Славия 1913 (София) - Левски (София)| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Победа за Славия
18
25%
Равен
14
19%
Победа за Левски
40
56%

Общо гласове: 72

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Славия 1913 (София) - Левски (София)| 0:0 FT

Мнениеот Der Schmarotzer » 21 мар 2016 22:54

TristaNNN написа:
Der Schmarotzer написа:Само едно не разбрах - защо цял мач не ни дадоха да седнем на пласмасовите седалки? Нали сме си платили билета от десет лева? Защо полицията не ни допусна до тях? Имаше жени и малки деца(някои от тях бяха на по 2-3 годинки), които цял мач трябваше да стоят прави и да се бутат из тълпата. Сигурно пази несравнимите седалки. Ама май не е за това, а искаше съвсем умишлено да предизвика феновете след мача да ги чупят. Слава Богу, че привържениците на Левски, поне в по-голямата си част са нормални фенове и не се подведоха. За тези, които не бяха на мача да поясня - полицията цял мача пази седалките на Венци от публиката, а малко преди края на мача заключи сектора от вън и остави безценните седалки без охрана заедно с куп измръзнали и ядосани фенове повече от половин час, докато файтона с агитката на белите преодоле проблемите на впрегнатите в него кранти и се изнесе от стадиона. Ако действа по този начин в една нормална държава щеше до сега да има доста оставки, ама не би. Дори великите български Джурналисти мълчат като прасе забило зурла в гаванка с ярмичка. За протест на т.н. фенове в ръководството на отбора, заради животинското отношение на ръководството на стадиона в Овча купел, собственика му и полицията към привържениците на Левски също нещо не чувам нищо. За заинтересоваността на останалите рАководители към отношението към собствените им привърженици въобще няма да отварям дума.

Преди началото началото на мача целият сектор В беше опасан с ленти и зорко се пазеше от компетентните органи, като не се допускаше абсолютни никой. При създалото се леко напрежение, компетентните органи поясниха, че секторът е отцепен за майки с деца. :shock: Сетне, на хората им писна и си завзеха частта от В със старите седалки, но явно решиха(мъдро според мен), че няма нужда да се стига до ексцесии и не счетоха за необходимо да "атакуват" и новата част от сектора. Аз продължавам да си мисля, че това беше долен опит за провокация от страна на домакините, тъй като агитката се настани в Г, а едва ли някой от посетителите на В щеше да почне да троши и пали седалки. Вероятно дебелият се е надявал група хора да избухнат и да атакуват местата с новите седалки, да се намеси полицията, да има палки и ... след мача да говорим само за хулиганщините. Е, не му мина номерчето подло.
Апропо, дайте снимката с прасето да се посмеем малко, че не мога никъде да я намеря из нета. Пробвах да си я снимам за спомен, но поради почти успоредното ми местоположение с плаката, не излезе нищо от фотото. :)

Според мен наистина беше нескопосан опит за провокация от страна на Некои. Що се отнася до сектора със седалките, там имаше само едно дете, което седеше на най-горния ред по средата до двама полицаи. Не даваха на никого другиго, нито на жени, нито на мъже дошли с децата си, а имаше двадесетина човека с много малки деца, да влязат в този сектор. На една жена и стана лошо, а тези умници не й позволиха да седне поне за малко на някоя седалка. Една друга се опита насила да влезе да седне, за малко да я арестуват. Единият от полицаите каза, че имат заповед да не допускат никого в сектора с "новите" седалки, без значение от пол и възраст.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 мар 2016 23:01

Къде е позицията на Левски, за да защити привържениците си в случая? Има седалки, а не може да се припари до тях. Що за отношение към хора е това?

Потребителски аватар
Rudeboy
Контакти:

Мнениеот Rudeboy » 22 мар 2016 08:38

Билетите които ни продаваха, бяха за Г. Тия на входа ги чух да се оплакват, че всички сме с билети за Г, а седим във В. Сигурно за това бяха затворили половината В - за да се чувстват, че са ни прецакали.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 22 мар 2016 08:44

Да попитам как не можахте да победите нашите юноши играхме с 8 млади играча. Евала на руснака не се притеснява да пуска толкова млади играчи. Дано дебелият го остави да работи. Не се оплаква от терени, съдии и други фактори.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 мар 2016 09:19

Моля за коментар от човек завършил съдийските курсове относно ситуациите с отменения гол на Александров и признатия гол на Керчев. За мен, като лаик, положенията са абсолютно идентични.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2016 11:18

wilge написа:Моля за коментар от човек завършил съдийските курсове относно ситуациите с отменения гол на Александров и признатия гол на Керчев. За мен, като лаик, положенията са абсолютно идентични.

Веднага го получаваш. Ситуацията на Александров е 100% засада, при Керчев няма такава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 мар 2016 11:25

Player написа:Къде е позицията на Левски, за да защити привържениците си в случая? Има седалки, а не може да се припари до тях. Що за отношение към хора е това?

Съгласен съм с теб, наистина може да се вдигне малко шум, защото не върви някакъв дебелак да се прави на спортен радетел, а в същото време най-двулично да прави такива провокативно - курвенски номерца на най-многобройните пръвърженици, че рискува следващият път разумът да не надделее и да стане наистина страшно за кочината му. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 мар 2016 14:35

W84me написа:
wilge написа:Моля за коментар от човек завършил съдийските курсове относно ситуациите с отменения гол на Александров и признатия гол на Керчев. За мен, като лаик, положенията са абсолютно идентични.

Веднага го получаваш. Ситуацията на Александров е 100% засада, при Керчев няма такава.

Съдя от това видео. Броячът в момента на удара показва 00:36. Ако имаш завършени съдийски курсове- жалко! Ако изказваш фенско мнение- не го искам.
http://ludogorets.gong.bg/bg-football/a ... dok-369664

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2016 14:38

wilge написа:
W84me написа:

Съдя от това видео. Броячът в момента на удара показва 00:36. Ако имаш завършени съдийски курсове- жалко! Ако изказваш фенско мнение- не го искам.
Изображение

Има проблем с изображението.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 мар 2016 21:17

TristaNNN написа:
Player написа:Къде е позицията на Левски, за да защити привържениците си в случая? Има седалки, а не може да се припари до тях. Що за отношение към хора е това?

Съгласен съм с теб, наистина може да се вдигне малко шум, защото не върви някакъв дебелак да се прави на спортен радетел, а в същото време най-двулично да прави такива провокативно - курвенски номерца на най-многобройните пръвърженици, че рискува следващият път разумът да не надделее и да стане наистина страшно за кочината му. :)

Ето и един интересен коментар по темата. :)

Чичо Венци е голям тарикат с голяма уста, когато става дума за Левски. Левски е начинът му да спечели 5 минути слава.
Обаче сега да видим дали няма да "спечели" и джакпота. Тъй като ни писна вече никой да не брои хората на стадиона живи, търсим начини да защитим правата им. С нас в събота на Славия - Левски беше представител на Съпортърс Дайрект, които от името на УЕФА изпълняват проекта SLO или "Връзки с привържениците". Той е задължителен за лицензирането на клубовете.
Човекът е описал това, което е видял и го е пратил на БФС и УЕФА. Също и до нас. БФС предупреди клубовете само преди седмица, ама чичо Венци си прави оглушки. В доклада, който ще преведем и разпространим, си е описано какво е нарушено и защо е застрашен животът на хората. Хайде сега да видим БФС какво ще направи по въпроса! УЕФА също ще гледа. Висша лига ли? Боже, Господи!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”