Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 14 дек 2015 11:19

Победа за Левски
35
33%
Равен
21
20%
Победа за Литекс
49
47%

Общо гласове: 105

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 20:39

modor написа:
W84me написа:
modor написа:Проблем няма. Просто вие копирате целия линк от видеото :arrow: http://vbox7.com/play:0827764810 . А трябва да бъде копирана само тази част линка :arrow: 0827764810

Работи и с пълния url, api-то им нещо не наред :mrgreen:

Работи... щото ти редактирах мнението :lol:

Всемогъщ си :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2015 20:39

TristaNNN написа:Не видях мнения във връзка с коментарите от страна на коментаторите по платения канал на Диема, та ще си позволя да кажа няколко думи и да споделя мнение.
За моя голяма жалост заболях в петък и не успях да присъствам на мача, та се наложи да изтърпя глупотевините и на тия тъпунгери.
Пристрастни не, ами пристрастни! Клепарят упорито твърдеше, че Бедоя рита, подритва или нещо от сорта Баривиера. Ама беше категоричен, дори след повторенията! Е, аз гледах същият канал и същите повторения - такова ритане или подритване не видях. Също така се твърдеше, и то категорично, че реферът бил показал двоен аршин, неизгонвайки Минев, но вадейки червеният картон на Йонсен. Ситуациите не били различни вика. :lol:
Споделям това, защото тук е моментът да припомним чия е тази телевизия, респективно кому козируват коментаторите, дезинформирайки футболния зрител и сеещи семката на лъжата. Да си знаете, че ни чака много весела пролет, защото напук на неверниците, ние със скромния си ресурс и сърцата игра се намесихме в битката за златото. :)

По време на мача го написах, че Диема пуска антилевскари да коментират мачове, и то домакински , на Левски. Анатема!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 дек 2015 20:39

[quote="peliforewer"][/quote]
Явно червено-оранжевите свински очила ти пречат да видиш истината за ситуацията и по този начин виждаш паралелна "реалност". Двамата скачат за висока топка и двамата си вдигат ръцете, Гаджев е по-добре пласиран и скача с двадесет сантиметра по-високо от кютюка в оранжево, който едва се отлепва от земята. На Гаджев ръката и лакътя не се мърдат в посока на противниковия скачащ, а следват естествено движението на тялото, освен това оранжевият футболист въобще не е в полезрението на синия, чийто поглед е отправен само и единствено към топката, докато оранжевото камикадзе се натъква не там където трябва. Т.е. се опитва да изпроси червен картон на противников футболист. За това в никакъв случай не може да се даде червен картон. Ако съдията е много строг може да даде евентуално жълт картон за непредпазлива игра по невнимание. Червен картон за удар с лакът се дава само ако има умисъл в действието на удрящия играч. Ама тук май има доста незапознати с правила, сред които си и ти. За свирка в полза на единият отбор при скачане с висока топка можеш да видиш и двете ситуация от предния мач първото полувреме, когато Литекс отправиха и единствените си опасни удари към вратата на Левски, и двете ситуации бяха за нарушение сврещу играч на Левски двмата атакуващи ловешки футболисти, за да ударят топката натиснаха защитниците на Левски, но съдийска свирка не последва, вероятно защото съдията в това време правеше свирка на ментора си от този район.
П.П. Само за инфо от януари 1991 г. съм съдия по футбол - един от малкото, който си взе изпита при футболно-съдийската колегия към ЦСКА с пълно отличие при изпитващи двамата близнаци Спасов и Ангелов, Гочо Русев, Митко Чуков, Бойко Беленски и още няколко, на които не им помня вече имената. Така, че по-добре не спори за материя, която не ти е ясна.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 дек 2015 20:42

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:Не видях мнения във връзка с коментарите от страна на коментаторите по платения канал на Диема, та ще си позволя да кажа няколко думи и да споделя мнение.
За моя голяма жалост заболях в петък и не успях да присъствам на мача, та се наложи да изтърпя глупотевините и на тия тъпунгери.
Пристрастни не, ами пристрастни! Клепарят упорито твърдеше, че Бедоя рита, подритва или нещо от сорта Баривиера. Ама беше категоричен, дори след повторенията! Е, аз гледах същият канал и същите повторения - такова ритане или подритване не видях. Също така се твърдеше, и то категорично, че реферът бил показал двоен аршин, неизгонвайки Минев, но вадейки червеният картон на Йонсен. Ситуациите не били различни вика. :lol:
Споделям това, защото тук е моментът да припомним чия е тази телевизия, респективно кому козируват коментаторите, дезинформирайки футболния зрител и сеещи семката на лъжата. Да си знаете, че ни чака много весела пролет, защото напук на неверниците, ние със скромния си ресурс и сърцата игра се намесихме в битката за златото. :)

По време на мача го написах, че Диема пуска антилевскари да коментират мачове, и то домакински , на Левски. Анатема!

