Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Re: Колко струва едно спонсорство ?

Мнениеот lpfc_1926 » 06 окт 2015 09:49

KOKO_1912 написа:Прочетох само първа страница на темата на татък е ясно какво става...на сините фенове ще кажа че тази фирма за първи път стъпва в нашия регион или поне аз не знам да са правили друг обект в Пловдив и околието,ей така случайно се появиха!На столипиновци които защитават шопите ще кажа Трейс е бил пред спонсорски договор с футболния им клуб и една от поръчките за фирмата е щяла да бъде точно Коматевско шосе но няКОЙ е решил друго.Вместо да правите упражнението без ръце на сините си мъже се замислете защо премиерът и дуетния му партньор ДП уреждат сините с фирми спонсори строящи в Пловдив и ги правят изкусвен конкурент на Лудугорец а за другите отбори с публика в случая Ботев и локо се подхвърлят трохи.Даже на Цска по бързо ще управят проблемите и финансирането а ние и столипиновци кучета ни яли ама то на тея черно бели бежанци дето мразят жАлтитИ как да им го набиеш в кратуните да разберат!?

Trace си взеха каквото им трябва около Пловдив, не ги мисли тях! :lol: Ясно е че всичко е политически игри, но пък точно вие да ми се правите на ощипани моми..... Много бързо го забравихте Караибрахим бе момци?! А до преди година помните ли какви бяхте?? Не ми се търси да цитирам ваши парвенюшки постове. Как не него го назначавали, а той си назначавал правитеството. Как той не бил човек на Доган, а Доган бил негов човек. Далеч съм от мисълта да защитавам Левски и тяхната вълна от спонсори. Но вашето лицемерие ми идва в повече. Всички в този форум ви видяха що за мазни душици сте, а сега големи борци за спревдливост станахте. Вашето е ревност. Ревност към парите на Виваком и едрия субект зад него. Не е никакво възмущение. И всички, абсолютно всички в този форум вече го знаят. Напъните са ви смешни! 8-)
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 06 окт 2015 09:49

Кировец написа:Питайте днес закво бизнесмЯна от Пбловдив при наличието на Локо и Ботевъ спонсорира Геренци - едва ли ще има отговор на той въпрос. :)

Те защото на пловдивските отбори все майни са им шефовете - Един беше от едно пловдивско село и така му викаха - Селския , друг беше от Габрово и май от времето на брокерите Ботев не са имали пловдивски собственици . При Локо е също - от Кюстендил , от Варна ,от София , от Стара Загора .

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 06 окт 2015 10:25

костенурк написа:турскосините деца на ДЕЛЯН ПЕЕВСКи и ДОГАН с пореден спонсор от ВЛАСТТА.да са живи и здрави.цял живот с властта,тва живот ли е бе 8-)

Да ти кажа, по-добре е от това да се отдадеш на омразата и злобата. Да не спиш по цели нощи защото "говедата" са първи. Да се чудиш каква нова конспирация да измислиш и да я свържеш с Левски. Толкова сте заблудени, че вече дори не четете новините, нито се опитвате да ги осмислите, ами направо коментирате и имате мнение. Вече няколко пъти ви питаха какво нередно има фирма, която е на българския пазар от 15 години, да спечели поръчка, давайки най-ниска цена, но отговор естествено не последва. Само стандартните клишета и заучени фрази. Толкова ви е акъла.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 окт 2015 10:40

Popokatepetal написа:
костенурк написа:турскосините деца на ДЕЛЯН ПЕЕВСКи и ДОГАН с пореден спонсор от ВЛАСТТА.да са живи и здрави.цял живот с властта,тва живот ли е бе 8-)

Да ти кажа, по-добре е от това да се отдадеш на омразата и злобата. Да не спиш по цели нощи защото "говедата" са първи. Да се чудиш каква нова конспирация да измислиш и да я свържеш с Левски. Толкова сте заблудени, че вече дори не четете новините, нито се опитвате да ги осмислите, ами направо коментирате и имате мнение. Вече няколко пъти ви питаха какво нередно има фирма, която е на българския пазар от 15 години, да спечели поръчка, давайки най-ниска цена, но отговор естествено не последва. Само стандартните клишета и заучени фрази. Толкова ви е акъла.

Какво друго да пишат, представяш ли си какво им е в душичките - голям спонсор, като КТБ(на собственика вече му забравих името, понеже доста отдавна избяга от България), започнат строеж на нов стадион, тренировъчна база, шампионски и европейски амбиции, в същото време Левски се срива непрекъснато надолу и изведнъж - ПРАС! Балонът се спука, отборчето играе на тренировъчното си игрище в някакво село, борейки се за оцеляване в групата, а Левски намира спонсор, след спонсор и излиза на първо място в класирането :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 окт 2015 11:35

Red_Neck написа:
bold написа:Не мога да разбера какъв е проблема, че фирмата дала най-ниска цена е спечелила търга. Нали това е целта да се платят възможно най-малко пари от държавата за дадена поръчка.Разбирам да бяха спечелили с най-висока цена,тогава няма как да кажем , че не е политическа поръчка, но когато е спазен закона е по-добре да си замълчите.

Явно и ти и Капитана ( и още много като вас) никога не сте виждали тръжни документи.
Избийте си от главата, че ФИРМАТА ДАЛА НАЙ-НИСКА ЦЕНА ПЕЧЕЛИ ТЪРГА ....

Както обикновено - неподготвен!... :lol: Първо - четеш през пръсти. Написал съм по-горе, че освен цената има и други елементи, които определят победителя в един търг (или конкурс) по ЗОП, но чукчата с червения врат е писател, той не е читател. Второ, не само съм виждал, но и съм участвал, че и съм печелил с фирми (пиша "печелил", защото основно аз съм готвил тръжните документи, в т.ч. по стария ЗОП) търгове и конкурси за възлагане на обществени и др. поръчки, включително за много сериозни организации като МВР, МО, Нефтохим - Бургас, Кремиковци (когато все още работеше) и др. Трето, но не на последно място по важност: Капитанът се връща оттам, накъдето си тръгнало, младо момче - има още мно-о-го хляб да изядеш, за да кореспондираш като равен с мен. :)
П.П. Толкова по тази тема от мен (твърде много внимание й отделих), пусната от комплексирано, завистливо и най-важното - некомпетентно пловдивско жълтурче. :lol: Приятен ден на останалите участници. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 06 окт 2015 11:44, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2015 11:43

Captain Stottlemeyer написа:
Red_Neck написа:
bold написа:Не мога да разбера какъв е проблема, че фирмата дала най-ниска цена е спечелила търга. Нали това е целта да се платят възможно най-малко пари от държавата за дадена поръчка.Разбирам да бяха спечелили с най-висока цена,тогава няма как да кажем , че не е политическа поръчка, но когато е спазен закона е по-добре да си замълчите.

Явно и ти и Капитана ( и още много като вас) никога не сте виждали тръжни документи.
Избийте си от главата, че ФИРМАТА ДАЛА НАЙ-НИСКА ЦЕНА ПЕЧЕЛИ ТЪРГА ....

Както обикновено - неподготвен!... :lol: Първо - четеш през пръсти. Написал съм по-горе, че освен цената има и други елементи, които определят победителя в един търг (или конкурс) по ЗОП, но чукчата с червения врат е писател, той не е читател. Второ, не само съм виждал, но и съм участвал, че и съм печелил с фирми (пиша "печелил", защото основно аз съм готвил документите, включително по стария ЗОП) търгове и конкурси за възлагане на обществени и др. поръчки, включително за много сериозни организации като МВР, МО, Нефтохим - Бургас, Кремиковци (когато все още работеше) и др. Трето, но не на последно място по важност: Капитанът се връща оттам, накъдето си тръгнал, младо момче - има още мно-о-го хляб да изядеш, за да кореспондираш като равен с мен. :)
П.П. Толкова по тази тема от мен (твърде много внимание й отделих), пусната от комплексирано, завистливо и най-важното - некомпетентно пловдивско жълтурче. :lol: Приятен ден на останалите участници. :)

ОК, ..... point taken ....извинявам се официално, Капитане ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 06 окт 2015 12:03

Поради каква причина Трейс даваха пари на ЦСКА? ЦСКА не вървеше ли с концесията за боклука на София? ЦСКА не бе ли продаден в комплект с Кремиковци?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

KOKO_1912
Контакти:

Мнениеот KOKO_1912 » 06 окт 2015 12:35

lpfc_1926 написа:
KOKO_1912 написа:Прочетох само първа страница на темата на татък е ясно какво става...на сините фенове ще кажа че тази фирма за първи път стъпва в нашия регион или поне аз не знам да са правили друг обект в Пловдив и околието,ей така случайно се появиха!На столипиновци които защитават шопите ще кажа Трейс е бил пред спонсорски договор с футболния им клуб и една от поръчките за фирмата е щяла да бъде точно Коматевско шосе но няКОЙ е решил друго.Вместо да правите упражнението без ръце на сините си мъже се замислете защо премиерът и дуетния му партньор ДП уреждат сините с фирми спонсори строящи в Пловдив и ги правят изкусвен конкурент на Лудугорец а за другите отбори с публика в случая Ботев и локо се подхвърлят трохи.Даже на Цска по бързо ще управят проблемите и финансирането а ние и столипиновци кучета ни яли ама то на тея черно бели бежанци дето мразят жАлтитИ как да им го набиеш в кратуните да разберат!?

