Монтана (Монтана) - Левски (София) | 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) | 06.05.2016г. 18:00ч

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 23:04

Sinite ot Sofia написа:На фона на тая тор да се акцентира върху това, че не сме били с 5 гола е неадекватно (а и не е като да нямахме 5,6 ситуации). Но от друга страна, едва ли всички са играли някога футбол, за да знаят един такъв "терен" какво всъщност представлява. Тревата мека, а някъде и липсва = топката се движи ненормално бавно, или подскача. Ще кажете, че е такъв за двата отбора.. на теория е така, но лаиците ( във футболно отношение) дали осъзнават, че това изравнява силите.
Тундето прегаря жестоко и това му пречи в момента. Този е нешлифован диамант.. много качества и потресаваща липса на тактическа дисциплина ( какво са играли там в Нигерия?!). Да стоиш 10 секунди в явна засада и да се чудиш защо не ти я подават...
За селекцията - два бека ( ляв и десен), вътрешен халф тип плеймейкър и крило!

Тунде не прегаря, а Стоев неслучайно му дава по 15 минути! Аз месец и кусур обяснявам, че не е готов тактически, ала никой не ми вярва. В Нигерия играят природен футбол, но Тунде до два месеца е готов-млад е, иска да се учи и се учи. Този ще ги пори като риби, но всичко с времето си! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 май 2016 23:43

eelche написа:Да си втори е да бъдеш първият от тези,които са загубили - Аертон Сена

Ако ВИЕ като фенове на Левски се радвате,че сме завършили втори и сме се класирали за ЕКТ,то мисията на ЕЛ ИНЖИНЕРО е изпълнена - съсипването на Левски, тип "славизация".

Преди 6 - 7 години щяха да валят оставки, а медиите 3 дни да гърмят за ТРАГИЧНАТА игра на отбора...От гранд тоя глупак Рензо ни превърна в посредствен отбор с посредствена селекция и посредствена игра.Треньорите с които ЕЛ ИНЖИНЕРО работеше бяха също посредствени.

Бог да прости Левски с тая игра,сърцето ме боли и ми е мъчно за моя си отбор,който ми е докарал толкова много радост!

Моля се на Господ, ако има мислещи хора в Борда на директорите да им посочат вратата на тия двамата тъпунгери.АМИН!

От 4-5 години насам, сега са пръв път имаме отбор, а не сбирщайн. За да тръгне отборът нагоре има две неща, които трябва да се направят: Първото е да се не се допускат в управлението на отбора нито Гонзо, нито НСПП, единият нищо не разбира от това, другият води отбора в едни схеми, които нямат нищо общо с футбола, а откакто е и солташак с дерибея от селата около Мелта.... И второто е да се върне възможно най-бързо в отбора Аниете.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 май 2016 12:21

Der Schmarotzer написа:
eelche написа:Да си втори е да бъдеш първият от тези,които са загубили - Аертон Сена

Ако ВИЕ като фенове на Левски се радвате,че сме завършили втори и сме се класирали за ЕКТ,то мисията на ЕЛ ИНЖИНЕРО е изпълнена - съсипването на Левски, тип "славизация".

Преди 6 - 7 години щяха да валят оставки, а медиите 3 дни да гърмят за ТРАГИЧНАТА игра на отбора...От гранд тоя глупак Рензо ни превърна в посредствен отбор с посредствена селекция и посредствена игра.Треньорите с които ЕЛ ИНЖИНЕРО работеше бяха също посредствени.

Бог да прости Левски с тая игра,сърцето ме боли и ми е мъчно за моя си отбор,който ми е докарал толкова много радост!

Моля се на Господ, ако има мислещи хора в Борда на директорите да им посочат вратата на тия двамата тъпунгери.АМИН!

От 4-5 години насам, сега са пръв път имаме отбор, а не сбирщайн. За да тръгне отборът нагоре има две неща, които трябва да се направят: Първото е да се не се допускат в управлението на отбора нито Гонзо, нито НСПП, единият нищо не разбира от това, другият води отбора в едни схеми, които нямат нищо общо с футбола, а откакто е и солташак с дерибея от селата около Мелта.... И второто е да се върне възможно най-бързо в отбора Аниете.

