Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 08.11.2015г. 16:3

Мнениеот ЕМИЛ » 03 ное 2015 14:11

Казаха ми , че съм бил карък и съм носил лош късмет на отбора та за това вече нЕма да прогнозирам мачовете на Левски докато съм жив .

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 ное 2015 14:12

Котев , Тунчев , Велев , Бакалов , Камбуров ,Гъргоров , вратарят им - та те може би са най-класният отбор в А група . Ако Гъргоров беше дошъл по рано да им изостри атаката нямаше и да започнат сезона толкова леко . Много труден мач за Левски , надежда ми дава домакинският фактор . Гаранция, че няма да се играе атака след атака както на Лаута вчера. На Герена отново се забелязва тенденция отборите да излизат с едно наум и да се внимава . Левски след 2 години резили най-накрая върна поне малко капка страх в опонентите си насред Георги Аспарухов . Това може би ще е най-интересният мач от кръга тъй като се изправят двата най-добри отбора в А група за последните 2 месеца. С оглед на всичко казано минимална победа ще ме зарадва много , но и на Х няма да съм недоволен.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2015 14:14

Аз пък, когато сме заедно с Тоблерото, дали на стадиона, или пред тв-то- Левски няма загуба. Вчера ходихме до Монтана, а срещу Ловеч бяхме пред тв-то, когато загубихме от Локомотив Пловдив той беше сам в Пловдив, така че- в неделя мощно двамата на Герена :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 ное 2015 14:18

PSvilenov написа:Котев , Тунчев , Велев , Бакалов , Камбуров ,Гъргоров , вратарят им - та те може би са най-класният отбор в А група . Ако Гъргоров беше дошъл по рано да им изостри атаката нямаше и да започнат сезона толкова леко . Много труден мач за Левски ...

Към изброените от теб имена бих добавил и това на Зоран Балдовалиев, който според мен е най-интелигентния нападател в родния футбол. Ако се загледате в играта му ще видите, че този играч играе с главата си, както се казва, а това е голяма рядкост сред сегашните футболисти играещи в "А" група.
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 ное 2015 14:29

Аз мачове с Локото не искам да прогнозирам и никога не очаквам лесна победа. За неделя определено ми е по-спокойно, че Камбура няма да играе.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 ное 2015 15:05

PSvilenov написа:Котев , Тунчев , Велев , Бакалов , Камбуров ,Гъргоров , вратарят им - та те може би са най-класният отбор в А група . Ако Гъргоров беше дошъл по рано да им изостри атаката нямаше и да започнат сезона толкова леко . Много труден мач за Левски , надежда ми дава домакинският фактор . Гаранция, че няма да се играе атака след атака както на Лаута вчера. На Герена отново се забелязва тенденция отборите да излизат с едно наум и да се внимава . Левски след 2 години резили най-накрая върна поне малко капка страх в опонентите си насред Георги Аспарухов . Това може би ще е най-интересният мач от кръга тъй като се изправят двата най-добри отбора в А група за последните 2 месеца. С оглед на всичко казано минимална победа ще ме зарадва много , но и на Х няма да съм недоволен.

Като чета излиза, че Локото са си скрит фаворит за титлата .... видиш ли :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 03 ное 2015 15:18

Все още нямаме победа навън,те обикновенно идват точно, когато най-малко очакваме.
1:2

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 03 ное 2015 15:22

Нямам добро предчувствие за този мач...:(

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 ное 2015 15:30

Red_Neck написа:
PSvilenov написа:Котев , Тунчев , Велев , Бакалов , Камбуров ,Гъргоров , вратарят им - та те може би са най-класният отбор в А група . Ако Гъргоров беше дошъл по рано да им изостри атаката нямаше и да започнат сезона толкова леко . Много труден мач за Левски , надежда ми дава домакинският фактор . Гаранция, че няма да се играе атака след атака както на Лаута вчера. На Герена отново се забелязва тенденция отборите да излизат с едно наум и да се внимава . Левски след 2 години резили най-накрая върна поне малко капка страх в опонентите си насред Георги Аспарухов . Това може би ще е най-интересният мач от кръга тъй като се изправят двата най-добри отбора в А група за последните 2 месеца. С оглед на всичко казано минимална победа ще ме зарадва много , но и на Х няма да съм недоволен.

Като чета излиза, че Локото са си скрит фаворит за титлата .... видиш ли :)
..... а иначе, едва ли е имало по-интересен и завързан мач последните 2-3 години направо .... изключвам този : [offtopic][vbox]a61d165976[/vbox]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Титла ? Едва ли . Виж фаворит да скрият шапката на Берое, Черно Море и Литекс за квалификация в Лига Европа , определено .

Върни се в “Левски”