olfix написа:Абе това което казваш някъде да съм го твърдял?Просто отговарям кой на кое място е.А колкото до другото-аз следя и Лудогорец .И ако си направиш труда ще видиш с какъв състав бяха,когато биха Стяуа и с какъв,когато направиха равен с Бърно.Аз гледам просто футбола .И трябва да ти кажа,че Левски от контрола на контрола играят все по-зле.Не знам на какво се дължи,обаче е факт.А лудогорец играят един от най-добрите си мачове,откакто ги гледам.Аз искам ние да изглеждаме,като отбор бе,като такъв,който знае за какво е на терена.Не казвам да надиграваме всеки,обаче и срещу превъзхождащи ни,да имаме ясна цел и да се вижда как я изпълняваме.Не е толкова много,повярвай ми:)
Лудогорец не направиха никакви трансфери и са един обигран състав. Това е една разлика между нас и тях. Когато си освободил 6 играча и си привлякъл пак толкова,нормално е да има колебания...
По принцип,като единици,Лудогорец са си по-класния отбор(още не сме видяли как ще изглеждаме с Менголо и Христов). Можем да ги бием само с хъс,себераздаване и някаква тактика. С майсторство - не.