Левски (София) -Локомотив (Пловдив) | 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vladu
Контакти:

Re: Левски (София) -Локомотив (Пловдив) |10.05.2016г. 20:30ч

Мнениеот vladu » 10 май 2016 22:50

валкареджио написа:Кредитния милионер и на батето личен приятел другаря Камиларски ли е Крушарски ли е засега познава цифрата 2 ,но да видим през второто полувреме!Как може на тоя симпатичен отбор от Пловдив все такива президенти да им се падат, коко динев,магарешки,камиларски,георги илиев.

Ко викаш, я пак?? :) :) :) :)

Потребителски аватар
nikistlp
Контакти:

Мнениеот nikistlp » 10 май 2016 22:51

LSFC 1914 написа:Нали Локо щеше да ни бие? Какво става с тях? :lol: :lol: :lol:

А!!!
То стана!!!

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 10 май 2016 22:53

Бат Стойчо направи Лудогорец за втори път шампион под негово ръководство. :) :) :)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 май 2016 22:53

THE G.A.M.E написа:
korteneca написа:Вече започнахме да се радваме на загубите и да търсим оправдания във всичко. :oops: За нас терена явно всеки мач е труден ... :oops:

Колега, някъде из този форум мернах един подпис, който гласеше нещо от сорта: "Ако не можеш да подкрепиш отборът, когато губи, не го прави, и когато печели".

;)

Къде ли от седмици чета писания как нещата се подобряват и колко много разбирате от футбол? Аз отбора ще си го подкрепям въпреки тази и всяка друга загуба, но това не значи да я приема с лека ръка и да се радвам докато виждам как лятото ще се осерем в Европа с тази игра, а може би и в първенството след това...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 май 2016 22:55

korteneca написа:
sin4ec написа:
korteneca написа:Вече започнахме да се радваме на загубите и да търсим оправдания във всичко. :oops: За нас терена явно всеки мач е труден ... :oops:

Има загуби, за които някак не отива да скърбиш особено. Аз написах в началото на темата нещо, ама кой да чете?

Ти ли ще определяш за какво да скърбя? Искам отбора да играе футбол, а не това подобие на футбол. Не се спряхте да се правите на спецове и да сипете оправдание след оправдание, а когато се насрахме при спечелен мач нагло да се радвате, че сме прецакали някой друг. 8-) После пак ходете да определяте кой колко бил фен на отбора. ;)

Нищо не ти определям, говоря по принцип. Извинявам се, ако е прозвучало като определение-не трябваше да ползвам този израз и в това наклонение. Аз неслучайно не бях на този мач. Левски игра футбол, и то красив футбол до 2-0. След това заваля дъжд, подценихме ситуацията и така стана...много тежка загуба, направо не мога да заспя след нея!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 май 2016 22:59

sin4ec написа: Нищо не ти определям, говоря по принцип. Извинявам се, ако е прозвучало като определение-не трябваше да ползвам този израз и в това наклонение. Аз неслучайно не бях на този мач. Левски игра футбол, и то красив футбол до 2-0. След това заваля дъжд, подценихме ситуацията и така стана...много тежка загуба, направо не мога да заспя след нея!

Другия път да се откажем от мача, ако атмосферните условия не са перфектни за нашите играчи... Айде стига, вече започнаха да писват на всички тези оправдания. ;) Оф... Все едно споря с фенове на Славия! :|
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 май 2016 23:01

Синчец, тиа манафи първото полувреме още трябваше да са на 4ка. Тоя Краев изпусна 4чисти гола първото полувреме. Добре, че.беше Сашо да му покрива .... и тоя му се дърви второто полувреме. Тая маймуна Нар не е за Левски. Тоя пич бъде ли затворен е довеждане. Пас назад и довиждане. Скоро бне.ми.бяха късали така нервите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2016 23:01

korteneca написа:Къде ли от седмици чета писания как нещата се подобряват и колко много разбирате от футбол? Аз отбора ще си го подкрепям въпреки тази и всяка друга загуба, но това не значи да я приема с лека ръка и да се радвам докато виждам как лятото ще се осерем в Европа с тази игра, а може би и в първенството след това...

Напротив, загубите трябва да се приемат философски, особено когато са при форсмажорни обстоятелства.

Мисля че ясно показахме, че можем да играем хубав ( да не кажа и по-силна дума, която ще е на място ) футбол през първото полувреме.
Не ние вкарахме голове без положения.
До онзи ден имаше критики, че не правим положения и бием със случайни голове, днес, кой от кой по красиви попадения + още няколко стойностни атаки.
Щом можем да играем по начин, който показахме през първите 45 мин. аз съм спокоен.
Пък ти си бъди песимист и се нерви за глупости, щом от това се чувстваш добре. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

tstoyanov
Контакти:

Мнениеот tstoyanov » 10 май 2016 23:03

sin4ec написа: Нищо не ти определям, говоря по принцип. Извинявам се, ако е прозвучало като определение-не трябваше да ползвам този израз и в това наклонение. Аз неслучайно не бях на този мач. Левски игра футбол, и то красив футбол до 2-0. След това заваля дъжд, подценихме ситуацията и така стана...много тежка загуба, направо не мога да заспя след нея!

Шефе, всяка загуба на Левски е тежка! Левски не може и не трябва да влиза в такива схеми с подарени мачове! По-добре ще се чувствам, ако Левски е паднал, защото е слаб. Но тази вечер Левски падна, защото влезе в тото схеми! СРАМ И ПОЗОР!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 май 2016 23:04

За мен това беше най - добрия мач на Левски, особено първото полувреме. Създадоха куп полужения, играха агресивно. Резултат както стана 2:3, така можеше да бтде и 8:2. Този мач футболистите просто бяха разкрепостени в играта си и се поддадоха на емоциите от първото полувреме. Локо не направиха почти нищо като игра, освен, че имаха две положения, но вкара 3 гола.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”