Значи ще е нещо такова:
=================Йорго=====================
Бодичека======Ал.Ал.=====Лукин========Мики
=======Костадинов=======де Ноойер==========
Прохазка==========Бурабия==============Нар
==================Бедоя===================
/контрола/ ЛЕВСКИ- Александрия | FT 3-2
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /контрола, 26.01.2015, 17:30/ ЛЕВСКИ- Александрия
Бековете са много слаби. Бодичека гледа за по-малко от 2 сек. да се е разделил с топката, за да не стане някоя суматоха и после да го обвиняват. Ако сте играли квартален футбол, винаги има по някой, който просто го е страх да е с топката в крака, за да не я изгуби, за това гледа да се раздели с нея възможно най-бързо. Предимно да я изчисти. Е, все пак Сашко се води професионален футболист, за това гледа да я подаде на съотборник, но най-често я центрира. Мога да се обзаложа, че ще има или най-много центрирания в мача, или поне ще е на равно с крилата.
Мики е известен с това, че не може да си спира топката, че обича да се "лъже" и да я губи. Иначе, ако му се отвори пространство, тича много с нея и центрира хубаво. В защита е по-слаб и от кварталните футбалери.
Ал.Ал. и Лукин не са сработени. Имам чувството, че ще е яко карамбол в защита днес.
Мики е известен с това, че не може да си спира топката, че обича да се "лъже" и да я губи. Иначе, ако му се отвори пространство, тича много с нея и центрира хубаво. В защита е по-слаб и от кварталните футбалери.
Ал.Ал. и Лукин не са сработени. Имам чувството, че ще е яко карамбол в защита днес.
Орачев не трябва да е в Левски въобще !
- Странджата
- Контакти:
Re: Заклет Левскар
Прав си - написаното от мен беше повече шеговито, ама явно не ми се е удало
. Тео е забавление за мене, а контролата - както писах - контрола - за мене прогнозите са безсмислени, виж обсъждания на вероятни състави, играчи и представяне - повече от уместни!
Приятен ден и победа - все пак гали душата, ако ще и да е контрола
И дано този път сайтът позволи да се гледа от чужбина - предишната контрола беше супер!

Приятен ден и победа - все пак гали душата, ако ще и да е контрола

- blue avalanche
- Контакти:
Re: /контрола, 26.01.2015, 17:00/ ЛЕВСКИ- Александрия
Serafim написа:Значи ще е нещо такова:
=================Йорго=====================
Бодичека======Ал.Ал.=====Лукин========Мики
=======Костадинов=======де Ноойер==========
Прохазка==========Бурабия==============Нар
==================Бедоя===================
Смени местата на Бедоя и Мехди,издърпай го малко назад,избутай Прохазка и Нар малко напред и ще се получи.
Ралке, сега сме 2016 година, ако не знаеш...
Прогноза: 3:1
- blue avalanche
- Контакти:
Serafim написа:Бековете са много слаби. Бодичека гледа за по-малко от 2 сек. да се е разделил с топката, за да не стане някоя суматоха и после да го обвиняват. Ако сте играли квартален футбол, винаги има по някой, който просто го е страх да е с топката в крака, за да не я изгуби, за това гледа да се раздели с нея възможно най-бързо. Предимно да я изчисти. Е, все пак Сашко се води професионален футболист, за това гледа да я подаде на съотборник, но най-често я центрира. Мога да се обзаложа, че ще има или най-много центрирания в мача, или поне ще е на равно с крилата.
Сашо има доста добър дрибъл като за десен защитник. Според мен,малко по-добър от този на Миланов. Не се паникьосва,застава добре,комбинира много добре с Прохазка и изобщо не смятам,че изсипва безцелно топките в нак.поле.
Нито в първата контрола имаше,нито в тази ще има безброй центрирания. Стилът,който Стоев налага е друг.
Все пак не е Марсело,нито Абате,нито Кафу или Р.Карлос. Но аз съм сигурен,че и на тях ще намериш кусури.

- ralka_levskarka
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Ралке, сега сме 2016 година, ако не знаеш...
Ееееми, с тези изпити

То и админите щом не са я поправили..

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Serafim написа:Бековете са много слаби. Бодичека гледа за по-малко от 2 сек. да се е разделил с топката, за да не стане някоя суматоха и после да го обвиняват. Ако сте играли квартален футбол, винаги има по някой, който просто го е страх да е с топката в крака, за да не я изгуби, за това гледа да се раздели с нея възможно най-бързо. Предимно да я изчисти. Е, все пак Сашко се води професионален футболист, за това гледа да я подаде на съотборник, но най-често я центрира. Мога да се обзаложа, че ще има или най-много центрирания в мача, или поне ще е на равно с крилата.
Нали затова е контролата

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Re: /контрола, 26.01.2016, 17:30/ ЛЕВСКИ- Александрия
Бием без проблеми. Нещо като 4-0 ми се върти в главата. Бедоя -2,Бурабия и Станислав Иванов.
Соления въздух,води до фатално оглупяване! A при еклерите до вмирисване!