Никога не забравяйте и го помнете Димитър Димитров -Херо е най-добрия старши треньор в България !!!
1999/00 като старши треньор на Левски е провел 15 мача 10 победи 4 равни 1 загуба 25-10 за 6 месеца 3- пъти уважи розовите ни приятелки !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:DrAvalanche написа:Де Нойер дава интервю в Холандия в което обяснява, че поставената задача за този сезон е класиране за ЕКТ. В Левски в момента има само реалисти и всеки си дава добре сметка какво е положението.
Обаче розовите са се възбудили, защото някаква сръбска пиянка и един нереализиран меркантилен тип са казали нещо. Хайде няма нужда.
Този меркантилен тип не е ли собственик на отбора?
peliforewer написа:Тази вечер в Тема спорт по Ринг тв и Херо и Люпко Петрович казаха много силни думи срещу ръководството и футболистите на Левски,ако и те не обичат клуба,не знам кой го обича тогава.Замислете се за техните думи и не живейте в собствения си измислен свят.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Син до гроб_ написа:peliforewer написа:Тази вечер в Тема спорт по Ринг тв и Херо и Люпко Петрович казаха много силни думи срещу ръководството и футболистите на Левски,ако и те не обичат клуба,не знам кой го обича тогава.Замислете се за техните думи и не живейте в собствения си измислен свят.
По-измислен свят от този,в който си живеете вие, надали има.
Вадихте видеа, убеждавахте ни в правотата, докато всички ви казваха, че не сте прави. Сега ви го казват и най-успелите треньори от новото ви хилядолетие, но вие и на тях намерихте кусури, а само преди година им се молехте да се върнат, няма такива като вас. Така че, направете си изводите какви сте, за какво се борите, и дали не продадохте ценностите си, знаете на КОЙ.
Заклет Левскар написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Син до гроб_ написа:peliforewer написа:Тази вечер в Тема спорт по Ринг тв и Херо и Люпко Петрович казаха много силни думи срещу ръководството и футболистите на Левски,ако и те не обичат клуба,не знам кой го обича тогава.Замислете се за техните думи и не живейте в собствения си измислен свят.
Вадихте видеа, убеждавахте ни в правотата, докато всички ви казваха, че не сте прави. Сега ви го казват и най-успелите треньори от новото ви хилядолетие, но вие и на тях намерихте кусури, а само преди година им се молехте да се върнат, няма такива като вас. Така че, направете си изводите какви сте, за какво се борите, и дали не продадохте ценностите си, знаете на КОЙ.
Само един армеец може да напише толкова глупости на едно място.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Син до гроб_ написа:peliforewer написа:Тази вечер в Тема спорт по Ринг тв и Херо и Люпко Петрович казаха много силни думи срещу ръководството и футболистите на Левски,ако и те не обичат клуба,не знам кой го обича тогава.Замислете се за техните думи и не живейте в собствения си измислен свят.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 27 госта