/контрола/ Левски София - Виторул | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: /контрола/ Левски София - Виторул | 03.02. / 17:00ч.

Мнениеот wilge » 03 фев 2016 20:59

blue avalanche написа:Много слабо!!! Ужас!
Ал. Ал. и Лукин сигурно играха най-много с топката. :mrgreen:
Бедоя накрая ТРЯБВАШЕ да вкара,но подходи много несериозно.

Слабо ли? Чакай да дойдат мачовете с делиорманци, морето и заарата. Тогава ще видиш какво е слабо.
Последна промяна от wilge на 04 фев 2016 09:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /контрола/ Левски София - Виторул | 0:0 FT

Мнениеот W84me » 03 фев 2016 23:43

Момчета, Виторул е кандидат за ШЛ. По-леко с изхъврлянията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2016 11:12

W84me написа:Момчета, Виторул е кандидат за ШЛ. По-леко с изхъврлянията.

Е, как бре, щом не са Стяуа или поне Динамо Б. значи са като Сталийска Ма'ала. :lol:

Съвсем ясно се видя, че са много сериозен отбор, 2-ри в Първенство, по-силно от родното, ама тука некои искат победа с 4-5 гола разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 фев 2016 15:14

THE G.A.M.E написа:
W84me написа:Момчета, Виторул е кандидат за ШЛ. По-леко с изхъврлянията.

Е, как бре, щом не са Стяуа или поне Динамо Б. значи са като Сталийска Ма'ала. :lol:

Съвсем ясно се видя, че са много сериозен отбор, 2-ри в Първенство, по-силно от родното, ама тука некои искат победа с 4-5 гола разлика ...

Ами защото видяхме няколко дни преди това, какво направиха със Стяуа тези,с които уж ще се борим за първото място...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 фев 2016 15:26

olfix написа:Ами защото видяхме няколко дни преди това, какво направиха със Стяуа тези,с които уж ще се борим за първото място...

Стяуа на кое място са в Румъния, знаеш ли? Изобщо в какво състояние са в момента?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 фев 2016 15:45

На 3 точки са след Виторул.Ти знаеш ли?:)А преди около месец са ги отстранили,като гости за купата---

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 фев 2016 18:25

olfix написа:На 3 точки са след Виторул.Ти знаеш ли?:)А преди около месец са ги отстранили,като гости за купата---

Убийствена логика, баце, отбор А бил отбор Бе в приятелски мач, отбор Це направил равен с отбор Де, пак в приятелски мач, значи отбор Де е по-добър от отбор Бе, пък отбор А е 3.78 пъти по-силен от отбор Це, а трите заедно, ако хванат четвъртия ще му напълнят шушоните... Не че нещо, ама Лудогорец нали биха Виктория Пилзен? А после направиха равен с Бърно? Какво следва от това според твоята логика? :)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 фев 2016 18:51

Абе това което казваш някъде да съм го твърдял?Просто отговарям кой на кое място е.А колкото до другото-аз следя и Лудогорец .И ако си направиш труда ще видиш с какъв състав бяха,когато биха Стяуа и с какъв,когато направиха равен с Бърно.Аз гледам просто футбола .И трябва да ти кажа,че Левски от контрола на контрола играят все по-зле.Не знам на какво се дължи,обаче е факт.А лудогорец играят един от най-добрите си мачове,откакто ги гледам.Аз искам ние да изглеждаме,като отбор бе,като такъв,който знае за какво е на терена.Не казвам да надиграваме всеки,обаче и срещу превъзхождащи ни,да имаме ясна цел и да се вижда как я изпълняваме.Не е толкова много,повярвай ми:)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2016 19:12

olfix написа:Абе това което казваш някъде да съм го твърдял?Просто отговарям кой на кое място е.А колкото до другото-аз следя и Лудогорец .И ако си направиш труда ще видиш с какъв състав бяха,когато биха Стяуа и с какъв,когато направиха равен с Бърно.Аз гледам просто футбола .И трябва да ти кажа,че Левски от контрола на контрола играят все по-зле.Не знам на какво се дължи,обаче е факт.А лудогорец играят един от най-добрите си мачове,откакто ги гледам.Аз искам ние да изглеждаме,като отбор бе,като такъв,който знае за какво е на терена.Не казвам да надиграваме всеки,обаче и срещу превъзхождащи ни,да имаме ясна цел и да се вижда как я изпълняваме.Не е толкова много,повярвай ми:)

Лудогорец не направиха никакви трансфери и са един обигран състав. Това е една разлика между нас и тях. Когато си освободил 6 играча и си привлякъл пак толкова,нормално е да има колебания...
По принцип,като единици,Лудогорец са си по-класния отбор(още не сме видяли как ще изглеждаме с Менголо и Христов). Можем да ги бием само с хъс,себераздаване и някаква тактика. С майсторство - не.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2016 19:34

Футбола в Румъния от както ги почнаха с разследванията за корупция (то там не са спирали) стабилно е дръпнал ръчната, но пък преборят ли се до някакви нива със същата това ще им даде резултати в бъдеще.
За сега не са толкова пред нас.
Изображение

Върни се в “Левски”