкаме всички наред. Обвинявате Стойчо и Гонзо, но ако така лесно с трици се ловяха маймуни, то те би трябвало да могат да постигнат търсените от вас резултати с който и да било отбор. Защо Стойчо достигна до 1/8 финал в ЛЕ с Лудогорец, а не го направи с Миньор или Монтана? Именно защото са от значение и условията при които работиш, възможностите с които разполага клуба. Да случва се понякога малки отбори с по-скромни възможности да напрват някой фурор както стана тази година с Лестър, но това са изключително редки случай и са в резултат на редица благоприятни за тях обстоятелства.
Така. Мислиш че само за Левски важи това???? Ми, едва ли. ЦСКА ни бие вече не знам колко мача а при тях пари - ЙОК?? Тук издишаш много. Аз не искам да идва Локо Пловдив на Герена и от 2:0 да прави 2:3. Те и при тях парите са много, така ли? Аз не искам Пирин да изпуска дузпа на Герена в 90-та мин при 0:0 или да треперя от Берое или Монтана. Толкова много ли искам? Това ли е правилният път???? Гонзо води футболисти и треньори. Не може да купим онзи от Нигерия не му знам името щото игра в три мача по 15 мин и накрая да забележат нашите капацитети че всъщност той не ставал????
Това ли е нормално и за това ли да го оставя Гонзо. Кой друг човек е имал толкова дълъг периода на провали в Левски. Да, вече се смениха поколенията и за по-малките е нормално Левски да е толкова посредствен ама за мен не е ...
Ами именно затова ЦСКА сега е там където е. Взимаха футболисти които не са им по джоба и трупаха дългове след дългове за да могат да бият Левски и да са в играта за титлата. Е сега си плащат за тези победи срещу Левски. Аз не искам по този начин да се случват нещата и след 2 години да кацнем на тяхното положение.
Относто футболистите които се водят - ами те са такова защото са поне 7-8-10-ти вариант за дадена позиция и преди това са отказали много други които вероятно са по-добри, но не им се играе в България и при условията които Левски може да им предложи.
ico49 написа:Ти ако беше истински Левски немаше да пишеш глупости против отбора а беше вчера на мача или само висиш по цял ден пред компа а що не се фанеш с оня от Япония и курдов направете си парти или голо хоро.писна ми от псевдолевскари
Аз съм ходил на повече мачове на Левски отколкото ти си бил. Андрей да не би да не е истински Левскар? Не този този от двойката смешници в УС. На колко мача е ходил последните години????? Не си човек на който дължа обяснение какъв Левскар съм. Със сигурност съм направил на 10000%, повече за Левски от теб. Със сигурност моето семейство е градило този отбор а ти ... ти си просто глупав и няма как да разбереш.
Що не се гръмнеш или стани от славия.
Като толкова ви е грижа за Левски разходете се до СК Раковски и виж на какво ги учат "бъдещето" на Левски.
Тогава ще разбереш какво точно да очакваш от Левски в следващите години , може би десетилетия.
Любопитно ми е колко от вас са стъпвали на Раковски по време на тренировка на ДЮШ ?!
Тогава ще разбереш какво точно да очакваш от Левски в следващите години , може би десетилетия.
Любопитно ми е колко от вас са стъпвали на Раковски по време на тренировка на ДЮШ ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.