Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
jungle

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Сряда / 17:30

Мнениеот jungle » 30 ное 2015 21:34

Bojko Berojko написа:Мачкай рогатите добитъци
5:0

Какво ще мачкате?
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 ное 2015 22:19

Зелените човечета няма ли да ги е срам да се покажат на терена след последния си резултат? Труден мач за Левски, най-вече заради малкото време за възстановяването, но така се играе в ШЛ - събота за първенство а във вторник за ШЛ. Така че да свикват отсега за догодина, ако искат да стават шампиони и да играят при най-големите.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 30 ное 2015 22:24

korteneca написа:
TNT написа:Не знам как ще звърши този мач,ама след този кръг лудите ще окупират първото място,сините ще си заемат обичайната втора позиция и те така.. 8-) :lol:

Вие се подигравате на второто място, но само какви празненства имаше в Стара Загора в края на миналия сезон за едното второ място... ;)

Хората си ценят отбора, за разлика от вас дето 70 години ви тикат напред...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 ное 2015 23:06

1:2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 30 ное 2015 23:53

Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:В Стара Загора „Берое” и „Левски” са изиграли досега общо 48 мача за първенство на „А” група. Статистиката от тези мачове е:
- „Берое” – 15 победи
- „Левски” – 16 победи
- равни срещи – 17
- голова разлика – 58:56 (+2) в полза на „Берое”
Последните 6 мача в Стара Загора („А” група):
- „Берое” - 2 победи
- „Левски” – 4 победи
- равни срещи – няма
- голова разлика – 11:8 (+3) в полза на „Левски”

http://levskisofia.info/team/1004110-be ... ra-zagora/

Извода е ?

Изводът според мен е, че ти си левскар в сърцето си и "Левски" силно те вълнува - досега в две теми за следващия мач на "Черно море" имаш общо 3 (три) мнения, а само в тази тема за мача на "Левски" в Стара Загора мненията ти са 6 (шест)... 8-)

Истината е,че още помня онези мили местенца в големите градове,където можеше да се включиш в различни футболни и различни други спорове.Тези места изчезнаха,но тръпката ми да участвам в различни спорни дискусии си остава.Иначе аз съм си родом от квартал "Чайка" и това е района на "Черно море". Израснал съм във време,когато футболния фен не мразеше противника.Но за "Левски" мога да бъда само ако играе мачове в Европа.Иначе като тръгнах на мачове на стадион "Юрий Гагарин" заварих едно трайно отношение,което се предава на всеки нов "черноморец".А то е,че главните ни съперници са : №1 - "Спартак Варна" и №2 - "Левски София"......... Футболен фолклор,какво да правиш.

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 01 дек 2015 02:59

Победа 3а БЕРОЕ и с оглед трудната програма на другите отбори до Нова Година, мисля, че можем да 3имуваме като полуфиналисти 3а Купата и сред първите 3 в класирането, на минимална дистанция от лидера, който и да е той :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

pani4eto
Контакти:

Мнениеот pani4eto » 01 дек 2015 08:34

action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:В Стара Загора „Берое” и „Левски” са изиграли досега общо 48 мача за първенство на „А” група. Статистиката от тези мачове е:
- „Берое” – 15 победи
- „Левски” – 16 победи
- равни срещи – 17
- голова разлика – 58:56 (+2) в полза на „Берое”
Последните 6 мача в Стара Загора („А” група):
- „Берое” - 2 победи
- „Левски” – 4 победи
- равни срещи – няма
- голова разлика – 11:8 (+3) в полза на „Левски”

http://levskisofia.info/team/1004110-be ... ra-zagora/

Извода е ?

Изводът според мен е, че ти си левскар в сърцето си и "Левски" силно те вълнува - досега в две теми за следващия мач на "Черно море" имаш общо 3 (три) мнения, а само в тази тема за мача на "Левски" в Стара Загора мненията ти са 6 (шест)... 8-)

Истината е,че още помня онези мили местенца в големите градове,където можеше да се включиш в различни футболни и различни други спорове.Тези места изчезнаха,но тръпката ми да участвам в различни спорни дискусии си остава.Иначе аз съм си родом от квартал "Чайка" и това е района на "Черно море". Израснал съм във време,когато футболния фен не мразеше противника.Но за "Левски" мога да бъда само ако играе мачове в Европа.Иначе като тръгнах на мачове на стадион "Юрий Гагарин" заварих едно трайно отношение,което се предава на всеки нов "черноморец".А то е,че главните ни съперници са : №1 - "Спартак Варна" и №2 - "Левски София"......... Футболен фолклор,какво да правиш.

Е как няма да Ви е такова отношението към "Левски",като бяхте 45 години Флотското(армейското)дъщерно дружество на ЦДНА!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 дек 2015 09:09

Много на малко!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Левски”