Стойчо Стоев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стойчо Стоев
Сега като не бием и Пирин,защото реално по-безидеен Левски отдавна не сме виждали за толкова дълъг период от време,ще видим какво ще запеем...Стоев и Гонзо са вредни за Левски всяка минута през която си стоят на Герена!
Не знам дали е имало досега друг треньор които да е правил селекцията без пари и само от свободни играчи.И наи важното да не е предявявал почти никакви претенции от това.Какъв материал наследи и какво му взеха та да се очакват чудеса.
А да го уволнят и да дойде някой като вуцов, кокала, сухия или Гонзо ще е по-добре, така ли ?
-
- Контакти:
ОСТАВЕТЕ СТОЙЧО СТОЕВ ДА РАБОТИ
Стойностните неща не се правят на всяка цена , а с продължителни усилия по правилно моделирана програма. Стойчо Стоев притежава тези качества - резултатите и играта на отборите които е тренирал доказват това. Може би някой се страхува от нов негов успех.
Re: ОСТАВЕТЕ СТОЙЧО СТОЕВ ДА РАБОТИ
petargeorgev написа:Стойностните неща не се правят на всяка цена , а с продължителни усилия по правилно моделирана програма. Стойчо Стоев притежава тези качества - резултатите и играта на отборите които е тренирал доказват това. Може би някой се страхува от нов негов успех.
Резултатите в кои отбори? Достигнатият 1/8 финал с "Лудогорец" е безспорен голям успех. Тогава помощник-треньор е Георги Дерменджиев. Под чието ръководство на следващата година "Лудогорец" влиза в групите на Шампионската лига, където постигна победа, спечели точки. Поне мен резултатите и играта на другите отбори, където Стоев е бил старши треньор не ме впечатляват.
P.S. Аз не одобрявам смяната на Стойчо Стоев в момента.
- batmanlevski
- Контакти:
Стоев : спокойно ,първенството е дълго "" този не е наред , какво му е дългото то 5 мача минаха остават още 10 !!!!!!!! не само футболистите не познава и не знае кой на какъв пост играе ами не знае и първенството от колко мача е !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
След идването на Стоев в Левски ни се прекъсна шмнпионската серия и отбора заигра трагично, преди него биехме наред и разполагахме с по-малко средства, да се обеси на гредата този нещастник дето съсипа готов шампионски отбор. 

svetli-lz написа:След идването на Стоев в Левски ни се прекъсна шмнпионската серия и отбора заигра трагично, преди него биехме наред и разполагахме с по-малко средства, да се обеси на гредата този нещастник дето съсипа готов шампионски отбор.

Сега сериозно - смяна на треньора ще покаже, че нищо в отбора не се е променило към положително от миналата година. Всички знаем, че хубавите неща искат време, но на никой не му се чака

аз също съм Стоев да остане,без значение на резултатите до края на годината.е почти де.ще изградим отбор едва когато оставим даден тренер,които и да е той поне 2 год да работи.стоев е преполовил това време и резултатите БИ трябвало да ги видим в началото на следващата футболна година.едва тогава при не добро качество на играта може да говорим за смяна на тренер.
искам обаче да обърна внимание на едно нещо което ме дразни вече повече от 10 год.всяка година повтаряме-юноши,юноши и пак юноши.какво виждаме за тези години-един краев(засега).а титуляри трябваше да са поне 5-6 момчета.
ако помните в първите 5-6 мача от годината Стоев, не разбрах само -оплакваше ли се или се хвалеше,но поради известни тогава причини игра с доста от младите момчета(краев,цоневИ,орачев,д.иванов,мисяк илия димитров.....дано не пропоусна някои),спечелихме 8 точки.с тези МЛАДИ„НЕОПИТНИ„ФИЗИЧЕСКИ СЛАБИ футболисти. сега след като сме закупили супер звезди,НОВИ„МЛАДИ„ТАЛАНТЛИВИ И СУПЕР НАВИТИ за Левски,в същите тези мачове, с тези отбори,след една много добра подготовка спечелихме 7т.(тук правя уточнение че мача с ликекс го броя за Х,тъй като не се знае как щеше да завърши в краина сметка).защо по дяволите тогава не използваме тези "некадърни" млади момчета.хем са без пари ,хем ще израстнат,хем некои лев може да донесът.а и най важното -резултатите с тях са по добри отколкото с "батковците им"
искам обаче да обърна внимание на едно нещо което ме дразни вече повече от 10 год.всяка година повтаряме-юноши,юноши и пак юноши.какво виждаме за тези години-един краев(засега).а титуляри трябваше да са поне 5-6 момчета.
ако помните в първите 5-6 мача от годината Стоев, не разбрах само -оплакваше ли се или се хвалеше,но поради известни тогава причини игра с доста от младите момчета(краев,цоневИ,орачев,д.иванов,мисяк илия димитров.....дано не пропоусна някои),спечелихме 8 точки.с тези МЛАДИ„НЕОПИТНИ„ФИЗИЧЕСКИ СЛАБИ футболисти. сега след като сме закупили супер звезди,НОВИ„МЛАДИ„ТАЛАНТЛИВИ И СУПЕР НАВИТИ за Левски,в същите тези мачове, с тези отбори,след една много добра подготовка спечелихме 7т.(тук правя уточнение че мача с ликекс го броя за Х,тъй като не се знае как щеше да завърши в краина сметка).защо по дяволите тогава не използваме тези "некадърни" млади момчета.хем са без пари ,хем ще израстнат,хем некои лев може да донесът.а и най важното -резултатите с тях са по добри отколкото с "батковците им"
Къде го видя този "Шампионски" отбор ?! По-скоро бяхме от калибъра на Слабия... Ако С.С го махнат то кой ще дойде ?!svetli-lz написа:След идването на Стоев в Левски ни се прекъсна шмнпионската серия и отбора заигра трагично, преди него биехме наред и разполагахме с по-малко средства, да се обеси на гредата този нещастник дето съсипа готов шампионски отбор.