Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2016 08:31

Доктор Н написа:
www_ivailomusic_com написа:Риторичния ми въпрос тук е каква е ролята на Тръста и НКП в управителния съвет като проводник на обобщената позиция на привържениците? И защо тези две институции не изразяват реално позицията на мнозинството от феновете като точно това е тяхната функция?
Всяка организация, изразява единствено настроението на мнозинството от своите членове. Тръста и НКП, ясно заявиха позицията си.Тя не е променяна. Оставки се искат на Герена, а не по форуми и от "журналисти".

Хората които не сме част от тези организации нямаме ли право на мнение?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 апр 2016 09:43

milen.hristov написа:
Доктор Н написа:
www_ivailomusic_com написа:Риторичния ми въпрос тук е каква е ролята на Тръста и НКП в управителния съвет като проводник на обобщената позиция на привържениците? И защо тези две институции не изразяват реално позицията на мнозинството от феновете като точно това е тяхната функция?
Всяка организация, изразява единствено настроението на мнозинството от своите членове. Тръста и НКП, ясно заявиха позицията си.Тя не е променяна. Оставки се искат на Герена, а не по форуми и от "журналисти".

Хората които не сме част от тези организации нямаме ли право на мнение?

Естествено че имаме.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 апр 2016 10:43

milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:
tevez написа:Стоев призна, че пари за селекция все още не се знае дали ще има, затова и не се работи по нея.

Любопитно ...
Ако е така, трудно ще му намерят качествен заместник.
И съответно, ще е голяма простотия махането му.

То при нас има наплив от навлеци, само когато се надуши, че в Клуба има излишни кинти.

Ако е вярно категорично се пита къде отиват парите от тези спонсори, и каква работа върши директорът.

Покриват се задължения, плащат се неустойки, пари за заплати, премии, лагери и т.н. Ние от трансфери не изкарваме пари. В същото време се разделяме по взаимно съгласие с Диаби, Махмудов и не знам си кой. Нали не си мислиш, че отиват усмихнати в офисите и казват "беше ми приятно, че поритах, не се притеснявайте, че имам договор за още година и половина, няма никакъв проблем, хубав ден ви желая". Плаща се на тях.... въпреки спонсорите финансовото ни състояние не е добро. Трябва и сектор да се изплаща, а козирката още не е готова. Сега ще дойде времето за лицензиране, ще се сетим, че трябва да внесем бързо над 1/2 милион.....

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 апр 2016 14:55

Ае няма кво да си кривим душата. За нашата действителност 25 лева са доста. Има хора, които карат седмицата с тия пари...(някои и повече :()
С пакетите са по-приемливи, но има много хора, за които събота и неделя са почти винаги работни дни.
От друга страна, говорим за "Левски. Да, в много неприятен момент сме. Сигурен съм, че всеки може да изброи доста неща, които не му харесват, карат го да се чувства зле, мислейки за състоянието на отбора и т.н. Но всъщност изборът би трябвало да е направен отдавна. Говорим за историческо събитие, което ще разказваме на идните поколения левскари. Говорим за това да сме част от историята на клуба, който обичаме.
Между другото, като чух интервюто на Прохазка след мача с Ботев...настръхнах! Да научи български на такова ниво...поклон (да, знам, че го знае от бая време, но всеки път ми става хубаво, че се е постарал)! Такива личности трябват на "Левски"!
Само "Левски"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Kan4ara
Контакти:

Разсърдили ми се легендарен Гонзо и усмят Стойчо

Мнениеот Kan4ara » 10 апр 2016 18:42

Разсърдил ми се легендарен Гонзо, разсърдил още заплашил с тежка оставка. А покрай него засмян Стойчо сълзи рони и за нова селекция опява. А играта на Левски, мила моя майно льо, куц кон до магаре, менте до ментето...Разсърдил ми се напет Гонзо и затъжил за бурното Черно море, а солидарен Стойчо припява тежко тежко за тъз черна треньорска неблагодарност.
А за терзанията на обикновения син фен никой нехае. И каква стана тя? Баш виновниците за дереджето на славния клуб излязоха жертви на голямото напрежение и непосилно високите критерии. Ами, господа, и за децата е ясно, че в Левски никой няма да те чака да разтягаш локуми и чертаеш планове за след N на брой години. Независимо от мястото ти в клубната история или пък легендарната ти аура. Защото всички си спомнят първите мачове под ръководството на Мъри и Наско, издънката с Беверен и мощния запалянковски вой за незабавни оставки. А сега какво е – нечуван медиен и фенски комфорт и пълно обгрижване и угаждане на всички прищявки от страна на ръководството на клуба. Тук могат да бъдат дадени и още примери в тази насока, като емблематичен остава този с клубната легенда Емил Велев – Кокала и освобождаването му след шампионска титла и разгромен мач в евротурнирите над андорски отбор. А наглецът Стойчо ми заревал за лятна селекция и нови попълнения при положение, че на въпроси относно бъдещето му мънка като петокласник на изпит по физика. А пък спортният директор, тъй като е нежна душа, го дава още по – сърдито и даже решил да отсвири спортните медии, защото го цитирали погрешно. Но за какво са му на Стойчо нови попълнения? Това с вземането на 6 – 7 играча на полусезон ни е до болка познато. От тези горните поне половината задължително са гледани единствено на клипчета в YOUTUBE и задължително са свободни агенти. И само си помислете – кой читав футболист ще стои без отбор по средата на сезона и ще чака подадената му от ФК Левски ръка?! С този модел на селектиране и с тази практика на перманентна трансферна въртележка, моментното състояние на отбора е напълно логично. По този начин в Левски на всеки 6 месеца се чудят какво да правят с „менголовци” и „наровци”, а след известно време уверявам ви и с „адениджевци”.
Иначе ултиматумът от ръководстовото за спечелване на всички мачове до края на шампионата (циничен до перфидност) и подобряване на игровата постановка на отбора, продължава да виси с пълна сила. Събирането на пълния комплект точки без цялостна промяна на облика обаче е напълно лишено от смисъл. В същото време игровото поведение си е същото, колкото и на някои да им се иска два фойерверка да са симптоматични за един събирателен облик. Видя се отчетливо, че Георги Костадинов е жизненоважен в средата на терена, че Прохазка е константна величина, че Венци Хрисов търпи положително развитие, че Левски на мач допуска поне 2-3 хиляда процентови положения за гол и че Божо Краев по никакъв начин не оправдава титулярното си място. Оттам нататък нищо нестандартно и иновативно. Показателни са мачовете на ЦСКА и Левски срещу Берое. От едната страна агресивност, висока преса и разнообразна контраатака, от другата – пълен игрови дисбаланс, мъчително нападение и опълченска защита, при която глави се пукат, кости се трошат, а топката вие на умряло от кюскане и нариване.
А спортен директор и треньор начумерени и сърдити, очи проклинат цяла вселена. Ама гредата в окото никой не я вижда.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 10 апр 2016 20:02

