Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Nemanja.Vidic91
- Контакти:
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 14:30
Часът на мача е намигване към уважаемите радио слушатели
Шефът пак ще се чуди защо подскачам, докато правя отчети
Важен мач и доста труден. Да не забравяме, че на "Герена" Монтана удари 3 греди, а миналата година там "гризнахме дръвцето" за купата. Така че се надявам на сериозно отношение от страна на левскарите и дано най-после някой от нападателите вкара.

Важен мач и доста труден. Да не забравяме, че на "Герена" Монтана удари 3 греди, а миналата година там "гризнахме дръвцето" за купата. Така че се надявам на сериозно отношение от страна на левскарите и дано най-после някой от нападателите вкара.
YoTheReal написа:0:2. Ако не си взимаме тия мачове, няма за какво да претендираме.
Е как точно си ги взимате? Мачовете с Монтана от 3 кметски мандата насам винаги ви се дават!
- Pragmatichen
Левски ще бие, според мен 100%.
Ако имат после нужда от точки Монтана в някой от другите им два мача с Левски, то тогава може да си "разчистят" сметките, но в настоящата ситуация Левски няма да изпусне крехкия си аванс на върха и ще победи, според мен с 1:2, като очаквам и обръщалка.
Ако имат после нужда от точки Монтана в някой от другите им два мача с Левски, то тогава може да си "разчистят" сметките, но в настоящата ситуация Левски няма да изпусне крехкия си аванс на върха и ще победи, според мен с 1:2, като очаквам и обръщалка.

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Няма лесни мачове, докато не си ги направиш такива, както с Несебър. Този път след купата не са толкова уморени и физически и психически и трябва да играят на макс от първата минута.
- Pragmatichen
Player написа:Няма лесни мачове, докато не си ги направиш такива, както с Несебър. Този път след купата не са толкова уморени и физически и психически и трябва да играят на макс от първата минута.
Вие не сте уморени, ама Монтана след 120 минути на Лаута и дузпи, как мислиш, дали ще имат някакви сили да се противопоставят на вас?
Аз лично не мисля.
Бг футболисти нямат манталитета на западните, тук като играят 2 пъти сряда-събота и са капнали, направо едва ходят...
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.