Видяхме две различни полувремена и логичен Х.
През първите 45 мин. Левски игра изключително нетипично, с постоянни дълги топки.
Трудно бих се съгласил, че С.С. ги е накарал да атакуват по-този начин, след като в предходните ни два мача имахме по-малко подобни топки, общо, от колкото за това полувреме.
През вторите 45 мин. до към 80-тата мин. играхме що-годе това, което виждахме и харесвахме от подготвителните мачове, но 30-на мин. приличен футбол не стигат.
Нямам идея какво се случва в Клуба, но срещу Монтана и днес, тимът игра сякаш обременен и с липса на желание за победа.
Не искам да си мисля за бойкоти... Но явно тиражираните слухове за смяна, не са случайни.
Тъпо се получава, но да си берат гейлето, ако сменят сега Стоев.
А наследникът му хич и да не си въобразява, и на него може да му се спретне номер по-всяко време.
Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
korteneca написа:drums написа:Абе Гонзо на него все другите са му виновни сега терена бил лош ами като играеха на супер модерния зелен килим на герена защо не биха Монтана ? Ами с Лудогорец пак играха на златен килим и пак паднаха нищо не каза ама сега терена му виновен,че е взел куци коне.Много ми е интересно защо нищо не каза за съдията?!!!!
Тези оправдания с терена са все едно слушам жена. Не ги приемам. Какъвто е терена за нас такъв е и за противника.
Обаче противникът е свикнал да играе на такъв терен, който не е подходящ за техничния футбол, практикуван от "Левски". Освен това футболистите на "Локомотив" познават детайлно терена и знаят при какъв пас в каква бабуна ще се удари топката и накъде ще отскочи, за да заблуди "нашите момчета", мъхъм, така е!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Гледах последните 15 мин. Реших да не се тровя нервите и да си развалям съботата и гледах футбол (Тотнъм Арсенал) а не нещото, което се игра в Пловдив.
Пореден грешен състав на Стоев...знае се, че Де Нойер не е пълноценен, но го пускаме, за да го извадим на полувремето. Играем без нападател, без крила...въобще Стоев няма абсолютно никаква креативност и идейност. Добре, че А група е покъртително слаба и не виждам как ще пропуснем 3тото място...
ПП: Не прави чест на братя Цоневи, ако си тръгнат от Левски без пари...
ПП: Гонзо защо не се оплака от терена след победата на Тича?
Пореден грешен състав на Стоев...знае се, че Де Нойер не е пълноценен, но го пускаме, за да го извадим на полувремето. Играем без нападател, без крила...въобще Стоев няма абсолютно никаква креативност и идейност. Добре, че А група е покъртително слаба и не виждам как ще пропуснем 3тото място...
ПП: Не прави чест на братя Цоневи, ако си тръгнат от Левски без пари...
ПП: Гонзо защо не се оплака от терена след победата на Тича?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Най-добре го е казал Йоргачевич! Респект!
AN71 написа:Мистри написа:Не знам с какви очи и сърца гледате мачовете на Левски/ естествено питам само Левскарите/ , но ми прави впечатление ,че в този форум се заформя едно примиренчество с посредствеността, безволието, безхаберието и откровената глупост, завладяла клуба и отбора.
Вместо да признаем ,че нещата не се получават, от девет кладенеца вода се вади , за да се оправдават всичките напъни -успешни засега - Левски да се превърне в един среднячески отбор .
Щом това прави щастливи доста хора тук, явно аз нещо съм се объркал.
Засрамвам се и млъквам.
А бре и ти не мислиш много много кажи ми колко мача изиграхме горе долу с един и същи състав пък ти като не си премирен и ги разбираш работите аман от разбирачи в тази държава.
Прав си.Не мисля.А ко й "реди " състава?Аз ли, мислителю?

