Безпаричие или безразличие?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Безпаричие или безразличие?
Незнам как точно трябва да го разбирам това ,че Батков няма дори и 120.000лв.Или просто нехае за трансферите в ЛЕВСКИ.Гонзо беше казал,че в ЛЕВСКИ ще се вземат 4/5 нови футболисти.Как ,когато няма дори и някаквиси 120.000лв.А във същото време наши играчи играят по другите отборчета.Наши играчи които сега са ни нужни.Например един Цачев който е със класи над нападатела от СВОГЕ.И много други футболисти от най добрата школа у нас.Школата на ЛЕВСКИ.Аз мисля че е дошло време ,някой от управниците в ЛЕВСКИ да излезе и каже каква е истината и каво е бъдещето.Защото ЛЕВСКИ това сме ние всички отбор,управници и фенове.Ние сме БЪЛГАРИЯ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Re: Безпаричие или безразличие?
И двете приятелю,и ДВЕТЕ!!!! 

по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад
Ае не сте прави драги ми Левскарчета ... Ако беше безразличие нямаше да има ШЛ и Лига Еврапа за вас.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
ами пич, то си е ясно като бял ден!
пари няма, защото у нас футболните отбори са, за да носят печалба на собствениците си, а не за да се инвестира в тях!
за да даде Мустака 120 000 лв, то преди това трябва да е спечелил 1 200 000 лева от клуба!
още не е дал отговор къде се изпариха милионите евро спечелени от европейската епопея на Левски в УЕФА и ШЛ преди няколко години!
пари няма, защото у нас футболните отбори са, за да носят печалба на собствениците си, а не за да се инвестира в тях!
за да даде Мустака 120 000 лв, то преди това трябва да е спечелил 1 200 000 лева от клуба!
още не е дал отговор къде се изпариха милионите евро спечелени от европейската епопея на Левски в УЕФА и ШЛ преди няколко години!

Lyubooo написа:ами пич, то си е ясно като бял ден!
Нали построиха общежитие на герена и тревната настилка смениха , а с останалите пари се издържа клуба

Според мен заради второто.
[offtopic]Емиле, ако може не ми поправяй написаното от мен.
[/offtopic]
[offtopic]Емиле, ако може не ми поправяй написаното от мен.

Последна промяна от Сектор Б на 03 яну 2010 12:31, променено общо 2 пъти.

- Tomislav_Fan
- Контакти:
Според мен основното е безпаричие !! Въпреки всичките си кусури, не мисля че на Батков му е безразличен Левски...просто човека няма пари и това е истината...а както и никой не можем да продадем, съвсем няма как да купим някой...А че Батков си е покрил някои загуби в бизнеса с парите от Лига Европа мисля че е пределно ясно...общо взето мътна работа е любимият ни отбор 

Lyubooo написа:ами пич, то си е ясно като бял ден!
Дал е отговор многократно.За общежитие,за нов автобус ,за глоби заради агитката,за комисионни на мениджъри,за тримата бразилци....... и парите свършиха........
ЕМИЛ написа:Lyubooo написа:ами пич, то си е ясно като бял ден!
Дал е отговор многократно.За общежитие,за нов автобус ,за глоби заради агитката,за комисионни на мениджъри,за тримата бразилци....... и парите свършиха........
Общежитие-1 млн евро,автобус-350 000 евро,глоби-200 000 евро,бразилците-1 милион евро(като от Карлуш си върна парите

Няма,какво да го дискутираме,вече е пределно ясно:ПАРИ НЯМА!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"