Кампания за сектор "А"?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veselin68
Контакти:

Re: Кампания за сектор "А"?

Мнениеот veselin68 » 15 окт 2015 18:45

Монтажът на козирката ще започне пролетта и за есенния дял от шампионата ще е готова, става въпрос за готови елементи - иначе за финансова кампания идеята не е никак лоша, аз лично бих участвал както и във всички досега.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 окт 2015 18:49

Не е нужно феновете да събират пари, от феновете се иска всеки мач да пълнят стадиона и така ще има и за козирката.
Изображение

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 окт 2015 18:49

veselin68 написа:Монтажът на козирката ще започне пролетта и за есенния дял от шампионата ще е готова, става въпрос за готови елементи - иначе за финансова кампания идеята не е никак лоша, аз лично бих участвал както и във всички досега.

Защо точно през пролетта? Поради какво, главно?

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 15 окт 2015 19:18

Вижте, моля ви, не обръщайте темата отново на политика. Говорим за съвсем конкретни неща - стадион, финансиране. Не става дума за А група, за В група, за ЦСКА или за каквото и да било друго освен Левски и Герена. Моля ви, игнорирайте тези мнения, защото въпроса ми е сериозен.

В Сметната палата се приемат дарения за политически партии и кметове, за баскетболния клуб бяха пуснати дарителски билети, платихме си лиценза с половин милион лева на привържениците. Не виждам защо тези неща да са възможни, а благотворителни пари за изграждането на стадион - не.

Друг случай, който ми идва на ума - през 1999г. (може да бъркам годината, малко съм бил невръстен) левскарите сами са довършили ремонта на Герена по онова време, поради недостиг на финанси и наближаващо начало на сезона. Вярно, говорим за труд тук, а не пари, но принципа е същия.

Иначе аз съм с абонаментна карта и реално от такива неща като артикули и мачове съм налял бая пари, като за един човек, в клуба. Но нека сме реалисти - в България един клуб може да си напълни стадиона максимум 3-4 пъти за година. Програмите на БФС са в повечето случаи скандални и крайно насочени към ТВ-зрителите, така че за да стане феномен като този с Лудогорец, в 11-ия кръг да препълним Герена, хората трябва да си правят сметка от две седмици по-рано. Лесно е да се говори за "просто си пълнете стадиона", но реалността е друга.

И да, за следващата година есенния полусезон най-вероятно А сектор ще е готов, но това е доста късно, поне за мен. Когато говорим за конкретни пари с конкретна цел, финансирането става по-лесно. В някакъв супер оптимистичен вариант, за есенния или следващия пролетен полусезон може да е готов и Б сектор, особено предвид факта, че там няма да има седалки на 70%.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 15 окт 2015 21:07

Много е хубаво , когато всички плюят по великия клуб Левски София!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 окт 2015 21:30

До сега съм налял доста пари, купувайки фланелки, билети, акции, Клуб 50 и т.н.
Нямам нищо против и за секторите да дам каквото мога, но само при ясни процдура за събиране на парите, проект ( за козирката и за сектор "Б" ), както и регулярен отчет колко пари са събрани и за какво са използвани!
Защото, ако и за събраните пари е същия хаос през които минах за да си КУПЯ запазената фланелка от магазина на НКП...без мен, за съжаление!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 окт 2015 21:40

Пишете по темата!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 15 окт 2015 21:48

YoTheReal написа:Вижте, моля ви, не обръщайте темата отново на политика. Говорим за съвсем конкретни неща - стадион, финансиране. Не става дума за А група, за В група, за ЦСКА или за каквото и да било друго освен Левски и Герена. Моля ви, игнорирайте тези мнения, защото въпроса ми е сериозен.

В Сметната палата се приемат дарения за политически партии и кметове, за баскетболния клуб бяха пуснати дарителски билети, платихме си лиценза с половин милион лева на привържениците. Не виждам защо тези неща да са възможни, а благотворителни пари за изграждането на стадион - не.

Друг случай, който ми идва на ума - през 1999г. (може да бъркам годината, малко съм бил невръстен) левскарите сами са довършили ремонта на Герена по онова време, поради недостиг на финанси и наближаващо начало на сезона. Вярно, говорим за труд тук, а не пари, но принципа е същия.

Иначе аз съм с абонаментна карта и реално от такива неща като артикули и мачове съм налял бая пари, като за един човек, в клуба. Но нека сме реалисти - в България един клуб може да си напълни стадиона максимум 3-4 пъти за година. Програмите на БФС са в повечето случаи скандални и крайно насочени към ТВ-зрителите, така че за да стане феномен като този с Лудогорец, в 11-ия кръг да препълним Герена, хората трябва да си правят сметка от две седмици по-рано. Лесно е да се говори за "просто си пълнете стадиона", но реалността е друга.

И да, за следващата година есенния полусезон най-вероятно А сектор ще е готов, но това е доста късно, поне за мен. Когато говорим за конкретни пари с конкретна цел, финансирането става по-лесно. В някакъв супер оптимистичен вариант, за есенния или следващия пролетен полусезон може да е готов и Б сектор, особено предвид факта, че там няма да има седалки на 70%.

Точно 99. Редяхме седалки като идиоти, а след това редовете в "Б" се изкривиха от скачане за нула време, защото ние не сме професионалисти. И поради ред други причини. Стадионът беше открит с 0:0 срещу Литекс в битката за титлата.
А сега по темата - искат хората всичко да бъде професионално и заради това ще чакаме, то е ясно. Дали ще стане утре или есента, важното е да стане. Тонев на 3 отделни пресконференции каза, че има някакъв носещ елемент за козирката, който е много скъп и се прави само по заявка някъде из Европа-та. Мисля беше в Австрия. Предполагам, че ако е в Австрия, Щрабаг ще помогне. Но нека видим. Той каза, че самото поставяне на козирката е сравнително лесно и бързо, но изработването на носещите елементи е много скъп и много сложен. Нека им дадем още малко време, а като се получи, всичкото чичак да се връща на мач. И аз ще се пренеса най-вероятно трайно там със сезонни карти за мен и моето момче!
Надявам се да се съберат и паричките за сектор "Б". Както каза едно момче на предните страници, той няма да струва кой знае колко много и може да бъде вдигнат през някое лято, особено ако не играем в евротурнирите. Което не виждам как ще стане сега де, ама все пак да го имаме предвид. За Сектор "Б" не е предвидено да има ресторанти и т.н. Там е груб строеж, тоалетни и може би 1-2 малки магазинчета за бързо хранене и вода. За което е нужна една печка за баници (в кръга на шегата, разбира се).

Не мисля, че е нужна кампания за козирката, но ако има, ще се включим. По-важно е като я завършат, да се разпродаде поне на 50% със сезонни карти! И таз трибуна нека се тресе :twisted:
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 окт 2015 11:36

Гонзо оня ден каза март месец.За къде сте се разбързали?Нали ще напълните стадиона още един път до края на сезона.Или два пъти.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 окт 2015 14:35

От сектор "А" Левски не печели, какво се чудите?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Левски”