Напълно съм съгласен с теб,само имам едно възражение- не съм гледал Аниете ,но от това което знам за него в момента е в доста слаба форма и няма нищо общо с футболиста от преди 1 година - до момента за цял сезон има 1 гол и 1 асистенция.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 май 2016 12:37

За мача- напълно заслужена победа за нашите. Играхме по-добре и напълно закономерно спечелихме и то при положение ,че играхме на един изключително тежък терен. За мен играч на кръга е Б.Краев - изработи две 100% ситуации , при втората от които стана и гола. Прави впечатление ,че създадохме доста абсолютно чисти положения , за съжаления липсата на прецизност и концентрация в последния момент ни лишиха от повече голове. Тук трябва да отбележа и че съдията не даде чиста дузпа за Монтана.
Това ,което ми прави впечатление е доста силната преса ,която нашите упражняват още в полето на другия отбор тук е мястото и да спомена доста подобрената физическа подготовка на нашите. Определено нашите чисто физически доминираха. Прави впечатлени ,че дори "торба с кокали" като Бедоя изглежда прилично,а Краев доста се е нялял и то при положение ,че той още расте( в буквалния смисъл на думата- в момента е някъде 187-188 см), което е залог в бъдеще че може да бъде пробван и като централен нападател.
Единственото в негативен план бих отбелязал представянето на М.Карнер - преди не беше особено бърз,но го компенсираше с добро пласиране , но вчера определено не игра добре , беше много бавен.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 май 2016 14:30

Терена си беше тежък. Факт. Но и нашите не играха кой знае какъв футбол, че да се радваме толкова. Накрая даже трябваше да се трепери да не изравнят. Оставащите мачове са идеални за обиграване и пробване на нови схеми, тактики и т.н. Това е моето скромно мнение и няма смисъл да навлизам в подробности след като виждам, че голяма част от футболните експерти вече са обявили мача за много добър, а играта за супер. Само Левски!!! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2016 18:03

korteneca написа:виждам, че голяма част от футболните експерти вече са обявили мача за много добър, а играта за супер.

Няма такова нещо. :lol:
Прекалено силно обобщение, за положителните отзиви. :)

Просто отбелязваме, че е много трудно да се създадът читави голови ситуации, след комбинации по-земя, на подобен терен.
А нашите създадоха такива, и то няколко, което говори за настоятелност и планираност за подобен футбол.
Похвално е, защото на такова игрище най-лесно щеше да е, да сипем топки към Христов. ;)

Междудругото, точно по-този начин ( с изсипани топки ) домакините се опитаха да изравнят.
Ако бяха успели, щеше да е плод на случайност.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 май 2016 18:09

THE G.A.M.E написа:
korteneca написа:виждам, че голяма част от футболните експерти вече са обявили мача за много добър, а играта за супер.

Няма такова нещо. :lol:
Прекалено силно обобщение, за положителните отзиви. :)

Просто отбелязваме, че е много трудно да се създадът читави голови ситуации, след комбинации по-земя, на подобен терен.
А нашите създадоха такива, и то няколко, което говори за настоятелност и планираност за подобен футбол.
Похвално е, защото на такова игрище най-лесно щеше да е, да сипем топки към Христов. ;)

Междудругото, точно по-този начин ( с изсипани топки ) домакините се опитаха да изравнят.
Ако бяха успели, щеше да е плод на случайност.

ИзображениеИзображениеИзображение
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 09 май 2016 00:00

Пичове,на заплата ли мрънкате или просто друго не можете ? Победа ,която е задължителна и с такива отбори се постига трудно особено на такъв вид поляна.Преди мрънкахте,че не взимаме тези ''задължителни'' мачове ,а сега ,че не било с по 10-0 на терен труден и за паша на крави.... За Тунде само ще кажа,че водих същите спорове с мой познати за Жо , като те твърдяха ,че е джудже,негър,грозен и т.н , но си личеше във всяко докосване,че има много футбол в него просто идваше в един друг свят. Адениджи е подвижен,силен и има головия инстинкт ! Въпрос на време е ,а може би и година-две да стане много,много качествен играч от който може да изкараме и дивиденти освен поредната неустойка. Не знам как очаквате от човек идващ от един различен свят за два месеца да свикне на стила на игра ,климата и хората тука... Единствено бих обвинил Стойчо,че е много страхлив и Менголо ,който вече има опит в Европа съвсем спокойно ако е добре физически може да започва вместо Нар.Миналата година чакаха 3 крила на скамейката и той пускаше Мики и иска тези футболисти като ги пусне да имат някакво самочувствие при положение,че са 3 ти избор след Орачев,който е адски слаб футболист.
П.П. Повече си подкрепяйте отбора и вземете да се появите на стадиона,че мачовете с Лц са рядко и тия футболисти не знаят дали играят пред публиката на Левски или на Славия. По-малко рев,повече подкрепа !

Върни се в “Левски”