Или медиите се упражняват на гърба на "Левски" (което е по-вероятно) или става дума за някакви далавери. Имаше един клуб, в който пристигаха и си отиваха на килограм футболисти без контрол - плащаха заплати, неустойки и отидоха де им е мястото. Дано не съм прав, но през последните три сезона не помня вече колко футболисти минаха през клуба... Изплатили ли сме им неустойките? Плати ли сме на НАП? Изплатихме сектора? Къде е тръста?
Става ли според вас нещо съмнително? Питам във връзка с новината за възможен трансфер на поредната "черна перла" - тоя от НАК.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Заклет Левскар
Re: Всекидневната около Левски
metodito написа:Или медиите се упражняват на гърба на "Левски" (което е по-вероятно) или става дума за някакви далавери. Имаше един клуб, в който пристигаха и си отиваха на килограм футболисти без контрол - плащаха заплати, неустойки и отидоха де им е мястото. Дано не съм прав, но през последните три сезона не помня вече колко футболисти минаха през клуба... Изплатили ли сме им неустойките? Плати ли сме на НАП? Изплатихме сектора? Къде е тръста?
Става ли според вас нещо съмнително? Питам във връзка с новината за възможен трансфер на поредната "черна перла" - тоя от НАК.
Според мен става това, че колкото футболисти ни напуснаха, толкова горе-долу трябва да привлечем. Досега сме привлекли 5 (Гном

А, на журналята това им е работата. Глеам пишат за някакъв дето Ето'о му е изял хляба и за някакъв Рукавишников

До сега, грубо журналята са спрягали за Левски около 20 футболери(грубо)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
-
ХОЙ за Левски.... ще вкарва доста, като дойде.
- metodito
- Контакти:
Заклет Левскар написа:metodito написа:Или медиите се упражняват на гърба на "Левски" (което е по-вероятно) или става дума за някакви далавери. Имаше един клуб, в който пристигаха и си отиваха на килограм футболисти без контрол - плащаха заплати, неустойки и отидоха де им е мястото. Дано не съм прав, но през последните три сезона не помня вече колко футболисти минаха през клуба... Изплатили ли сме им неустойките? Плати ли сме на НАП? Изплатихме сектора? Къде е тръста?
Според мен става това, че колкото футболисти ни напуснаха, толкова горе-долу трябва да привлечем. Досега сме привлекли 5 (Гномне го броя, защото е пътник), а напусналите са поне 7-8. Като се имат предвид травмите, наказанията, умората, моментната форма и др. - става ясно, че трябва да вземем поне още 1-2 негра
![]()
А, на журналята това им е работата. Глеам пишат за някакъв дето Ето'о му е изял хляба и за някакъв Рукавишников![]()
До сега, грубо журналята са спрягали за Левски около 20 футболери(грубо)
Ми странно ми е. Уж сме задлъжнели. Без малко да ни "опраскат" заедно с ЦСКА и Локо и вместо да заложим на българското и да сме по-скромни, подписваме тригодишни договори с някакви непроверени футболисти, плащаме пачки на някакви съмнителни лица, за да търкат скамейката (Махмуда) и въобще, това няма да доведе до добро.
...в същото време обаче, Стоев есента нямаше 14 равностойни футболиста.
Нападател трябва задължително и там не е препоръчително да се пести. Този от Холандия не знам на какъв пост е, но ако не е централен нападател може да си го спестим.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Хой и Курьор биха спретнали добра атакуваща двойка ......
Щастието щеше да е пълно, ако не бяха изгонили Курдов ....

Щастието щеше да е пълно, ако не бяха изгонили Курдов ....

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Да, и Куро Торес и Кевин Курани да вземем.
James Beattie написа:ХОЙ за Левски.... ще вкарва доста, като дойде.
Да, определено ще бъде голяма забава. Примерно, представи си следното заглавие: "Хой простреля Лицеск, мушна два пъти на вратаря Червенко Оранжевков."

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Красен Кралев: Създаването на Висша лига е единственото правилно решение
Трябва да се създадат правила, които да важат еднакво за всички, отсече спортният министър
Спортният министър Красен Кралев подкрепи идеята на БФС за създаване на Висша лига от новия сезон. Той призова за спирането на компромисите в българския футбол.
"Висшата лига е единственото адекватно решение, което имаме в тази ситуация. То е едновременно и законно и отговаря на реалностите и потребностите на обществените нагласи. Може с много интензивна работа и консултации от тук нататък това да се случи. Веднъж изградени тези правила би трябвало да се спазват. Именно защото не бяха направени компромиси с Локо София, ЦСКА и Литекс, смятам, че от тук нататък нито един клуб не би трябвало да се опитва да мине между капките. Много е болезнено това, което се случи с Литекс, какви инвестиции бяха направени в Ловеч. Толкова много национални състезатели ще страдат сега", коментира Кралев пред bTV.
Трябва да се създадат правила, които да важат еднакво за всички, отсече спортният министър
Спортният министър Красен Кралев подкрепи идеята на БФС за създаване на Висша лига от новия сезон. Той призова за спирането на компромисите в българския футбол.
"Висшата лига е единственото адекватно решение, което имаме в тази ситуация. То е едновременно и законно и отговаря на реалностите и потребностите на обществените нагласи. Може с много интензивна работа и консултации от тук нататък това да се случи. Веднъж изградени тези правила би трябвало да се спазват. Именно защото не бяха направени компромиси с Локо София, ЦСКА и Литекс, смятам, че от тук нататък нито един клуб не би трябвало да се опитва да мине между капките. Много е болезнено това, което се случи с Литекс, какви инвестиции бяха направени в Ловеч. Толкова много национални състезатели ще страдат сега", коментира Кралев пред bTV.
Отново анти синя пропаганда. Във всяка медия и форуми съскат змии.Е колко струва всичко това медиино отровно насаждане че ЛЕВСКИ е виновен за всичко в българския футбол.Е как става така че ЛЕВАКА Стоилов разбърка лаината и още е на работа, и сее отрова и всяка малоумна отрепка продължава да плюе ЛЕВСКИ .....Това не се търпи вече.