Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Спонсорите на Левски

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2015 17:19

iliev72 написа:Кажи спонсорство и всичко си идва на мястото.

Спонсорство или реклама, както искаш го разбирай! За нас е спонсорство, а за компанията си е чиста реклама, за която навсякъде се заплаща.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 16 сеп 2015 17:24

Каква полза имали Щрабаг да спонсорират Левски? А кой да спонсорират? Половината хора, интересуващи се от спорт в България, обичат Левски, останалите го мразят, но всички вкупом се вълнуват за тима. Преди 3 дни колко от вас бяха чували за тази фирма?!? А от днес няколко десетки хиляди хора вече не само знаят за нея, ами чак до счетоводния баланс им стигнаха... Това ако не е реклама, не знам кое е.
Като вметка, единственият австриец играл в България носи екипа на Левски, или се бъркам? :) Или трябваше въпросната австрийска фирма да иде да спонсорира Чепинец?

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 16 сеп 2015 17:48

Каква полза имаха Титан АС да спонсорират абревиатурата? Каква полза имаха Мултигруп да спонсорират същата абревиатура? Каква полза имаше оръжейния търговец да спонсорира същите? Ползата на Инджов и Ганчев каква е? Никаква. Следователно против волята им някой ги е насилил да отидат и да дават пари там. Този някой може да е само такъв с власт. Следователно всички спонсори на абревиатурчиците в годините са държавно рекетирани да им дават подаяния. Цоцорков беше ли изнуден да им даде пари? Беше. Риваха ли тогава?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 сеп 2015 17:59

Captain Stottlemeyer написа:
Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг :?: :mrgreen:

Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)... 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Газпром започна да спонсорира във футбола със Зенит (логично!!!), после Шалке, Цървена Звезда, Челси и .... генерален спонсор на ШЛ междувременно за да лъска имидж (според мен) пред Европата. Говорим за руски доставчик на газ за цяла Европа, монополист по закон на всичкото отгоре и .... все още контролиран от Правителството на Русия. Има да лъска и за ЕДНОСТРАННО спрените доставки през 2006.
Правиш ли разликата?
Как така австрийската Щрабаг се сети да започне "партньорството" си с ФК-та от незначителна България и избра точно Левски?
Защо не от Австрия (примерно и .... логично)?
Последна промяна от Red_Neck на 16 сеп 2015 18:08, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 сеп 2015 18:02

Според логиката на омразата се оказва, че сделки за десетки милиони с концерн със 75 000 работници зависят от... 250 000 евра за реклама и PR, които тиквата е изнудил да бъдат инвестирани в Левски. :lol: :lol: СМЕШКОВЦИ!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 сеп 2015 18:13

Проблем има защото са спонсор на Левски, ако бяха на ЦСКА, Ботев, Литекс и т.н нямаше да има проблем. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 сеп 2015 18:15

Red_Neck написа:
Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?

Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)... 8-)

Газпром започна да спонсорира във футбола със Зенит (логично!!!), после Шалке, Цървена Звезда, Челси и .... генерален спонсор на ШЛ междувременно за да лъска имидж (според мен) пред Европата. Говорим за руски доставчик на газ за цяла Европа, монополист по закон на всичкото отгоре и .... все още контролиран от Правителството на Русия. Има да лъска и за ЕДНОСТРАННО спрените доставки през 2006.
Правиш ли разликата?
Как така австрийската Щрабаг се сети да започне "партньорството" си с ФК-та от незначителна България и избра точно Левски?

Мале, мале, ако бяха на ЦСКА, какви ли щеше да ги пишеш :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 сеп 2015 18:29

korteneca написа:Проблем има защото са спонсор на Левски, ако бяха на ЦСКА, Ботев, Литекс и т.н нямаше да има проблем. 8-)

Не крия, че никога не съм одобрявал врътките Славия/Софийски имоти, Нефтохимик/Нефтохим, ЦСКА/Титан, Берое/ТЕЦ Марица изток, Ботев/КТБ и т.н. Щом ще има държавна намеса, да закриват БФС-то и да дават футбола на Кралев.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 сеп 2015 18:36

Red_Neck написа:
korteneca написа:Проблем има защото са спонсор на Левски, ако бяха на ЦСКА, Ботев, Литекс и т.н нямаше да има проблем. 8-)

Не крия, че никога не съм одобрявал врътките Славия/Софийски имоти, Нефтохимик/Нефтохим, ЦСКА/Титан, Берое/ТЕЦ Марица изток, Ботев/КТБ и т.н. Щом ще има държавна намеса, да закриват БФС-то и да дават футбола на Кралев.

И да гледаме шампион Черно море всяка година ли? :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

rossi67
Контакти:

Мнениеот rossi67 » 16 сеп 2015 18:45

Red_Neck написа:

Правиш ли разликата?

Понеже колегата е пропуснал най-важното, да ти го кажа аз. Най нормалното нещо е най-голямата фирма в инфраструктурното строителство в България "Щрабаг" , да се обвърже с най-големия във футбола в България. Всичко друго са приказки от селски вечеринки, тип - "Аз чух, че ГГ краде ДДС" . Може да продължавате със съчиненията по картинка - Успех

Върни се в “Левски”