Левски продължава да копае!?!?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Левски продължава да копае!?!?!?!

Мнениеот yasen » 30 дек 2009 14:28

[Такива като тебе,дето не са си "написали домашното" и се изказват неподготвени,най ги обичам.Играта се казва "Открий разликите".Най-отгоре е състава срещу Удинезе,следва състава срещу Киево и най-отдолу състава срещу ЦСКА(02.12.2007)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Георги Петков - Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Игор Томашич, Лусио Вагнер - Даниел Боримиров, Ричард Еромоигбе - Димитър Телкийски, Седрик Бардон (85' - Асен Букарев), Христо Йовов (78' - Милан Коприваров) - Емил Ангелов (46' - Валери Домовчийски)"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Георги Петков, Игор Томашич, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Христо Йовов (90-Живко Миланов), Валери Домовчийски (75-Емил Ангелов), Станислав Ангелов, Димитър Телкийски (83-Мирослав Иванов), Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Елин Топузаков"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ЛЕВСКИ: Петков, Топузаков (к), Томашич, Рабех, Минев, Ричард, Боримиров, Бардон (80 - Н. Димитров), Телкийски, Йовов (64 - Тасевски), Домовчийски"
Я пак ми обясни за "тотално новите футболисти",че нещо не ми стана ясно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
............................................................................................................................................
Така, още един път ти казвам, извърташ нещата откъм твоето, но я ми обясни какво стана през декември 2007 г.? Колко човека от Левски, който игра в ШЛ и УЕФА си тръгнаха? Не бяха ли 7-8, и то основните?! :) а после пролетта като се натрупа разликата до 16 т. кой игра бе?! :mrgreen: половината сезон бяхме с онзи, а другата половина с изцяло подменен отбор! това ли е същия отбор, който постигна онези успехи?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски продължава да копае!?!?!?!

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 19:43

yasen написа:[Такива като тебе,дето не са си "написали домашното" и се изказват неподготвени,най ги обичам.Играта се казва "Открий разликите".Най-отгоре е състава срещу Удинезе,следва състава срещу Киево и най-отдолу състава срещу ЦСКА(02.12.2007)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Георги Петков - Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Игор Томашич, Лусио Вагнер - Даниел Боримиров, Ричард Еромоигбе - Димитър Телкийски, Седрик Бардон (85' - Асен Букарев), Христо Йовов (78' - Милан Коприваров) - Емил Ангелов (46' - Валери Домовчийски)"
"Георги Петков, Игор Томашич, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Христо Йовов (90-Живко Миланов), Валери Домовчийски (75-Емил Ангелов), Станислав Ангелов, Димитър Телкийски (83-Мирослав Иванов), Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Елин Топузаков"
"ЛЕВСКИ: Петков, Топузаков (к), Томашич, Рабех, Минев, Ричард, Боримиров, Бардон (80 - Н. Димитров), Телкийски, Йовов (64 - Тасевски), Домовчийски"
Я пак ми обясни за "тотално новите футболисти",че нещо не ми стана ясно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

............................................................................................................................................
Така, още един път ти казвам, извърташ нещата откъм твоето, но я ми обясни какво стана през декември 2007 г.? Колко човека от Левски, който игра в ШЛ и УЕФА си тръгнаха? Не бяха ли 7-8, и то основните?! :) а после пролетта като се натрупа разликата до 16 т. кой игра бе?! :mrgreen: половината сезон бяхме с онзи, а другата половина с изцяло подменен отбор! това ли е същия отбор, който постигна онези успехи?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Искаш да ти кажа какво стана през декември 2007?
1.ЦСКА 24-5 41т.
4.Левски 26-11 28т.
Това е класирането на полусезона ПРЕДИ да си тръгнат играчите.Така,като гледаш,кои "натрупаха" разликата?Пак се изказваш неподготвен!!!
Я иди и си "научи урока","напиши си домашното" и ела да ми обясниш за "тотално новите футболисти"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”