Sardukar написа:Ае няма кво да си кривим душата. За нашата действителност 25 лева са доста. Има хора, които карат седмицата с тия пари...(някои и повече :()
С пакетите са по-приемливи, но има много хора, за които събота и неделя са почти винаги работни дни.
От друга страна, говорим за "Левски.

А, защо някой, който не може да си го позволи иска да си закупи билет за най-добрите места, в най-новия и най-добър сектор в страната? Има опцията да седне седне във В или Б за по-малко пари. И аз искам да ходя на море в Бали или на Малдивите, ама като ми е скъпо не рева за това турагенциите - отивам там където мога да си го позволя. Съответно качеството не е такова, но и цената не е.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2016 20:38

Kan4ara написа:Показателни са мачовете на ЦСКА и Левски срещу Берое. От едната страна агресивност, висока преса и разнообразна контраатака, от другата – пълен игрови дисбаланс, мъчително нападение и опълченска защита, при която глави се пукат, кости се трошат, а топката вие на умряло от кюскане и нариване.

Какво е показателното от два различни мача, в два различни турнира, в които Берое имаха две различни цели ? :lol:

На "Герена" старозагорци търсиха точката, като се браниха с 10 човека, после бе напълно нормално да тръгнат в атака, с човек повече и при негативен резултат, което пък прави още по-нормално поведението на Левски, и отдръпването в защита.
Представи си, по-подобен начин са играли отбори като Челси, Реал М. Ювентус и т.н.

В мачът за Купата, Берое имаха коренно различно поведение и мотивация.
Атакуваха с 8-9 човека, очевидно подценявайки съперника си, в такъв случай е нормално при малко по-сериозен отбор от среща, да попаднат под ударите на контра-атаката.

Ако караме по-твоята логика, Левски е много по-силен от Лудогорец, щото бихме Ботев с 3:0, а разградчани с триста зора ги биха само с 1:0.
К'во като са различни мачове, к'во като имаме и различна настройка, поведение и т.н. от Ботев.
Мчи тъй де. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 апр 2016 20:54

Киро Пора написа:
Sardukar написа:Ае няма кво да си кривим душата. За нашата действителност 25 лева са доста. Има хора, които карат седмицата с тия пари...(някои и повече :()

А, защо някой, който не може да си го позволи иска да си закупи билет за най-добрите места, в най-новия и най-добър сектор в страната? Има опцията да седне седне във В или Б за по-малко пари. И аз искам да ходя на море в Бали или на Малдивите, ама като ми е скъпо не рева за това турагенциите - отивам там където мога да си го позволя. Съответно качеството не е такова, но и цената не е.

Може би, защото гледаш съвсем различно на нещата. Не е важно сектора да е само за хората с по-големи възможности, а да се пълни и изплаща. Така като пращате хората по В и Б ще има да се изплаща от правнуците ни. Привличането на колкото се може повече хора в сектора за мен е задължително както и подобряването на играта на първия отбор, което пък ще върне доста хора на стадиона. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2016 08:37

korteneca написа:
Киро Пора написа:

Може би, защото гледаш съвсем различно на нещата. Не е важно сектора да е само за хората с по-големи възможности, а да се пълни и изплаща. Така като пращате хората по В и Б ще има да се изплаща от правнуците ни. Привличането на колкото се може повече хора в сектора за мен е задължително както и подобряването на играта на първия отбор, което пък ще върне доста хора на стадиона. 8-)

Марешки им показа как се прави бизнес без големи надценки, цел привличане на повече клиенти и печалбата да идва от по-големият им брой, за сметка на възможно най-ниската цена.
Разбира се най-важното е да се подобри качеството на продукта, иначе и 3 лева да струва няма кой да го купи. То е и много просто, след като хората по телевизията видят, че качеството е станало по-добро и продукта си заслужава(за това трябва мачовете да се предават абсолютно безплатно по телевизията, достигайки до максимално много хора), тогава и фенът ще се върне на стадиона, след някоя титла може вече и да си позволиш по сериозно качване на цените на билетите.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 апр 2016 09:15

Борат пак се появи в медийното пространство. Очаквам нови черни дни за отбора.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”