- metodito
- Контакти:
Не искам да си мисля за бойкоти...
Верно ли го мислиш това, човек. Нямам думи. Ако не беше ти, нямаше да продължавам, ама ти мислиш, знам го, а сега сякаш повтаряш чужди думи... Този мач Стоев да не би да се саботира сам, излизайки без нападател? Наистина не виждаш тенденция, че този сопол! о$ира досега всеки важен мач? Това, че започна без деветка беше правилно, така ли? Нар не е за крилото, а е за центъра, така ли? Подмяната на централната защитна двойка е за добро, така ли? Преместването на Краев на отсрещното крило е нещо положително, така ли? Краев е виновен, че е дясно крило? Включването на дефанзивен халф в края на мача с Разград беше адекватно действие, така ли? Поставянето на Прохазка за бек в Разград беше правилно, също беше правилно??? "Левски" излезе в мачовете с Разград и с Локо с нагласа, тактика и подход да победи, така ли? Стоев е треньор за "Левски"? След толкова време няма начин да го вярваш.
Аз почвам да си мисля, че просто защитавате Гонзо. Костов ли не беше. Ратко ли? Още на втория ден като го назначиха отворих тема "Ратко вън!!!" и ми я затвориха. По-късно не се оказах просто прав. Много прав се оказах. Разбери, че Гонзо няма да докара читав треньор, защото той не знае какво му трябва на "Левски". Той си мисли, че не треньора, а тея на терена са важни. Това не е вярно!
Последна промяна от metodito на 05 мар 2016 18:16, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:Гледам как многомилионната селекция на Ман Сити се мъчи срещу последния А.Вила. На Етихад!![]()
Е,и?
На теб не ти ли казаха да броиш пилците на есен?
Трябвало е да си регистрираш акаунт, човекът-оправдание

Днес бях на мача и както се казва мога да коментирам с "високо вдигната глава". Все пак доста пари направих този сезон с прогнози на мачове с участието на отбора от Подуяне. Някой ако ми следи прогнозите и той може да е намазал. Локомотив играха и създадоха добри положения през първото полувреме и можеха да затворят мача до почивката. За такива мачове силите и тактическите им умения стигат за едно полувреме. Все пак основните им футболисти са им на 34-36 години. При геренци имаше трима Футболисти на терена, един посредствен треньор на тъч линията и един прост директор на трибуните. Играчите ги знаете кои са и за съжаление сред тях няма нито един българин - Нар, Прохазка и Йоргачевич. След изравнителния гол имаше нещо като натиск, ама няма идея какво да се прави с тази "плажна" топка. Треньорчето !? Какво да го коментирам ? Вие "сините" фенове, може да сте прости, но поне не сте слепи ! Някой беше написал, че той се радва на равен мач и смените му са да пази резултата. За новия африкански "тигър" никой нищо не може да каже за сега, дори и тези които са го докарали, едва ли са го виждали по спортен екип и за това и аз няма да го анализирам.
Ня трибуните ! Ами...Море от любов ! Така трябва. Любовта ще спаси света. Или поне някой ден ще доведе до поколение. На Лаута са остнали 30-40 човека агитка, а "сините" вместо да харчат отделените от клуба за тях пари, по един лев от всеки билет за хартийки, факли и димки, да вземат да наемат някой да им напише текст на някоя песен с повече от три думи. Хайде със здраве и следете прогнозите
Ня трибуните ! Ами...Море от любов ! Така трябва. Любовта ще спаси света. Или поне някой ден ще доведе до поколение. На Лаута са остнали 30-40 човека агитка, а "сините" вместо да харчат отделените от клуба за тях пари, по един лев от всеки билет за хартийки, факли и димки, да вземат да наемат някой да им напише текст на някоя песен с повече от три думи. Хайде със здраве и следете прогнозите

Кашчей написа:korteneca написа:drums написа:Абе Гонзо на него все другите са му виновни сега терена бил лош ами като играеха на супер модерния зелен килим на герена защо не биха Монтана ? Ами с Лудогорец пак играха на златен килим и пак паднаха нищо не каза ама сега терена му виновен,че е взел куци коне.Много ми е интересно защо нищо не каза за съдията?!!!!
Тези оправдания с терена са все едно слушам жена. Не ги приемам. Какъвто е терена за нас такъв е и за противника.
Обаче противникът е свикнал да играе на такъв терен, който не е подходящ за техничния футбол, практикуван от "Левски". Освен това футболистите на "Локомотив" познават детайлно терена и знаят при какъв пас в каква бабуна ще се удари топката и накъде ще отскочи, за да заблуди "нашите момчета", мъхъм, така е!
Не си прав в случая. За да се пази терена, не се тренира въобще там. Тренират на едно от помощните игрища, а понякога и в Брестник. Официален мач не се е играло на този терен от миналата година. И да са свикнали с някакви бабуни, след дългият лагер в Анталия, със сигурност им са се изпарили "знанията". Като цяло оправданията от тоя тип са само за отбиване на вниманието. Ето, всички спорим за глупости от този род, а не обръщаме никаво внимание на спортно-техничаската част.
Прочее, мантрата за плажната е голям автогол за Гонзо. Ето го и доказателството....

След края на сезона ще бъдем на повече от 20т. От лудогорец
Последна промяна от mikata на 05 мар 2016 18:38, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !