Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 11 окт 2015 12:39

drvasko98 написа:В случая и телевизията ще има интерес, защото финал на Европейско в София си е суперсъбитие, пък дай Боже и ние да участваме колкото и да не е вероятно. Може и да стане

Телевизиите са конкурентни, така че ще разчитат на това левскарите само да гледат нас, а всички останали волейбола (още повече ако ние се класираме за финала) - по-добре за тях (БНТ) ще бият конкурентите си по рейтинг в праймтайма... :|

Надявам се да го преместят от 18-18.30, но едва ли... :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 окт 2015 14:05

Много ме е яд за Деян.
Дано всичко върви безпроблемно до оздравяването му.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 окт 2015 14:11

Към авторчето на това: http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... ede-347596
Моме, Левски не е таралеж, Левски е лъв. Такъв се е родил и такъв ще бъде! Това, че едни го държаха в будна кома, а други като теб им припяваха сладко е друг въпрос. За твое инфо лъвът вече е буден, а и гладен - хапва и пернати, и удавниците, и селяндури.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 окт 2015 14:17

Аз директно си признавам, че отивам на финала на Европейското, ако ще да играят Словения с Беларус. Важни мачове на Левски съм гледал стотици. Ако го направят в друг час или ден отивам и на него.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 окт 2015 15:21

Мача с лудогорец нека да е в неделя,но към 17- 18ч. :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 11 окт 2015 15:30

искам да попитам къде виждате проблемите за вбъдеще.в коя зона имам впредвид.за мен лично,много очевидно се вижда настъпващия проблем с защитата.незнам кои точно ще играе там пролетта и ако управата вече не е намерила такива играчи с които да е говорила ,значи не мисли за бъдещето.а там точно след зимата ще останем най вероятно без: белайд(напуснал),живко (напуснал),Д.иванов(контузен).така оставаме с веско м.(35г),мики орачев(21г),минко ластарджиев???(17) и карнер.(25).дори и да са най добрите защитници(а не казвам че са),все ще има наказани ,контузени.ако ще вземем само за бройка по нова година -благодаря.разбира се могат и сашо александров и прохазка да влезнат отново в тази роля,но защо.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 окт 2015 15:30

Слави Трифонов или някоя гола певачка, или може би кренвирши? Всичко е въпрос на приоритет. На Герена, колкото толкова. Важно е да е качествено.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 окт 2015 15:48

0007 написа:Гледам,че мачът с Разград е в 8 ч. другата неделя.Горещо се надявам ако има възможност да се измести за друг час,отговорните лица да използват тази възможност и да го преместят от 18:30 или най-късно от 19:00(същата вече от 20:45 се играе финала на европейското по волейбол,което само по себе си не е маловажно събитие).

Обаче има и друг момент. Има не малка възможност България да играе мач за трето място, а той ще е в 17:30ч.
Най-добрият вариант е мачът с Лудогорец да е най-късно в 15 часа.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 окт 2015 16:18

Eminem написа:
0007 написа:Гледам,че мачът с Разград е в 8 ч. другата неделя.Горещо се надявам ако има възможност да се измести за друг час,отговорните лица да използват тази възможност и да го преместят от 18:30 или най-късно от 19:00(същата вече от 20:45 се играе финала на европейското по волейбол,което само по себе си не е маловажно събитие).

Обаче има и друг момент. Има не малка възможност България да играе мач за трето място, а той ще е в 17:30ч.
Най-добрият вариант е мачът с Лудогорец да е най-късно в 15 часа.

Много се съмнявам да го изтеглят толкова рано.
Само Левски!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 11 окт 2015 16:32

vency75 написа:искам да попитам къде виждате проблемите за вбъдеще.в коя зона имам впредвид.за мен лично,много очевидно се вижда настъпващия проблем с защитата.незнам кои точно ще играе там пролетта и ако управата вече не е намерила такива играчи с които да е говорила ,значи не мисли за бъдещето.а там точно след зимата ще останем най вероятно без: белайд(напуснал),живко (напуснал),Д.иванов(контузен).така оставаме с веско м.(35г),мики орачев(21г),минко ластарджиев???(17) и карнер.(25).дори и да са най добрите защитници(а не казвам че са),все ще има наказани ,контузени.ако ще вземем само за бройка по нова година -благодаря.разбира се могат и сашо александров и прохазка да влезнат отново в тази роля,но защо.

Белаид тоя сезон няма мърдане. Интересите на клуба са над интересите на играча в този случай. Да му се слага цена 2 милиона и половина и да отказва мераклиите за него през зимата. Никакво мърдане ! Миланов не е сигурен още . Чакаме развитие засега .
Притеснява ме само тази контузия на Деян Иванов която може да преобърне целият сезон . Макар и не основен титуляр беше с изключителна заслуга за защитата, която изградихме . Сега като на Карнер и Белайд им се натрупат малко повече мачове и ще почнат да издишат . Прохазка не става за централен .Минев много радва като централен , но пък реална алтернатива на левият бек той няма. Орачев не ми е ясно къде ще играе ако изобщо ще играе. Предимството му е, че е на 21 и може да бъде използван като част от правилото за задължителен титуляр юноша на школата, но където и да играе левият фланг е несигурен с него . Да не говорим ако се случи така, че и Карнер или Белайд да изгорят за по дълго време. Е тогава почваме да редим и загубите .

Върни се в “Левски”