Trace си взеха каквото им трябва около Пловдив, не ги мисли тях! :lol: Ясно е че всичко е политически игри, но пък точно вие да ми се правите на ощипани моми..... Много бързо го забравихте Караибрахим бе момци?! А до преди година помните ли какви бяхте?? Не ми се търси да цитирам ваши парвенюшки постове. Как не него го назначавали, а той си назначавал правитеството. Как той не бил човек на Доган, а Доган бил негов човек. Далеч съм от мисълта да защитавам Левски и тяхната вълна от спонсори. Но вашето лицемерие ми идва в повече. Всички в този форум ви видяха що за мазни душици сте, а сега големи борци за спревдливост станахте. Вашето е ревност. Ревност към парите на Виваком и едрия субект зад него. Не е никакво възмущение. И всички, абсолютно всички в този форум вече го знаят. Напъните са ви смешни! 8-)

Аз трейс не ги мисля , мислите ми са насочени в това че вие сте по зле от Славия и Локо сф взети заедно от две години насам като посещаемост!Ние под 2000 на Коматево засега не падаме но освен трибуната клетките не ги пълним, след година две може да заприличаме на вас.А въпросната фирма спонсор на сините да си печели поръчките в София и да и плащат софийските данъкопладци.Цветан Василев никой не го е забравил защото явно неочаквано за много хора той направи и щеше да направи много за Ботев и не само!Съветвам те да наричаш хората с истинските им имена особено като се видя че не прекланят глава пред КОЙ и НЯКОЙ за това им посякоха и главата.Ние феновете на Ботев се отнасяхме и продължаваме да го правим с уважение към бившите ви собсвеници Левент Назифоглу и Зеки Байрям и не ги наричаме примерно Христо Ботев и Васил Левски по простата причина че не се казват така!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 06 окт 2015 12:38

Red_Neck написа:

Избийте си от главата, че ФИРМАТА ДАЛА НАЙ-НИСКА ЦЕНА ПЕЧЕЛИ ТЪРГА .
Другото нещо, което прави впечатление е, че Щрабаг основно се занимава с т.нар. "високо строителство".
Не искам да се връщам към скандалите около реконструкцията на Летище София и това, че тяхната уж "най-ниска оферта" набъбна сериозно с няколко анекса СЛЕД като бяха спечелили търга.
Интересът на Щрабаг към пътното строителство е от около година-две и до този момент имат само 4-5 проекта на обща стойност 20 млн. лева.

Ролята на Щрабаг в случая ще е да бъде само лице за възлагане на поръчката. По интересни са субектите, които стоят на входа (финансирането на проекта - заем на Община Пловдив, т.е. Иван Тотев) и изхода (фирмите, които реално ще свършат работатата под формата на подизпълнители).
Договорът се сключва малко преди местните избори .... да не стане някой сакатлък на тях :)
Колкото до изхода ..... обзалагам се, че най-големия пай ще вземат фирми с "ИБЕРА" в името (т.е. пернишкия кръг на Людмил Стойков около Първанов и ББ ). Те доволно цоцаха с години от Трейс, не виждам причина да не продължат и сега.

Да им е честито на колегите от Пловдив! Чувам данъците там са малко височки, но пък качеството на живот (според тях) не отстъпва :)

Та с 2 думи - Община Пловдив си е един вид спонсор на Левски :mrgreen:

Съвсем точно. Щрабаг е пощенка кутия за приемане на поръчката и получаване на парите. Тя няма компетенции в тази област и не би трябвало изобщо да влиза в такъв търг. Не виждам защо директно не се възложи на изпълнител на пътно строителство а минава през посредник. Как при наличието на посредник става по-евтино?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 окт 2015 14:07

парци написа:Колкото и да отричат някои и да отказват да го приемат, отборчето им тази година бе спасено изключително с държавна поръчка.

Ще им предам! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”