Вратар - номер едно в моето съзнание е Георги Петков. Ще ме извинява Митко Иванков, страхотен вратар и левскар, но изявите на Гошо от "Синята приказка" никога няма да ги забравя. Третият, който заслужава място тук , вероятно е Йоргачевич.
Ляв бек - Веско Минев нямаше шанса да е от по-дълго в отбора, за да видим дали би бил реална конкуренция на Лусио Вагнер. Въпреки всичко аз много харесвам стила, упоритостта и това, че по цял мач не спира да тича, дори и днес на тези 35 години. Третият най-як ляв бек в моите очи е Нуно Пинто.
Десен бек - Живко Миланов заради левскарската кръв и голямото сърце е номер едно. Дъстли Мюлдер го слагам втори. За трети кой знае колко заслужил десен бек не мога да се сетя, но може би бих сложил Мартин Станков, спомням си една-две негови асистенции срещу ЦСКА, оттогава си го харесвах.
Централни защитници - Топчо и Игор няма как да не влязат тук, тъй като те заедно с Гошо Петков "заключиха вратата" на Герена в онези луди години. Ако Рабех беше заложил повече на футбола, отколкото на алкохола , може би щеше да е номер три. Сега смятам, че това място заслужава Илиян Стоянов.
Десен халф - Мечо си е номер едно отвсякъде. След него нареждам Гари Родригез. Ако правилно си спомням Милан Коприваров играеше също там. Него поставям на трето място, най-вече заради онзи гол срещу Оксер.
Ляв халф - много ми е трудно да определя дали да поставя тук на първо място Йовов или Жоазиньо. Ще заложа на "Бижутера" заради това, че е българин и че беше част от "Синята приказка". За трети не мога да се сетя.
Опорни полузащитници. Боримиров, Ричард и Станислав Ангелов.
Атакуващи полузащитници - категорично номер едно е Седрик Бардон - поглед, голов удар, техника - страхотен футболист! Тройката допълват Саша Симонович и Дарко Тасевски.
Нападатели - тук вече ако трябва да изброя само трима ще бъда много затруднен. Емо Ангелов, Гара Дембеле, Домовчийски, Георги Иванов - не мога да ги подредя, всеки от тях имаше различен стил на игра, но ни е носил страхотна радост. С не чак такива качества, но също достатъчно добър и с добра успеваемост беше Георги Чиликов.
Това е от мен, сега очаквам и вашето мнение