iliev72 написа:Кажи спонсорство и всичко си идва на мястото.
Спонсорство или реклама, както искаш го разбирай! За нас е спонсорство, а за компанията си е чиста реклама, за която навсякъде се заплаща.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Кажи спонсорство и всичко си идва на мястото.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Captain Stottlemeyer написа:Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг![]()
Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)...
Red_Neck написа:Captain Stottlemeyer написа:Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)...
![]()
![]()
![]()
Газпром започна да спонсорира във футбола със Зенит (логично!!!), после Шалке, Цървена Звезда, Челси и .... генерален спонсор на ШЛ междувременно за да лъска имидж (според мен) пред Европата. Говорим за руски доставчик на газ за цяла Европа, монополист по закон на всичкото отгоре и .... все още контролиран от Правителството на Русия. Има да лъска и за ЕДНОСТРАННО спрените доставки през 2006.
Правиш ли разликата?
Как така австрийската Щрабаг се сети да започне "партньорството" си с ФК-та от незначителна България и избра точно Левски?
Защо не от Австрия (примерно и .... логично)?
korteneca написа:Проблем има защото са спонсор на Левски, ако бяха на ЦСКА, Ботев, Литекс и т.н нямаше да има проблем.
Red_Neck написа:korteneca написа:Проблем има защото са спонсор на Левски, ако бяха на ЦСКА, Ботев, Литекс и т.н нямаше да има проблем.
Не крия, че никога не съм одобрявал врътките Славия/Софийски имоти, Нефтохимик/Нефтохим, ЦСКА/Титан, Берое/ТЕЦ Марица изток, Ботев/КТБ и т.н. Щом ще има държавна намеса, да закриват БФС-то и да дават футбола на Кралев.
Red_Neck написа:Captain Stottlemeyer написа:Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
![]()
![]()
![]()
Газпром започна да спонсорира във футбола със Зенит (логично!!!), после Шалке, Цървена Звезда, Челси и .... генерален спонсор на ШЛ междувременно за да лъска имидж (според мен) пред Европата. Говорим за руски доставчик на газ за цяла Европа, монополист по закон на всичкото отгоре и .... все още контролиран от Правителството на Русия. Има да лъска и за ЕДНОСТРАННО спрените доставки през 2006.
Правиш ли разликата?
Как така австрийската Щрабаг се сети да започне "партньорството" си с ФК-та от незначителна България и избра точно Левски?
Защо не от Австрия (примерно и .... логично)?
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, Cooler, Serafim, vlong и 23 госта