Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот drvasko98 » 09 апр 2016 14:21

Киро Пора написа:Ограда остава докато минат комисиите, а след края на сезона ще я махнат. А, това за българския Хилзбъроу... :shock:

Препратката е ясна, за който знае историята. Там точно оградите (естествено и надпродадения сектор) стават причината за трагедията. Затова в последствие ФА реши да махне оградите, да промени цялостната система за сигурност и даде срок, май около 5 години отборите от висшите нива да си направят стадионите само за седящи. Ние се развиваме наобратно като слагаме огради и клетки. Това показва как се развиваме и като хора.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2016 14:45

Киро Пора написа:Ограда остава докато минат комисиите, а след края на сезона ще я махнат. А, това за българския Хилзбъроу... :shock:

Доколкото знам, оградата е задължително изискване за лицензиране на стадиона (освен ако от тази година няма промяна), а да я махнат след края на сезона...то тогава няма да има смисъл от нея.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

KanKor
Контакти:

Мнениеот KanKor » 09 апр 2016 15:38

Кашчей написа:

Доколкото знам, оградата е задължително изискване за лицензиране на стадиона (освен ако от тази година няма промяна), а да я махнат след края на сезона...то тогава няма да има смисъл от нея.

И как тогава трибуна "Моци" отговаря на такова изискване?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2016 16:09

KanKor написа:
Кашчей написа:

Значи не отговаря, ако (както споменах) не са го променили, но аз поне не е съм чувал или чел за такава промяна.
Може би, защото Разград (според вас) е село, а на селските стадиони не е задължително да има огради между публика и терен...знам ли :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

KanKor
Контакти:

Мнениеот KanKor » 09 апр 2016 16:42

Кашчей написа:
KanKor написа:
Кашчей написа:

Значи не отговаря, ако (както споменах) не са го променили, но аз поне не е съм чувал или чел за такава промяна.
Може би, защото Разград (според вас) е село, а на селските стадиони не е задължително да има огради между публика и терен...знам ли :roll:

Това за селото, си е ваше виждане. Няма изискване за подобна ограда и никога не е имало. Пак питам, ако е имало подобно изискване, как трибуната за "агитката" на "Лудогорец" отговаря на него и как стадиона им е взел лиценз?

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 09 апр 2016 17:55

drvasko98 написа:

Препратката е ясна, за който знае историята. Там точно оградите (естествено и надпродадения сектор) стават причината за трагедията. Затова в последствие ФА реши да махне оградите, да промени цялостната система за сигурност и даде срок, май около 5 години отборите от висшите нива да си направят стадионите само за седящи. Ние се развиваме наобратно като слагаме огради и клетки. Това показва как се развиваме и като хора.

Дори да приемем, че някой ще продаде 10000 билета за сектор с капацитет 6000 посетители, има 6 евакуационни стълби пред сектора, които водят към "пистата", ако приемем, че има такава на Герена. Изобщо, като инфраструктура е толкова различни от Хилзбъроу, че едва ли им смисъл да се споменава. А оградата ще се смени с парапет.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2016 12:24

Айде пак се върза кусур за нещо ... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 апр 2016 18:17

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 11 апр 2016 18:27

Съблекалните и резервните скамейки къде ще бъдат, в сектор А ли? Защото не виждам достатъчно място пред А за резервните скамейки.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2016 19:18

Кашчей написа:

Отново пишете свободни съчинения ;)
Ако ми покажеш, къде е оградата на трибуна "Моци" в Разград ще съм ти благодарен.
Въпросната телена ограда, която е в сектор "А" вече бе написано, че не е свързана нито със сигурност, ни с полиция, ни с изисквания, ни с ръководство на Левски и т.н., дори Тонев ще съдействал за премахването й, но каква е точната причина за същата я знаят малко хора, които помолиха да не им задаваме допълнителни въпроси за същата, за сега ще я има.
Изображение

Върни се в “Левски”