boabbb написа:валкареджио написа:miasanmia1900 написа::)

Няма такъв клуб като нашия...Честно момчета започвам да си мисля,че не може да има толкова некадърни и тъпи парчета в света на футбола дори в някоя бананова република.И стигам до заключението,че може би нещата не се получават нарочно..Знам ли???

Българските мениджъри ни подливат вода ,това е ясно като бял ден.Ако на наше место червените търсеха ЦН щяха с лопата да ги ринат.Всичко това се прави нарочно от мениджърите в България,а те всички са минали през червения отбор и са принадлежащи към ДС .Някой да ми покаже един който е тясно свързан с ”Левски”.Има и едни свързани с Батков,които също ни подливат вода.Всички мениджъри имат връзка помежду си и само един телефон е достатъчен.
Когато започне първенството ще е едно сечене от реферите,та знае ли се.Всички медии са близки до червените и ще почнат едно плюене,все едно не сте свидетели кой отбор е рязан най много от рефери и длъжностни лица.А журналистите се правят на слепи.за едно и също нещо ,нас ни наказват , а Литекс и цска не.Става въпрос за пречупения кръст в Ловеч.Да сте чули да накажат Литекс за същия мач.А цска тази есен също имаше свастики и делегата заяви че нищо не е видял.
Реджи, с тоя пост ми оправи настроението за цяла седмица

Бобър,ти си един от тия дето висиш всекидневно в нашия форум като прани гащи.Бас хващам,че това ти се заплаща.
Сега ако напишеш кое от моето писане не е вярно и се обосновеш.Ако сезатрудняваш питай някой свой работодател ГА ГА, гестапото,фил.кутев,логопеда емчо.