Няма антилевскари и пролевскари - има можещи и неможещи коментатори ! Да си спомним Мичмана , лека му пръст !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2015 20:43

Не знам какво е в душите на червените ни приятели.
Единственият начин да съществува отборът им(по техни думи) минава през трупа на Литекс. Е, вчера бе извършено ритуално самоубийство. Те вече по-близко ли са до А групата или - не? :roll:
Последна промяна от NOMER14 на 13 дек 2015 20:46, променено общо 1 път.

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 20:45

Мистри написа:
Coverstar48 написа:
sin4ec написа:
Coverstar48 написа:Никой не страда ,няма за какво.А вие сте на обичайното си място -второто...Как беше? Когато си първи си просто първи,когато си втори си просто Левски....
:)

Не е като на село. Там е добре-ем да станеш първи, ем да не вземеш лиценз и пак на село. Арабия!

Вие и за село не ставате,но това е друга тема,а и няма да я разбереш......

Ами той не е "онзи", който беше казал-"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме."
Така ,че пиши на "онзи", ще се разберете. :lol:

Това е казано от ББ,вашият владетел в сянка-с него няма за какво да си пиша,виж ти можеш-нали си го обичкате....

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 дек 2015 20:46

NOMER14 написа:Не знам какво е в душите на червените ни приятели.
Единственият начин да съществува отборът им(по тейни думи) минава през трупа на Литекс. Е, вчера бе извършено ритуално самоубийство. Те вече по-близко ли са до А групата или - не? :roll:

Тези , които визираш са 100 идиота около Дърпатов и още 50 около Животното , на нормалните ни е все тая за Литекс.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 20:47

peliforewer написа:
Der Schmarotzer написа:
peliforewer написа:
alexdb написа:
W84me написа:Щом Литекс искат преиграване за тия точки, значи няма надежда за БГ футбола...

Литекс са в правото си да искат преиграване, съдията на мача пропусна да даде официално край на мача :) Това за вас според мен ще е по-добре ако спечелите мача без скандали или се плашиш ,че няма да победите и ще загубите точки ? :mrgreen:

Така е, ама не е точно така.

А
A, ти разбирачо, я се опитай да скочиш от място, колкото се може по-високо и да видиш къде ще отидат ръцете ти...
П.П. Интересно би било да се извади разпечатка на телефона на Стоилов за последните 10 минути от мача вчера. Там се крие истината.

Много сте ми готини такива,тука става въпрос за лакът и то свит,като скачаш нагоре си изпъваш ръцете,а не ги свиваш разбирачо,ако е неволно ще го удариш с китката,а не със свит лакът,ако е неволно силата няма да е толкова голяма,дано го има на сайта на БНТ,защото друга тв не знам защо не показа Гълъбинов след мача,приличаше на Кобрата след мача с Кличко.Аз не виждам какво толкова интересно ще се види от разпечатката на телефона на Стоилов,естествено че като прекратява мача ще иска и мнение на собственика,да ти поясня че той не е Гриша Ганчев,а истината се видя на терена несъстоятелен Левски и съдии които са наясно какво да правят.

А тук за кво става дума? Същия съдия :) Е щом при това положение няма дори нарушение за кво ревеш в ситуацията с Гаджев? https://www.youtube.com/watch?v=n326gTb3oSI

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 20:48

Единственият начин да съществува отборът им(по техни думи) минава през трупа на Литекс. Е, вчера бе извършено ритуално самоубийство. Те вече по-близко ли са до А групата или - не? :roll:

Литекс си остава в групата,а един ден и ние ще се върнем там,и ако е рекъл Господ-пак ще ви порим като риби и пълним като агнета..... :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 дек 2015 20:51

Coverstar48 написа:

Литекс си остава в групата,а един ден и ние ще се върнем там,и ако е рекъл Господ-пак ще ви порим като риби и пълним като агнета..... :)

Абе , не съм много сигурен , че Литекс остава в групата . Все някога идва краят на компромисите !

Върни се в “Левски”